Ей друго си е като се наспи човек - и мама и бебе са спокойни и ведри. Тук е мястото да кажа, че съм доволна от капките Саб симплекс - хем ги давам от преди два дни. Пу-пу да продължат да му действат.
Деси - още малко остана за финала - не се тревожи.
Шу - стискам палци всичко с бебчо да е наред.
Мери - радвам се, че вече ще си при твоето момиченце и скоро ще си я приберете.
Капките за рахит и на нас ни ги изписаха на 21 ден, но при всяко дете може да е различно - зависи от големината на фонтанелата.
Мечо Пух - еднократната помощ може да се изплати по банков път, не е нужно да ходиш в пощата на точно определен ден. Просто в декларацията си и ма място където да запишеш номера на банковата сметка.
Аз давам чай на Никола без предварително да затоплям - сутрин му го правя и си стой в стаята. Даже хич не ми се нрави че е доста подсладен, ама заради тази пуста жълтеница. Дано когато отидем на преглед вторник ми кажат че я няма вече и го лишавам от сладкото.
За секретите в нослето - Никола почти винаги му хърка нослето - а иначе му няма нищо вътре. Все го тормозя да му чистя и нослето и ушите. Хич не обича милият...
Усмивки имаме и ние, но нашите са от задоволство след като се е насукал... Имаме две - три и с глас по време на сън. Иначе физиономии прави най-различни. Сладък ми е много докато спи и си цупи устните и аха-аха да заплаче...
Иначе и аз като Веси - разходка до към 15,00 ч. и после гледам да си полегна след храненето в 15,00 ч. че да имам кърма и да се запася със сън, че знам ли дали ноща няма да се превърне в "дискотека"

Да им е жива и здрава. Много са щастливи на снимките. 
Вече сме РОДЕНИ!!!!!
Представете си една голяма вкусна торта, не мога да слагам снимки