Отговори
# 75
  • София
Малее, вчера беше паднала бомба тук, а днес нямате изчитане.  ooooh! Я всички навън веднага.  Mr. Green
Муцеее, миналата година по това време имаше кърпи в Джъмбо по...цяло левче парчето.  Wink Не виждам причина и сега да няма. Като ходя, ще проверИСАМ.  Simple Smile
Шейле, мерси за отговора. Наистина рядко се стига до секрет и тук. На мен досега (за почти 18 години) само веднъж ми се беше налагало да взимам секрет на големия и наистина имаше една гадина, която нямаше да си мине самичка. Сега на Ради също ще дам (и на Павел покрай него). Ради вече от месец и половина е с едни тлъсти, гадни секрети, които му пречат на детето и не минават. Сутрин кашля от тях, непрекъснато хърка откъм носоглътката. Освен това не му направих ваксината заради това, а подобрение вече месец оттогава - йок.
Деси и Веч не ми отразиха обаче въпроса.  Crossing Arms Cry

# 76

Напротив, но май не си разбрала. Тук наистина не се прави нищо. Приема се за нормално детето да има годишно до 12 вирусни инфекции и се оставя на самотек да се излекува. Ако се стигне до усложения, тогава се лекуват те.

# 77
  • София
Напротив, но май не си разбрала. Тук наистина не се прави нищо. Приема се за нормално детето да има годишно до 12 вирусни инфекции и се оставя на самотек да се излекува. Ако се стигне до усложения, тогава се лекуват те.
Смирено моля за Вашето извинение.  Hug Наистина бях пропуснала поста. Благодаря на чист български език.   bouquet
Флу, във ваканцията са учениците, да. До 13.04.  Peace Аз също ще дойда с ГТ, само не знам дали по линията на 76 има автобуси с ниска платформа.  newsm78 Ще трябва да се осведомя, защото с моя танк в друго няма да мога да се пъхна.  newsm78

# 78
  • Бургас
Иринко, мерси, душко! Ууу, а дано има. Кут не съм шивачка, ша купувам. Може и едноцветна да взема.  Даже 2-3, искам да подаря една на детето на кръстницата:hug:
Флу, тенкс..и аз така- кътам, кътааам Laughing, няма да купувам от тия колани тогава, и на нея ще кажа какво е казал ортопедът ти, тя да си прецени. Съгласна съм за срещата за юли месец да е тогава. Живи и здрави. Hug
Моарейн, ша чакам докладааааааа! Hug smile3534
Жуже, мерси за предложението за Таме! Heart Eyes
 Абейййййй, Хулия и Уандааа, гадиниии, искаме и ние със Стелаааааа с вас на кафеееее![smilie=smile3514.gif](ох, това Хулия кат го напиша преритвам от смях)
 И малко офф- викторина, за смях и разведряване:1. Относно бившия- на кафе, шамар, целувка или друго Joy?
Отговарям: всичко Joyпод друго имам предвид...да идем на опера примерно Joy
2. Търся за един приятел жена...той, ако знае, ще ме убие Joyма и той търси, де...по любов да са земат...да е хубавица, и всички тия 3 неща, той е много готин, много ясно... Joyприемам оферти, снимки в цел ръст, анфас и прочие и жури в състав Hug Joy

# 79
[
Смирено моля за Вашето извинение.  Hug Наистина бях пропуснала поста. Благодаря на чист български език.   bouquet

Нямаше нужда (ама се приема, де). Като знам кво е с три на главата Joy  Hug

Муцо - с бившия на кафе. И то с придружител. Иначе не знам кво ми се пише.
Ти кво искаш да шиеш? Да го спретна аз?

# 80
  • Бургас
Тииии па, лууда! Joy Къ чъ от Джерманско ша пращаш стока, ма, оф забрайх ти името, Веске примерно.. Laughing( Веч)( отвратително ми е тва име Веска, ама за майтап е идеааааааално)Инак знам, че ша напрайш чудесии, ма не мии удобно... BlushЛетоска кут идеш освен, за есента. То са не губи, де. Айде, приемам, да не ти троша хатъро.
 Що, бе, кво за бившия...хихихи...да 'н'съ награбите ле? smile3534
И като почнахме с бившите, да уважим и бившите на мъжете ни и тук- там некоя любовница( Стеле, знам, че си пич и умееш да се шегуваш, та си го позволявам)  Joyта с тях- на кафе, шамар, целувка или друго? ( може би сасон прическа да и направиш, а Стелчок Joy)
 И да питам още- има ли мачаджийки? Ще гледате ли сега в 18ч с Кипър? Аз пускам за фон! Айде наш'те!

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 17:38 от Муциту

# 81
  • София
много хубаво време тук Hug
сега се прибираме от парка.

пак съм купила авокодо  Mr. Green пак от Билла, ама този път си пазя докИмента  box Веч, обикновено си пазя бележките, но тогава купих само плодове и зеленчуци и я хвърлих   341uu отивам да видя какво е положението и после ще ви чета  smile3529

# 82
Тъдъдъъъъъм... Флучка, във ваканция са учениците. Аз съм "за" и петъка, и понеделника! Идвам пеша от Плиска, ще заберем и БАЕ, надявам се.
Иначе съм пътувала във... хм... 84 или 284, 114, 72, 280, трамвай 20... първите 3 имат ниска платформа, другите нямат, но така или иначе с моя танк винаги трябва някой минувач да помага с качването и слизането. Е, намира се, не всички са любезни, но се намира.
76 е трагедия обаче, Ирина, недей!

