Пролетно слънце изгря и Юнска мама засия!!! Тема 48

• 12 366
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • София
А, то остава и да се обиждаш и връзваш!!! Ама ха!
И на мен чистачката ми заяви онзи ден, че съм била мнооого финна преди, а сега съм се обезобразила #2gunfire Точно от такива мили думи се нуждае една бременна #Crazy
Е, не ми дреме, нося живот в себе си, а не само сланини като нея.
Ненормални са тези с коментарите, не ние

# 61
Предполагам, че бебето е едричко, но понякога след такива коментари се чувствам, все едно съм нещо ненормална...

И на мен така ми казват, ама я ги зарежи! Може да имаме повече околоплодни води. Така че нашите бебета си живуркат охолно Simple Smile
Да не забравяме, че влияем с мисли и чувства на бебетата и това е най-важното. Да не се плашим, а да се харесваме!

От кучета и мен ме е страх, Франческа Hug

Fate,     bouquet  за темата. И на мен краката ми отичат, ама не ги мажа с нищо. Гледам да ходя повече и да ги вдигам високо вечер. Като чета форума, краката ми стърчат на бюрото, а бебето се спуква да рита. Гадна съм, а Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 11:25 от gmarinova

# 62
  • Пловдив
Гъди и да ти е голям какво от това?!Всяка бременност е различна както и бебетата са различни. Нали Боянчо върви голям и за това сигурно ти е голям корема.
Аз пък имам чуството че моя е малък, ама не ми пука, нали д-ра ми казва че бебето ми е добре, друго не ме интересува. Даже свекърва ми прави коментари че с този малък и остър корем съм щяла да родя момче и само ме дразни с нейните претенции ама аз съм сигурна че ще имам момиченце. Simple Smile

# 63
При мен е обратното! Като разберат че сме 29 седмица ме гледат сякаш съм болна! Корема ми е малък или поне според всички наоколо!  Обикновенно изтърсват нещо като "Ама аз изобщо не предполагах! Ами, че ти нямаш корем" и ме гледат  #Crazy , а някой даже се изтърват леко "Ама сигурна ли си, че всичко е наред!" УЖАС Ами всичко си му е наред, явно просто е скрито в таза! В началото се стрясках ама сега не им обръщам внимание!

# 64
Гъди, вчера който и познат да срещнах от квартала, всеки ахкаше колко ми е голям корема и как вече не съм вървяла, а съм се търкаляля и всички мислили, че съм в 9ти месец и всеки момент ще раждам. Аз като им казвах, че имам още 2 месеца и няколко дни до секциото и те такива физиономии правиха...Една от тях ми каза, че със сигурност бебето щяло да е над 4 кг.-не знам как прецени.

# 65
gmarinova, тъкмо щях да питам за теб, че нещо се позагуби последните дни. Надявам се, че всичко е наред Hug.
Гъди, никакво внимание! В понеделник, като бях при доки, мацката на регистратурата ме пита кой месец съм, и аз и казвам в 7-ми, а тя: " Аууууууу никак не ти личи ". Чак ми стана гадно Crossing Arms. Ама каква е тя, че да ме определя????????????? Въобще не трябва да се връзваме на такива коментари, мамки!!!

# 66
viper, тц-тц, тия жени друга работа нямат ли си?!? И изобщо аз не мога да разбера какво ги бърка хората на кой фигурата му каква станала. Ей, все в чуждата паничка гледа българинът  #2gunfire

gmarinova, точно тъй  Peace  И аз си мисля, че са води и поне ще се родят идеални плувци  Crazy

ninand, а моята бъдеща свекърва онзи ден, като им бяхме на гости, без да знам, ми сипала малко сол върху главата и ме наблюдавала къде ще се пипна. По една време ми вика: Оооо, девойка ще си имаме все пак, пипна си първо устата!  Shocked  Аз отначало не разбрах за какво иде реч, но тя ми обясни, че ако се хвана първо за устата след посоляване, детето ще е момиче, ако по носа - момче. Леле, идеше ми да й кресна малко, първо, че само ми внушават някакви съмнения относно пола и дори и два лекаря да са ми потвърдили вече момченцето, сега пак започвам да се съмнявам. Вчера като взех поредните дрешки, ми се сви сърцето какво ще ги правя, ако наистина се окаже девойка.

