Отговори
# 15
Да се включа и аз в новата тема!Дими  bouquet
Инчеееее,ша дойда да та бацна лятото,за дето си ми толкова изпълнителна HugИ не се тревожи за Точко,според мен си е просто по-дребничък,но аз бих се възползвала от кантар за няколко дни..Хубаво е да видиш по колко изяжда,за да знаеш дали да се тревожиш PeaceА ако трябва добавка-не забравяй ,че добавката често спасява кърменето,а и 6 месеца кърмачески стаж не е никак малко Hug
Мона,утре да снимаш тортата Laughing
Сова,Дими,много сладки аватари Heart Eyes
Днес се каних да лягам по-рано,но бяхме на гости и докато се изцедя пак стана никое време ooooh!
Аа Данни,пиши на лични тел.за връзка или аз да ти пратя моя!Доволна ли си от количката? Wink Laughing
Спокойна нощ!

# 16
  • жителство на место
Вечи, за кашата от елда има инфо в албумчето ни- съвети от Косе Босе- пише, че е добре да се накисне поне за 7часа и т.н

И аз гледах предаването  на Мартин Карбовски. Много страшно изглежда!!! Дано този път докторът си свърши както трябва работата!

Сега не ми се спи

# 17
  • София
Цък от мен- да не ви изгубя! Laughing

# 18
Цоп и от нас!

Мариям, стискам палци!

Ина, аз щях да кажа същото - ти каква си финна, сигурно малкият по твоите стъпки ще го дава. Големи сте сладури.

Срещичката ви е прекрасна. И на мен ми се иска, да му се не види.

Деси, и ние никога не сме пускали такива изследвания. Не знам как ще ме погледнат тука ако им поискам да посяват сополи. Но като цяло явно е различен подхода, не че тука не се тъпчат с анитбиотици де. Този проблем си го има навсякъде. Но наистина това ходене по специалисти и изследвания под път и над път си е майче български вариянт на здравна услуга. Но като не води до по добър изход, каква е файдата...да се хранят докторите сигурно. Но според мен това са най-вече навици, а те трудно се променят.

Ето и нашият ръфащ беззъб мъж:

Много му се услади тази круша.

# 19
Добро утро!
Мерси за темата, Дими!   bouquet

Шийла, много ти е готЯн мъжа  Mr. Green   Какъв поглед... страхотен е  Grinning  Мойта налита на ябълки, като ме види да гриза и направо ми я взема от устата...

Сучене навън - онзи ден пробвахме, че не ми се прибираше... еми, мисията е почти невъзможна. То е въртене, гледане, хилене... май го имаме всички тоя проблем. Определено повече се развяват цици, отколкото тя да суче Simple Smile  Одеяло на главата не търпи, пробвах... по-настоятелна съм, но като се разбеснее съвсем, оставям я и после като прицърка пак давам... хапне 2-3 глътки и след час пак е гладна... ами така ще е, какво да се прави.

Вече слагам Дари седнала в количката, много е смешна... обляга се на едната страна и гледа надолу към земята. Вчера сме се наредили 3 колички по пътя (3 септемврийчета) и от всяка е увиснало по едно бебе и зяпа надолу  Joy   Mr. Green

# 20
вместо запис.

Дими и ние много си играем с тази ферма  Mr. Green

`айде добро утро! Кафенце  newsm78

# 21
  • София
Добро утро.  Hug
Сега ви четем заедно с Ради  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. После ще пишем.  Wink

# 22
  • софия
Стел... изпревари ме с кафето Simple Smile
благодаря  Hug закуската ще оставя на някой друг,че да не се изкушавам  ooooh!

нашата любима играчка е едно слънце/луна от джъмбо с висящи неща.... едното писка, другото шумка... и тнтнт дано се сещате... и една огрооомна костенурка дето се бори постоянно с нея и най често заспива гушната в нея....

# 23
  • Пловдив
Добро утро в новата тема, Дими,Май нейм
Тази нощ моята дъщеря се събуждаше почти през час  newsm78 какво и става.Изпратих Криско на градинка,и ето ме вместо да полегна,на компа се залепих.С това хубаво време наистина ще трябва с лаптопите да излизаме  hahahaВчера тук беше 26 градуса.Лято....
Ако ще се правят нови номинации Моника може да вземе приза-Най късно обърнала се/все още не го може/  Mr. Greenи Най големи бузки
Мира как сте?Целувки за Симона.  Hug
По въпроса за секретите и посявките-на мене не ми се е налагало да пускам такива досега,но Крис ми е здравичък Praynig,разминаваме се леко за сега,с хомеопатия и витаминки.Но ето тази година не ни се размина гадния АБ.Но е супер интересно защо при нас в Б-я,тези неща са нормални а навън не?! newsm78
Крустички и Моника има,мажа от време на време или с олио или с продукта на Мустела,който е за това.Но не се задълбочавам много.На Крисито не му ги махах и когато беше на 1.5 бяхме на море,постригахме го мн.късо и там постепенно изпадаха.
..А Мони се събуди отивам да я видя..

