Вкусна и полезна закуска.

• 5 265
  • 35
  •   1
Отговори
Добро утро! Събудих се и се замислих в-у закуската си, състояща се от чашая натурален сок и 2 филийки, намазани с филаделфия- дали е ок, каква енергия ще ми даде за деня. Споделете вашите любими и здравословни закуски.

# 1
*Чаша-две билков чай(събиран собственоръчно и съдържа мащерка,жълт кантарион,риган,мента,цвят бъз,липа),препечена филийка с масло,изкиснато сирене,ягодово сладко.

# 2
*Чаша-две билков чай(събиран собственоръчно и съдържа мащерка,жълт кантарион,риган,мента,цвят бъз,липа),препечена филийка с масло,изкиснато сирене,ягодово сладко.

Ммммм...  chef

# 3
  • Бургас
Препечена филийка с масло, мед, поръсена отгоре със смлени орехи.

# 4
 hahaha hahaha hahaha

Или топло мляко с какао и принцеска с кашкавал(или кашкавал+шунка)...

Мисля,че ако разнообразяваш закуските,винаги ще даваш на организма си добър старт на деня

# 5
Само не ми предлагайте мляко с мюсли... Confused

# 6
Sick Sick Sick Sick Sick Sick

И аз не обичам!  Crossing Arms

# 7
Аз много обичам овесени ядки със сирене. Обожавам ги.... здравословно, но не диетично, затова не съм ги яла от 100 години.  smile3505

# 8
  • София
Голямо кафе с мляко и цигара  Mr. Green

# 9
Каква да бъде цигарата? Wink

# 10
Фреш портокал и овесени ядки с нарязан банан в мляко.

# 11

е тъкмо това щях да пиша Sunglasses Simple Smileзащото от години това обичам да закусвам.Обаче аз съм си открила любимото мюсли и само него си купувам,а и си го правя в кисело мляко ,в прясно мляко ми е Sick

# 12
Дълго време любима закуска у нас беше яйце в дупа + запечена шунка отгоре. Мажех тигана обилно с масло и филийката много добре поемаше мазнинката и се зачервяваше. Докато се приготвя тя, отстрани едно тънко парче шунка се запича и после го слагам отгоре - чудно, вкусно и даващо енергия  Grinning
Аз имах снимка, но не съм я качила в албума си и сега не знам къде е. Искам да визуализирам, затова ползвам снимка от Гответе с мен, а и имаше тема във форума
http://www.gotvetesmen.com/gallery/albums/userpics/21143/mURI_temp_7bec4c6c.jpg

# 13
Плодове. От всичко друго ми се доспива.

# 14
  • София
Аз съм за кафе и плодове.От сандвичи рано сутрин ми се доспива май.

Общи условия

Активация на акаунт