Вкусна и полезна закуска.

• 5 273
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • Разград
Моята закуска е силно ароматно кафе с цигара,за децата и съпруга ми е нещо вкусно и питателно-палачинки,бухти,мекички,плодове,прясно мляко.

Ето така е и при мен.За себе си готвя отделно,но то става обяд,докато нещо си приготвя.

# 31
принцеси с кайма и кашкавал,сандвич-масло,шунка и отгоре кашкавал,филия,намазана с масло и мед,а най-много обичам филия намазана с масло и отгоре със захар;също-филия с масло и халва;смесвам разбити яйца със сирене,мажа на филия масло,отгоре тази смес и запичам в скаричката;за пиене сок,чай,кафе,понякога айрян

# 32
Аз да ви кажа, като голям чревоугодник, не пропуснала закуска през живота си, че най-свежа и добре се чувствам сутрин ако ям корнфлейкс с прясно мляко. После нито ми е тежко на корема, нито чувствам глад. Затова като ходя на работа предпочитам корни за закуска. Обикновено взимам със сушени плодове или с няколко вида ядки.

Не съм голяма почитателка на плодовете, но гледам да ям. ОТкрих им цаката и на тях - на плодова салата, поляти с плодово кисело мляко. Страхотно е, но това като допълнение към закуската, не става за наяждане.
Иначе си хапвам за закуска сандвичи и пия портокалов сок и кафе, не обичам да ям сладко.

# 33
  • Countryside
Фреш грейпфрут/портокал, органик мюсли с мляко/препечен ръжен/пълнозърнест хляб с масло и мед/принцеса с кашкавал или сирене, кафе

# 34
В края на юли ,когато зреят смокините-любимата ми закуска е чиния прясно набарани едри,червени смокини ,направо от дървото-Слагам си ги на стъпалата пред къщи и заедно с чаша ароматно кафе си закусвам-на някого може да му се стори странна тази комбинация-но
аз я намирам превъзходна,особено като се има  предвид вечнозапеченият ми стомах Crazy
в останалото време на годината-Зелена ябълка с огромна чаша билкова отвара,а по-късно кафе Hug
...Към 11 часа ако съм гладна ,обичам Лабне(изцедено кисело мляко)полято с домашен зехтин,
заатар(арабска чубрица със сусам) и зелени маслини(домашно производство)-с чаша арабски чай Heart Eyes

# 35
В закуската знам, че е хубаво да има въглехидрати и затова си позволявам само тогава да ям по две филийки хляб, иначе съм го изключила от менюто си.
И овесени ядки с кисело мляко е една добра закуска, но при мен имат малко странични ефекти...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт