Много съжалявам за загубата на твоята приятелка.
Как така са си играели в четвъртък, а на следващият ден е починало???
Много странно!!!
Не е лежало в болница, а така от раз....
Ужасно, просто нямам думи.......
Иначе Перси и ти сте много готини на снимките в Южняка 
да всички ще ходин на море сега май месец,деца,майки,бащи,натоварваме се на колата и релакс.То излиза по-евтино,отколкото на българското черноморие(кеф ти басейни,плажове,хубави хотели и много храна за 700 лева всичко,а и ще по-топло там ...Освен това пътя не никак много,около 4,5 часа макс
Само незнам как стои въпроса с това трябва ли да се вади паспорт на малкия 
и ще наснимам красотите там..
Ако съпруга ти знае да майстори, нека си я направи преградата - една по-широчка дъска и да измисли как да я прикачи. Няма да е особено красиво, но пък и няма да е за дълго.
Цената и на мен ми се вижда ниска, сигурно защот е извън туристическия сезон. 
Ако съпруга ти знае да майстори, нека си я направи преградата - една по-широчка дъска и да измисли как да я прикачи. Няма да е особено красиво, но пък и няма да е за дълго.
Вече какво ли не чувам за лекарите в Бургаските болници 

Вярно, че минават на проверка, въпреки че акта за раждане би бил достатъчен, за да се установи кой е родител на детето. Разпитават даже съседите на семейството, сестра ми така ми беше разказвала, когато идва.
Лулу, я кажи как обличаше Сашко, когато той беше с варицела, дано да не бъркам отново детето
. Много се притеснявам да не му спукам някоя пъпка, когато му обличам боди, защото не искам да има много белези по лицето. И как да му обясня да не се чеша, не че е започнал, но и това ще стане
.
:
.
.
Бързо оздравяване на Марти.

Препоръчани теми