И второ, как може такива бабини дивотии да прилага върху мен  Crossing Arms  Хич не ми стана приятно, честно.

# 67
И  аз съм със зверски киселини тези дни.Направо се побърках.Не мога и да спя,и да ям,и да дишам.Успех днес на всички на прегледите.

# 68
Gastrocynesine- за киселини, хомеопатично е, пробвайте!

# 69
Гъди, ако бях на твойто място щях да я попитам дали не се опитва да направи момченцето с женско съзнание! Пък виж тогава на кого ще му стане гадно и дали ще посмее втори път да прави такива щуротии! Не знам дали ти е в стила да си толкова хаплива, но на мен определено ми е и затова не си позволяват да правят подобни неща! Twisted Evil
За киселините: аз ям сладолед! Помага, иначе другото което ми помага е дъвка с ментов вкус! И ако това не помогне пиивам нещо газирано!

# 70
  • Пловдив
Гъди аз много бих се ядосала ако ми направи такъв номер. А относно съмненията и намен с тези нейни коментари само ме кара да си мисля понякога че доктора може да е сгрешил. Даже ме е страх да купим количката за да няма после изненада. Теб нали Марков ти е казал мъж-значи ще е мъж. На мен на 4D на ФМ тук в пловдив нашта госпожица си беше сложила карчетата точно отперд и д-ра не можа да види , но каза че сигурно е момиче. И до сега д-ра по ЗК ми потвърди на двапъти че е момиче но аз пак понякога се шашкам от приказките на свеки. Тя даже толкова е сигурна и толкова и се иска да е момче че даже е купила синя подвижна кошара за у тях.

# 71
Ох, много грозни приказки и то от жени, които уж са минали вече по този път, не мога да се начудя откъде толкова злоба и завист.
Изобщо не им обръщайте внимание, а по нахалните поставете на място. Twisted Evil Напълно нормално е някои бременни да са с по-големи или по-малки коремчета, всяка бременност си е индивидуална и не може да се развива по учебник, е не го разбраха това някои хора, и то уж възрастни и с опит, а има и лекари и акушерки от които може да чуете същите приказки. bash
Много се дразня и от коментарите на акушерки относно килограмите - е, ами не може всеки да качи точно 12кг за деветте мес., карат мамите непрекъснато да се чувстват виновни за това, че са качили няколко кг повече или по-малко, сякаш от тях зависи, ами всеки организъм най-добре си определя и килограмите и всичко според нуждите на майката и бебето.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 11:48 от vanny_76

# 72
И второ, как може такива бабини дивотии да прилага върху мен  Crossing Arms  Хич не ми стана приятно, честно.

Божкеееее... За това - по-далеко от всички роднини и досадници!

Fate, тук съм, работя работя.... (ей къв 1ви април, а! - "работен").

# 73
По принцип съм хаплива, но към нея не смея, защото по принцип си е добра жената и не ги прави с лоши чувства тези неща. Но синът й (таткото) й се скара вместо мен  Peace

vanny_76, за килата съм напълно съгласна с теб. На мен не ми се е карала акушерката от ЖК, която ми води картона, но пък и аз вече изобщо не се чувствам виновна, че съм качила толкова много. Гледам да набавям всички необходими хранителни вещества на малкия и той се развива изключително добре - това е най-важното. А за по-вредните храни като сладкото, които най-много се лепят -  в крайна сметка и аз съм човек и имам нужда да си подслаждам живота  Hug 

# 74
  • София
Здравейте и от мен!

за срещата, ще кажа утре, защото искам да видя дали няма да се доразболея.
Иначе съм много щастлива, вече съм в 8 месец.  Simple Smile От тия диети, заради обривите, не съм качила и грам вече 2-3 седмици. До сега съм + 11,5

за тези, които ще раждат секцио в МД, носете си в багажа минерална вода. Аз миналия път си взех 1,5л, но не ми стигна и ще взема две. Освен системите, те карат да пиеш много вода, за де се изчистиш по-бързо от упойката и другите лекарства.

Gydelichkova, спокойно, аз не бих позволила на никой да ми прави коментари за външния вид, все пак сме бременни. Никой не може да контролира, точно как ще изглежда в това състовние и всякакви пропорции са позволени.

Общи условия

Активация на акаунт