За Св. Троица - ами хайде де, аз съм там вс. ден почти по цял ден. Сега само сме вкъщи, че много се раздуха нещо и май наистина ще вали. Аз дадох снимки от разходката, така, че ще ме познаете по количката/и мен ме има там, де
Polly-Wolly, аз също много ти благодаря за разяснението, тъкмо щях да питам къде в района да поръчам погача
, че ще я правим сега в неделя. А вчера ходихме на чиста молитва, пак в църквата Св.Троица, много ми хареса, отец Петър е голям симпатяга, не искат нищо да се носи, ама съвсем нищо. И колкото оставите - толкова.Ние оставихме 10 лв. Ще кача и снимчици.За спиралите - аз 5 години бях със спирала, ама не хормонална, обикновена някаква / след като родих голямата дъщеря/ и съм много доволна, никакви проблеми, никакви странични ефекти. сега пак ще слагам, че с презервативи не се търпи, още повече сега, дето ми е като за пръв път, егати
Дайте тел. на Драганов, моля
Аз каката я водих при него и друг не знам, та и сега мисля София там да я заведа. До колкото разбрах и аз - той не работи със ЗК, така, че не ни трябва направление, нали?
Аз знам, че АМ се пие до 30 мин, след като се направи
Такива глупости ми наговори и аз с първо бебе, се бях ошашкала
Понеже каката ми спеше само по корем и той ми обясняваше, че от тази поза щели да й се деформират краката и ходилата и цяла да ходи, като пингвин със стъпала навън и т.н. простотии 
и сме пораснали с 5см
откъде това време незнам

моята бебка много иска да суче биба,но милата не може.По цяла нощ реве.
да не повтарям какво писах в старата тема че не е приятно,нека в тази има само хубави новинки