МАРТенчетата засмени, вече са в Родени!

• 13 999
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мерси, Зори! Ще ти пиша  Hug
За разходките - и при нас са с променлив успех - или спи, или се носим, а бутам празна количка ooooh!

# 121
Дърта Маймуна нямаш място в пощенската кутия - vhod D na chupkata. 5 etaj nie se nanesohme tuka malko sled kato se rodi beboka inache 1 godina remont pravehme. az sam s edna chervena kolichka s rusa kosa, izlizame obiknoveno ot 2.30 ili 3 do kam 5

# 122
moia skype e bilianaarangelova

# 123
Здравейте мами и бебоци  Hug
От доста време не съм писала, ама не ми остава време за компа. Всеки ден сме по разходки и сами си се гледаме с Теди. Вчера бяхме на консултация и сме вече 5290 гр. и 53 см.  Laughing дебеланката на мама. Кърмим се успешно. Само дето много ни мъчат коликите  ooooh! Дано бързо да минават  Tired
Поздрави и целувки на всички бебешори от Теди  Joy wavey smile3502

# 124
# 125
Ето и 2 снимки на Тоби
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=358535&pid=11385994
Хора, умирам за сън! Tired

# 126
Аз сега пробвам еспумизан,от снощи му давам по 25 капки,но за сега няма ефект,чух,че запичал,а и от снощи не е акал,дано не са го запекли  Praynig
И аз давах инфаколик,но като видя 2 дни че не помага и реших да пробвам еспумизана,а те действали с натрупване,абе пробвах всички видове капки и май нищо не помага,ще трябва да си минат  #2gunfire
Има ли нови мамита  Rolling Eyes, десис тука ли си

# 127
  • Варна
 Mr. Green  Тук съм  Peace

# 128
Аз сега пробвам еспумизан,от снощи му давам по 25 капки,но за сега няма ефект,чух,че запичал,а и от снощи не е акал,дано не са го запекли  Praynig
И аз давах инфаколик,но като видя 2 дни че не помага и реших да пробвам еспумизана,а те действали с натрупване,абе пробвах всички видове капки и май нищо не помага,ще трябва да си минат  #2gunfire

Еспумизана не запича и може да даваш по повече ако е необходимо,защото той няма странични ефекти и не се отлага в организма,аз давам преди ядене,слагам в шишето и след ядене пак давам! Вечер давам Инфакол и чай от лайка! Peace

# 129
  • Стара Загора

Имаме ли мама, родила на термин?
имаме да!

# 130
Ей, много хубаво, че може от Еспумизана по повече  Grinning И ние даваме от него. И аз тъкмо вчера се похвалих колко спокойно спа детето и снощи пак зор  ooooh! Значи ще взема да й давам по повече капки. Аз сега давам по 15. За сега нямам наблюдения да запича  Peace

За миризмата, и аз съм така  ooooh! Изкъпя се и до сутринта пак мириша все едно не съм се къпала седмица  ooooh! Но до някъде реших проблема с мокри кърпички за тяло на Арома  Peace С тях се бърша под мишниците от време на време, след това слагам и от тези рол-оните, от които уж не се изпотяваш и се трая  Mr. Green

За се отчетем и ние след първата консултация преди малко. Вече сме 4070гр. Не сме качили много /изписаха ни 3250гр/, но доки кази, че за бебе на кърма е добре  Grinning Но за това пък сме пораснали с цели 6см  Party И аз се чудя защо така започнаха да й укъсяват гащеризончетата  Laughing Така, че аз съм много щастлива и доволна, че устискахме първия месец с кърменето  Grinning Надявам се нататък да става по-лесна таз задача  Party Особено, като минат гадните колики  Tired Защото тя, като няма колики нощно врем се буди за ядене към 4ч и то цоква съвсем салко и пак се унася. Та се надявам, като минат коликите, вече да се пробваме да спим в нейното си легло и постепенно да отпадне това ядене  Grinning

Взех днес и одеждата за погачата. Ще кача снимка след малко. Покрай беба намаза и каката едно сладко лятно панталонче  Grinning Поизръсих се, но дрешките са хубави  Peace Така, че на мен /поне този месец/ ми отидоха обувките дето си бях харесала  Crazy

Зори-тв, снимки на бебоците не се слагат в този албум. Там се слага само по една снимка за първата страница  Peace В някой от другите албуми си избери  Peace

Ей, днес разбрах за една колежка, която и нея я чакаме да роди от сума време. Термина й беше на 24 март. Днес по нощите е родила нейната бебка  baby_neutral Така, че дессисс, споко не си само ти  Mr. Green  Hug

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 13:50 от veselina_s_p

# 131
Здравейте мами и бебоци!
От 3 нощи, та нощес се наспахме, но пък откарахме до 11. #Crazy
И понеже спахме толкоз много и не сме сменяли памперс 5-6 часа, та той изпуснал и се събудихме опишкани до ушите. Сега се опитваме да спим изкъпани, нахранени и изморени от играта с предметите за заглеждане...

За разходките - и при нас са с променлив успех - или спи, или се носим, а бутам празна количка ooooh!

Вчера за първи път и ние се поносихме на връщане от голямата разходка, защото накрая такъв вой нададе, без да разберем защо...

Взехме направление и ние за ортопед, но къде да я заведем? Дайте идея за добър ортопед, моля...

Айде, нашето дзверче заспа - отивам да чистя... Tired

# 132

Еспумизана не запича и може да даваш по повече ако е необходимо,защото той няма странични ефекти и не се отлага в организма,аз давам преди ядене,слагам в шишето и след ядене пак давам! Вечер давам Инфакол и чай от лайка! Peace
И аз мислех да давам заедно с еспумизана и Колиеф или инфаколик,но в аптеката ми казаха да не ги смесвам,така и не разбрах защо като са безвредни,ама като гледам теб и аз ще ги давам 2-те,иначе аз давам по 25 капки и от вчера вече ми е на половина шишенцето,май бързо ще свършват  newsm78
Той уж трябва да премахва газовете,но на нас още не ни дайства  Mr. Green
Не знам вие как сте ,но на моя синковец много му пречат ръцете като спи само се удря,драска се и се буди,трябва постоянно някой дА му държи ръцете, не може да се наспу горкото дете  Rolling Eyes

Десис, с теб сме мила, сигурна съм,че до 2 дни ще гушкаш твоето съкровище  Hug
абе вашите деца кога почнаха да фокусират предмети,моят още нищо не вижда,само на силна светлина свива очите  newsm78

# 133
Деси, май ще те включим в класацията за най-закъсняло бебе Mr. Green
Имаме ли мама, родила на термин?
Дааа, аз!

# 134
Айде, да се включа и аз днес,че вчера беше ужас-неспане ,мрънкане ,напъване...ужас! Crazy

Бяхме и ние на първа консултация онзи ден- за 19 дни Митко е станал 4680гр./изписаха ни 3850/и е пораснал с 2 см-вече е 56; Party   Кърмим се успешно ,благодарение на "Гармастан"-а успявам вече да преодолея гадните рагади на едната гърда. Упоритост му била майката бе! Wink
Още не сме излизали на истинска разходка,само до консултацията с колата.Но и това ще стане тия дни!

Зори,а ти как си сигурна,че дарителките на кърма живеят здравословно и правилно?И че не дарява някоя мама пушачка например?Питам само  Peace  А ти щом имаш и твоя си която да цедиш-по-добре слагай бебка на гърда!
Айдеее...край на спокойствието...пак сме гладни!

Общи условия

Активация на акаунт