Колко е хубаво, че вече сме в РОДЕНИ
Хайде и ние излизаме

Чудесно е, че има вариант да си там и ти, при нас не съществуваше такава опция.
, само не знам как ще дойдем дотам 
): на ул.Цар Симеон има едно химическо чистене, до него е магазин 345. Падат се преди завоя за към моста на Захарна фабрика. Та с/у химическото има спирка на трамвая в посока- К.Величков. Зад спирката има "каре" с магазинчета. Идвайки откъм спирката, вдясно преди магазина за домашни потреби (отвън има изкарани обикновено разни работи, та се вижда отдалече) има баничарница. Мяркала съм надпис за погачи по поръчка. И сори за идиотското обяснение, ама толкова си мога
.Днес ходихме с Бобо на първа консултация.Нашия шошо добре наддава:D,от 3800 гр. бяхме спаднали на 3320,а сега сме заформили 4 килца
за 2 седмици и 3 см сме се издължили.Батко му беше същия лакомник да е жив и здрав
): на ул.Цар Симеон има едно химическо чистене, до него е магазин 345. Падат се преди завоя за към моста на Захарна фабрика. Та с/у химическото има спирка на трамвая в посока- К.Величков. Зад спирката има "каре" с магазинчета. Идвайки откъм спирката, вдясно преди магазина за домашни потреби (отвън има изкарани обикновено разни работи, та се вижда отдалече) има баничарница. Мяркала съм надпис за погачи по поръчка. И сори за идиотското обяснение, ама толкова си мога 
.Да за Пентаксима става въпрос.Каза ми,че се слага трикратно през месец и после още една,а дали другите ваксини от имунизационния пак си остават да ги слагаме или се припокриват с тези от петвалентната.Оф,как обясних само
.Да за Пентаксима става въпрос.Каза ми,че се слага трикратно през месец и после още една,а дали другите ваксини от имунизационния пак си остават да ги слагаме или се припокриват с тези от петвалентната.Оф,как обясних само Препоръчани теми