На въпросите на Муцата:
1. маска за коса - същата съм имала и аз някогаш, не намирам файда от тез неща
2. кремове - ползвам бяла неароматизирана медицинска козметика, та не мога да съм от полза;
3. аз макси-жупи нямам, бе Муце...
4. в магазинчетата/будки за фиби, шноли и ластици ги дават тия кърпи, но аз знам подобни само в центъра, а сега трудно се придвижвам дотам да ти пратя...

Веч, има го и тоя картоф, и другия сладък - жълтооранжевия, но са по-скоро екзотика, не се срещат масово. И не знам коя прясност са следователно.

Адиктед, купувай ги тия авокадо-та от пазар или доверен зарзаватчия, и то за предпочитане от сорта, който е по-дребен и с по-зелена кора. В Била зеленчукът е драма, живяла съм в Младост срещу нея, знам.

Дано не пропускам някого.
 Hug

# 83
Ето ме пак, прибрахме се, днеска няма отърване от мен  Whistling И вярно голямо писане пада, а пък и тук и там времето е хубаво. Или при вас не е?
Такааа, купих елда, сега ще поогледам как да я направя. И аz не ги zнаех тия екстри, от тука ги научих. От къде, Веч, да ги намеря тия картофи, турски маг., или специални плод и zеленчуци? Щото май в тия като Лидл не се продават, както и пащърнак не съм намирала там. Иначе главно й правя пюретата, с месо още не съм. И да ти кажа, това Реве, дето имам наблиzо е много скапано, нищо няма  Crossing Arms
Иринко, как ма душо, ако е zа сополите въпроса, писах няколко поста след тебе.. Къде си се отнесла, ей, да не си Флюбена  Joy
Имам пак въпрос. Въzможно ли малката да се е обzавела с гъбички в устата? Т.е. не е ли вече голяма, а и като се има предвид, че до сега не е имала, не е ли късно на 7мес.? Защото докато я хранех навън, zабеляzах нещо, което по спомените ми от Крис_бебе прилича на гъби Thinking За сега виждам само по вътрешната страна на устичката мъничко, по_навътре май няма. После се сетих, че от два дни е и с доста червено дупе, което също не е нормално zа нея. При момичетата беше свърzано, нали? Та ще го мъдря до утре и ако трябва, ще се мъкнем на лекар.. Оф, как мряzя, а ми е и далече.. Веч, пак към тебе  Blush , тука няма шанс да ми продадат Дактарин, ей така в аптеката, нали? Макар че ми е тъп въпроса и отговора си го zнам, zащо ли питам.. Иначе веднага бих иzтичала да си купя, zнам, че това ми трябва..

# 84
Деси, вие не бяхте ли болнички по едно време?
Ако е пила антибиотик, почти задължително са гъби.

# 85
Муцооо ша ма умориш. Давам по задачите:
С бившия - шамар. И то силен. Може и с крак  Mr. Green
На бившата - шамар, ама лекичък такъв, по женски   Joy   

Друго какво беше  ooooh!    newsm78   злееее съм, че колко  Mr. Green

# 86
Не, Пархадче, бъркаш ни с някои други  Hug Не е пила. И беше болна, ма отдавна и пак не е пила АБ. Та се чудя от къде по никое време... Кажете, че няма да е, zащото не иzварявам нищо, нали?.. То няма логика, аz не стерилиzирам от повече от два месеца вече.. Не мога да го иzмисля  Thinking

# 87
Деска, ако са гъби до утре ще са се размножили и ще прецениш дали да водиш малката до доки. Дано не са!
Параход, супер идея ми даде за 84! Ще отида пеша до хотел Метрополитан и точно под него спира 84. С него ще дойда без проблем - не е тъпкан като другите Младостки рейсове, а и е сравнително редовен. Благодаря ти за идеята  Hug
Ние сега се прибрахме от късна разходка. Навън е беше чудно, а в парка беше пълно с татковци, дошли след работа да си нагледат родата Simple Smile
За бившата -шамар, че даже два три!
За бившия - ами не знам, трудно е, не ми се мисли за това и се надявам да не ми се случва и да не го виждам скоро.

# 88
Запис
Jesuse_Nelly мерси. Някой нещо за среща говореше. може ли пак че нещо Ви изчетох отгоре отгоре и така.

# 89
Привет.
Имахме прекрасен ден. Радвам се, че и за наборите ни всичко е било "тужур" на чист български  Laughing
специална прегръдка за Мариам и Йоси!
Мона, честита половин година. Изглеждате чудно! А кексът ми иде да го хапна през монитора. Вкусен е много, нали?  Simple Smile
За срещата в Борисовата градина - мисля, че съм на линия. Само Спаси да е здрав и да е на ДГ /че в контекста за назални секрети - пак е сополив, но поне е нормална вода/ като час - мга съм 10.00, но ако решите 14 - може и тогава да се организирам.
За езика - споделям общото мнение. Езикът е жив и се развива, но не е хубаво да е за сметка на крастотата и богатството му. Шейле, а твоите девойки разбират ли български? /Мейт е толкова порастнал  Heart Eyes/
Веч, твоите как са с родния език на мама?

Анкетата:
1. Маска за коса - редувам няколко марки, но в 80% от времето ползвам L'oreal Professional
2. Крем за лице - цялата ми козметика за лице е на Клиник
3. Имам мини поли, но май съм загубила не само фигурата си за тях, но и навикът да ги нося. Струват ми се адски непрактични за ежедневието ми сега.
4. Не ми харесват коланите за прохождане.  Не съм ползвала и не мисля да ползвам
5. Муц, ако видя кърпа за коса за мацки, задълже ще ти купя и ще ти пиша. Май в Овиезе бях меркала

Джи напоследък всеки ден яде по 50г ядене на обяд. Голям напредък!

Общи условия

Активация на акаунт