На пазар в Лозенград и Одрин - 2

• 133 988
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
А ако тръгнем в петък пазара къде точно се намира?
И още нещо искам да ви питам: Тук си взимам памперси на Прима което е Памперс за турския пазар.Някой от вас знае ли там има ли ги и дали са на изгодни цени?

# 106
  • на странно място ......
В събота също има пазар, който се намира зад магазин Мигрос! Преобладаващите стоки на него са зеленчуци, но има и търговци от петъчния пазар, не е толкова богат на боклучаци обаче. В Турция има само Прима няма Памперс, цените са различни в зависимост от магазина на който попаднеш, аз смятам че не са много изгодни, Хъджис са на по-добри цени, не е лошо да разгледаш сама.
Пазара в Петък се намира, като идвате от БГ на третия светофар в дясно, от там карате само направо по криволичещи улички, докато не стигнете до нерегулирано кръстовище с 4-5 улици, от дясно ви се намира стадиона, завивате надясно и на 200м е пазара ще го познаете по навалицата.

# 107
Момичетата тук казват, че има табели за пазара. Лично аз не съм се заглеждала, но и не знам как да ти обясня,освен че е в старата част на града и е близо до складовете им. Не е в посока на Кипа и другите магазини. Прочети и предната тема, там имаше доста писано къде се намира пазара.

# 108
Благодаря Sbruny!
Ще покажа на мъжо и обясненията ти и картите публикувани в темичката.Пък може и до Лозенград да ме закара.Така или иначе сме я планували тази разходка.А относно памперсите-Ползвах доста време Хъджис за турския пазар.Продават ги тук до нас.Бях супер доволна допреди месец-два.Тогава започнаха да ми пропускат /Сменях малката по три пъти-преди лягане, на ставане и по веднъж през деня/и сега ме е страх да взема цели пакети макар и изгодно ако има там.

# 109
Благодаря и на djesita!Ще се поровя и в предишната тема.А някой може ли да ми каже как е на турски зеленчуков пазар за да попитам ако имам нужда?

# 110
Хайде някой да сподели-какви са цените на златото в Одрин....моля...

# 111
В събота също има пазар, който се намира зад магазин Мигрос! Преобладаващите стоки на него са зеленчуци, но има и търговци от петъчния пазар, не е толкова богат на боклучаци обаче. В Турция има само Прима няма Памперс, цените са различни в зависимост от магазина на който попаднеш, аз смятам че не са много изгодни, Хъджис са на по-добри цени, не е лошо да разгледаш сама.
Пазара в Петък се намира, като идвате от БГ на третия светофар в дясно, от там карате само направо по криволичещи улички, докато не стигнете до нерегулирано кръстовище с 4-5 улици, от дясно ви се намира стадиона, завивате надясно и на 200м е пазара ще го познаете по навалицата.
Зависи откъде се идва от Капитана или от Лесово.

# 112
Ще идваме от Капитана.Обясненията важат ли от там?

# 113
djesita  досега не са ви правили проблем митничарите защото това не е тяхна работа да проверяват за това, има си специална служба на границата отговаряща за това - ГИВК, но често митничарите не ги викат за проверка че да може тяхната далавера да върви иначе много хора стават.  Wink

# 114
  • Бургас
Наистина вноса на продукти с животински произход е забранен. Целият пункт на Малко Търново е облепен с тези предупреждения. Но пък и наистина млечните им продукти нямат нищо общо с българските "млечни". А овчето и кравето им мляко са както си ги помня от моето детство!  baby_neutral

# 115
Бяха ни докарали едни много големи кофички кисело мляко, но няма нищо общо с нашето, дори аз дълго време си мислех че е овче  Simple Smile

# 116
  Навремето българските кашкавал и сирене бяха  предпочитани от доста държави,включително и Турция,а сега като чета чак не ми се вярва за положението  ooooh!.

Цената на златото в TR се определя според валутния курс и св.борса,но горе долу предполагам е така: 

http://www.altinsarrafi.com/ 
  http://www.guneyler.com.tr/altinfiyat.asp

Дано откриеш това,от което  се интересуваш. Личен съвет-всички обичаме златото  Money,но кризата е все още силно изразена и цените на златото високи.Не е време за купуване,особено в големи количества  Naughty.

Колкото до GALLERIAта,намира се в Истанбул (Bakirkoy-Atakoy) и е на почти 220км от Kirklareli (Ло3енград). Тя е първия търговски център,а сега вече има много и много други такива.
       В събота и неделя банките не работят.

Приятно пазаруване  и кормуваите внимателно    bouquet!

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 14:26 от JFR

# 117
  • София / Виена
Доста полезна информация.

# 118
Хайде някой да сподели-какви са цените на златото в Одрин....моля...
здравей сиса,не знам каква е цената на златото в одрин,но мъжът ми ми донесе златна гривна от анкара-10 грама за над 500 лв,докато в нашия град златото върви около 30 лв.за грам.мисля си че и в одрин е скъпо златото,последния път като бяхме там забравих да проверя.

# 119
  • на странно място ......
В момента златото в Одрин е по-скъпо от БГ, така че не си заслужава да пазарувате от там.

*pepa*, обяснението е за пристигане от Капитан Андреево!! Надявам се да се ориентирате. Ако не дръннете ще ви заведа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт