Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за изследванията преди консумацията на въглехидрати?
Какво представлява диетата на д-р Дюкан?
Какви са разликите между диетичните планове на д-р Дюкан и Аткинс?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за изследванията преди консумацията на въглехидрати?
Мнението е, че преди консумацията на въглехидрати е важно да се извършат изследвания, за да се установи влиянието на лекарствата и да се наблюдават промените. Това е важно, защото изследванията могат да покажат дали има промяна в резултатите след консумацията на въглехидрати и влиянието на лекарствата.
-
Какво представлява диетата на д-р Дюкан?
Диетата на д-р Дюкан се състои от четири фази: атака, при която се консумират само протеини; комбиниране, което включва въвеждане на зеленчуци; стабилизиране, което постепенно добавя въглехидрати; и поддържане, където се следи теглото. Основната идея е да се намалят въглехидратите и да се увеличи консумацията на протеини.
-
Какви са разликите между диетичните планове на д-р Дюкан и Аткинс?
Диетичните планове на д-р Дюкан и Аткинс имат някои прилики, като намаляване на въглехидратите, но също така имат различия. Например, планът за хранене на Аткинс се фокусира повече върху консумацията на мазнини и не включва фази като тези в плана за хранене на д-р Дюкан. Планът за хранене на Дюкан е поетапен и включва постепенно въвеждане на различни храни в различни фази.
-
Какви са рисковете и ползите от диетата на д-р Дюкан?
-
Какви са препоръките за хранене след приключване на диетата на д-р Дюкан?
До довечера не искам да виждам хора, че ще се гръмна вече
Цял ден ми се съобщава някаква информация, която ме касае лично и би повлияла на бъдещето ми, макар и да се отнася за други хора. И ако още някой ми каже нещо вече ще има 
.Чела съм доста от 1стр. и от сайтовете който са дадени и книгата съм чела
,та затова питам защото не съм срещала да ли може маруля 

. Не го е срам! Но и на него не му е лесно покрай моя режим - нон-стоп вкусотии около него, добре че поне милото не яде месо, та той не се меси в подялбата 

Отивам да бъркам сладкиша, пък прахосмукачката ще почака 
Айде и от мен едно кафенце и чайче :
. А ти не забравяй да седиш до мен и само до мен!
Тъй добре ли и?