"Karate" li se na bebetata vi???

• 3 651
  • 75
  •   1
Отговори
# 30
Карам се, но той нито разбира, нито ме взема на сериозно.

# 31
Mами искам да ви попитам дали се "карате" на бебетата ви?Ве4ер когато моита кукла не иска да заспи,а на мен ужасно ми се спи и й се  поскарвам.Знам 4е тя не ме разбира,знам 4е не сьм права,но.....нервите ми са опьнати максимално.Упрекнете ме.....,кайете 4е сьм лоша 4е да спра да го правя. Confused

Да, спри да го правиш. Това изнервя, стесира и плаши детето, и то започва да плаче още по-силно. Ако не можеш да я успокоиш с гушкане, люлеене и пеене, и си сигурна, че не е гладна, жадна или наакана, просто я целуни спокойно, кажи и "лека нощ", сложи я в кошарата и излез от стаята. Понякога човек има нужда да си поплаче, бебетата също...

# 32
Mами искам да ви попитам дали се "карате" на бебетата ви?Ве4ер когато моита кукла не иска да заспи,а на мен ужасно ми се спи и й се  поскарвам.Знам 4е тя не ме разбира,знам 4е не сьм права,но.....нервите ми са опьнати максимално.Упрекнете ме.....,кайете 4е сьм лоша 4е да спра да го правя. Confused

Да, спри да го правиш. Това изнервя, стесира и плаши детето, и то започва да плаче още по-силно. Ако не можеш да я успокоиш с гушкане, люлеене и пеене, и си сигурна, че не е гладна, жадна или наакана, просто я целуни спокойно, кажи и "лека нощ", сложи я в кошарата и излез от стаята. Понякога човек има нужда да си поплаче, бебетата също...
Аз не й се карам когато пла4е.Тя по4ти не пла4е.И като и се скарам тя не ме разбира и не пла4е.

# 33
Засега успявам да се сдържам.Дори като прави бели,гледам да обяснявам,не да се карам.Докога ли ще изтрая е друг въпрос  Rolling Eyes

# 34
Ох да ви кажа честно,като чета тази тема ми олеква.Слушам по телевизията,чета по списания,че не трябва да викаме и да се караме на децата си,да им говорим нормално,но някак си при мен не се получава.Реших че аз нещо бъркам,че детето ми е малоумно,че не ме разбира,но все повече се убеждавам,че не е така и навсякъде има висок тон понякога.Да си призная честно ми се е случвало и да го ударя по дупето,но стои наказан често за по няколко минути.има ефект от това.Започнах да "възпитавам"по този начин някаде от около 1г.преди това не ме разбираше за какво му говоря.За сега на бебето не съм се карала,но е много малка.

# 35
  • в Надежда-та
Да карала съм му се, но не защото не иска да спи или да яде, за тези неща съм го оставила когато иска тогава да ги прави, а когато започна да пипи разни каберяци (уж всички са добре скрити, ама пак ги открива) и има опасност да бутне доста неща, или когато един път щеше да бутне ТВ върху себе си.
Да карам се, трябва да разбере, че не всичко е позволено, и че мама има и по-строг тон.

# 36
  • Canada
Да, много пъти съм й се карала... И аз като теб знаех че не разбира и е гадно това, което правя, но просто не издържахна недоспиването.... Както и да е.. Тъпото е че сега, като порастна, тя ми се кара, маха с пръстче и ме праща наказана... newsm78

# 37
  • София
Карам се, но никой не ме слуша  Mr. Green.

# 38
Ох, и аз се поуспокоих...Понякога направо ще полудея и започвам да й се карам, а то милото нищо не разбира, но нервите така ми се опъват особено вечер. А аз съм съвсем самичка/таткото го няма/ После ми става гузно  Sad...и все си мисля че в мен нещо не е наред. Но не мога да издържам в някои случаи....Така като чета и като че ли ми става по спокойна че не съм само аз и че може би това е нормално да не ми зидържат нервите Embarassed

# 39
Да, карам се. После ми е гадно, ама понякога нямам сили просто.  Sad Confused

# 40
Цитат
Да,аз се карам на моя син по малко и той ме разбира като променя тона,но едва ли има възпитателен ефект
Da,az se karam na moia sin po malko i toi me razbira kato promenia tona,no edva li ima vazpitatelen efekt

Пишете на кирилица.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 17:26 от AnMary

# 41
  • София
Е, какво очакваш?
Аплодисменти?
Не, не съм и помисляла да крещя и да се карам на бебе.
Разбира се е имало моменти на умора, безсъние, опънати нерви, но ако е имало нещо, заради което си заслужава цялото ми търпение, това е дъщеря ми.
Теб съветвам също да се въздържаш.

# 42
Като гледам в 22:30 си го писала,що не нанкаш Mr. Green

Карам се,и сега се карам...но файда никаква Grinning

# 43
карам и се когато се налага,а пък и сега сме в период на бели и това е неизбежно!

# 44
  • София; Дружбето
Карам се, но започна да ме схваща наскоро Crazy

Общи условия

Активация на акаунт