# 24
ДУ  Hug
Дими, Май Нейм   bouquet
Стел, тенкю за кафето   bouquet

# 25
Добро утро.

За разсейването навън- май е повсеместно, то е едно хилене, зяпане, направи смук- смук, обърне се- хили се, после пак смук и така 30 мин.  Laughing

Шейле, страхотен малкия- как си ръфа.

Моята щерка никакъв интерес не проявява към нашите прекрасни манджорийки, които готвя с такова усърдие. Сериозно - вече се чудя дали педагогическото е лъжица за нашата уста ( то май като раждането вкъщи, не е много лесно при първо бебе   newsm78 ). Не е ли време да погризква поне трохички ? хъм, не държа да мае по половин купа пюре, просто така ми би се напълнило майчиното сърце ако почне да пуска лиги и да ме гледа лакомо. Дали да не й забъркам някакво пюренце ли ? И аз вече не знам.

Асе, Любо какво яде в момента?
Адиктед,Нели а вие почнахте ли със захранването?

Дами пожелавам лек ден от нас, днес сме в Борисова цял ден ще мааме гащи( че вчера отнесохме плувката в едно заведение цял следобед- горкото детенце- майка му смуче бира, а то..  Laughing)

# 26
  • София
Момичета, май доста от вас ходят в Борисовата.
Искате ли следващата седмица да си направим една срещичка там?

# 27
Хелоуууу, мелоуууууу....
Тук небето се продъни и вали та вали....... А дечко спи ли спи......
Сутринта яде в 6ч точно и оттогава кърти ... ама нека, каква му е работата.
И като стана дума за хранене - вижте го Точката как се храни, пък аз очаквам да качва   smile3532 smile3532 smile3532

# 28
Добро утро.
Цяла нощ валя дъжд при нас. Да видим днес как ще е след жегите в последните два дни.
Малкият не ми се е налагало да го кърмя навън. Излизаме предиобед за малко и след това се прибираме да обядваме вкъщи пюре + малко кърмица, ако благоволи да суче. Следобед сме за по-дълго навън и си му нося нещо за похапване към 4 часа. Вчера например яде каша с добавени круши.
Секрет от носа и аз никога не съм пускала. Мисля си, че в нашия град сигурно няма и къде да го направя де. Оставям го Виктор да си се бори с хремите сам. Цяла зима беше единственият, който си ходеше на ясла само по чорапи и едни тънки панталонки отгоре. Всички останали навлечени с чоропагащници, дебели блузи и панталони. Накичели едни шалове по лицата - само очите им се виждат, като нинджи  Laughing. Виктор като видеше как обличат другите деца започваше да крещи ужасено, сочейки шала: "Не на устата!"
Вчера в тази жега колко бебета видях с якета. Майките им по къс ръкав, а бебоците с грейки  newsm78
Пезота и моят синковец не признава шише и биберон. Аз също мисля да го отбия в края на май, че в началото на юни ще отсъствам една седмица. Та се чудя как ще пропие друго мляко  newsm78. От друга страна ще е почти на 9 месеца и ще може да се храни само с лъжичка, ако не иска шише. Виктор на 9.5 месеца категорично сам отказа всички шишета и мина на хранене само с лъжичка.
Инка, това с ръбането на решетките и Виктор го правеше. Сега и за Оги най-вкусната манджа си остава решетката на леглото. С такова ожесточение ги ръфа...

# 29
  • София
Инче, ще ме умориш просто.  Joy Joy Joy
Голям сладур.  Heart Eyes
Шейле, Мейт е станал много готАн  Hug
Да те питам нещо. При много упорита хрема, която пречи, как се процедира при вас? Има предвид, ако детето цял сезон е с хрема, от нея се дави и прикашля и това продължава примерно цяла зима нон стоп? Деска, Веч, ще ми е интересно и при вас как е. Става дума за гъсти и отиващи към зелено секрети.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 10:04 от *Ирина*

Общи условия

Активация на акаунт