Не съм се включвала цяла вечност...Да ви кажа за моето раждане с 2 думи - второто е много по-лесно от първото. Предизвикаха ми го, защото пренасях и имах 2 см разкритие, докторът реши, че ще раждам, макар и без контракции. Какво ще се занимава с мен човека
Честито на Тай и Айрис за бебчетата, пък и на всички които съм пропуснала!
И ние от вчера сме с колики и давам Саб Симплекс. Вчера цял ден рева и понякога се чудех от болка ли, от глад ли? Кърмим се и често се питам стига ли ми кърмата, дали не е гладна...но сигурно и вие се питате такива неща. Суче макс. 5 мин и после се унася, пробвам да я уригна (това нещо не ми се отдава нито при нея, нито при каката на времето), а като я оставя след 10 мин почва да реве и айде пак на гърдата и така се храним по час и половина
Ще се включа пак като имам възможност...Отивам пак да кърмя

На всичкото отгоре са ни спряли асансьора (така е като съседите не са си платили сметките) и сама няма как да смъкна количката
Вчера като излизахме даже баба ми ми се скара, че малко съм го облякла (бяхме с боди, гащеризонче, портбебе и шапка), а някоя от вас беше казала, че по гащеризонче са се разхождали вчера. Уф...както и да е, стига съм ви занимавала
, на всичкото отгоре охраната ми вика да съм оставила количката отвън той щял да ми я пази. Аз го изгледах кръвнишки и казах, че без бебето си никъде не влизам
. Съответно си грабнах количката, наврях се вътре, направих порядъчно задръстване, но всички бяха много любезни и с предимство ме обслужиха

Искам да питам мамите, които кърмят, а в същото време бебетата има нямат кой знае какъв график на хранене, как се справят с разходките
Какво е това чудо незнам? На вас такова нещо казаха ли ви? носели се над пампата.
.Пак да напиша:Бебе Боян роден на 18,03,2009г. 3800гр. 53 см.Моляяяя,впишете ни.
на тези които са я направили, направо ви се чудя как успявате със всичко да се справите незнам.
на всички още чакащи своите бебоци!