Топли сезони, морски купони-3та варненска т&

• 19 983
  • 418
  •   1
Отговори
# 165
Zdravejte mami! Nie otkrihme plaznia sezon Laughing v Sandanski na basein. Imame ten, a detence pluva s rakavelkite celia basein. Kato se varnem shte pokazvame Hug

# 166
Бравооооо на детенцето! smile3501 А аз още се чудя дали е време моето зверче да се учи на плуване.И се притеснявам как ще го опазя от басеина на почивката...

# 167
  • ВАРНА
Днес открихме сезона-на Камчия бяхме.И там са го метнали строежите,за радост не на "първа" линия,а край пътя.Все още е неохраняем плажа,но докога?!Питам аз и отговор не искам Simple SmileАко искате да се организираме за някой почивен ден ще е чудесно.

# 168
http://snimka.bg/album.php?album_id=387010

Ето нашите неделни преживявания...Защо не мога да обръщам снимките?

# 169
Момичета, стискайте палци, утре съм на изпит.На дърти години пак тръгнах по изпити, ама какво да се прави, работодателят иска да сме компютърно грамотни, че и на второ ниво ме хвърлиха.

Ще се събираме ли събота, неделя, давайте идеи!

# 170
Аз в събота и неделя съм на работа,така че не ме бройте Sad     
За изпита не се притеснявай,ще го вземеш ще стискаме палци,а пък после ще почерпиш Laughing

# 171
Мерси за стиснатите палци!Имам мн.добър 5 на теста, на практическата задача още не зная, три пъти обърквах данните при въвеждане.Уф, тези проценти никак не са ми любима територия.Но изпитът е зад гърба ми, ще почерпя!

Желаещи за среща в неделя?

# 172
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Браво на тебе   bouquet Успех и на другото ниво!
Аз пък съм утре на изпит,никак не се чуствам подготвена , а и не ми се чете,сядам, гледаме се с книгата,гледаме.....а изпита е в събота от 9ч  Whistling
Обмислям от всякъде идването на срещата на 20-ти, Цвета е вече навита и готова даже и за плаж.Само дето немога да ги приема в нас да спят, че сме достатъчно много и още 3 броя  ooooh! няма къде да ги сложа. Трябва да видим от тези квартири дето ги дават на гарата-нощувките, или някоя от вас ако знае някъде евтинка нощувка за петък и събота -две легла и трябват,Елица ще спи с нея.
Ние ще се изтърсим на родна земя  Flutter може би в сряда.С мен ще са и Иванка и брат и Дамян,те никога не са излазали от родното си село, ще падне обикаляне за да видят максимално, а колко ще са щастливи и доволни те ще си знаят,защото това,което ние си знаем и имаме за даденост за тях е нещо даже и непомисляно. Сега им показвах на компа за веригата Макдоналдс...чуди се Дамян как ще го захапе бургера.... newsm78
Непомня дали ви бях разправяла,че тяхната майка  Praynig Бога да я прости Praynig е била осиновена,но не са и казали,добра  #2gunfire съседка и съобщила новината на около 12г и тя се обърнала срещу родителите си ,озлобила се,станала зла и вироглава, посягала им,тръгнала стръмно по надолнището във всичките му измерения и разновидности,на 14 родила първото си дете,после пак,но второто не го е искала-моята/ така да се каже/ Грациела, след това Дамян от друг мъж,след това Иванка от друг мъж,и пак други връзки,работа в Гърция,рак на матката и ......на 34 години вече я няма на този свят. Ето до какво води понякога неказването на истината! Трябва да се казва,трябва да се водят децата в домовете,да свикват и да незабравят че има и други деца дето си нямат семейство! Ваня нещо си е навирила носа и устата и доста голяма,взехме предимно да се караме,та е наложително да идем до дом Другарче в петъка, да си види директорката и стаята,креватчето, после и на Виница...както и за Дамян и Иванка ще е хубаво да видят какво можеше да се случи след смъртта на майка им, без разбира се да им го казвам за да се изтъквам , че ето ако не бяхме ние де щяхте да сте Naughty не,просто да видят сами и другата страна на медала.

# 173
Дидка, успех и на теб на днешния изпит!

Дидка, като дойдеш се обади, мисля, че ми имаш телефона, ако не- ще го пратя на лични.Ако имаш време, може да се видим и преди събота, а в събота във Виница- задължително!
Ще се радвам да се запознаем и с другите мами.Писах в темата ви за срещата, че нямам представа как вървят  тук хотели и квартири, но ще питам и ще пиша в тази тема.
За часа на срещата във Виница и аз не го зная, но ще питам социалната и ще пиша .

# 174
  • Варна/UK
Успех за изпитите! И на тези които са ги взели-браво! Hug

На 20 и ние ще дойдем, стига котка да не ни мине път. Тати се връща след три седмици и най-после ще се видят с Алекс, а аз ще мога да почина. Grinning Малкият е добре, не му спира устата да бърбори, на ден пада около 20 пъти, от вчера е с нова цицина и ужулена ръка. Но това е ежедневие за нас Shocked

# 175
Утре има вероятност пак да ходим в Екопарка, да си поиграем.Ако някоя има път натам, да се обажда!

Надявам се на 20 юни всички да се видим!Много се вълнувам от събитието, ние откакто изведохме детето  не сме ходили там.А искате ли след срещата във Виница да отидем да обядваме някъде заедно?Всъщност аз не зная до колко ч. продължава и как преминава?

# 176
Надявам се някой да ми помогне с намирането на място за нощуване за петък и съботавъв Варна. На по сносна цена ако може? Ще с ме 2мами с 3 деца. Очаквам и включване за часа на срещата във Виница. А иначе нашата среща на Коман премина на ниво Stop

# 177
Аз ще проверя какви са цените на хотелите около центъра, тъй като там живея и там работя.
Две майки и три деца, това колко стаи означава?
За Виница непременно ще питам за часа и ще пиша.
Хайде, разказвайте за срещата на Коман!

# 178
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Последно,Цветето ще дойде от петъка сутринта,или четвъртък вечерта, с децата си без другата жена и детето. Ще ги взема в нас,или в една приятелка за спане,за да недават излишни пари! На Виница ще дойдем! Аз по план-график ще пътувам в сряда сутрин и около обедно време ще пристигна,ще бъда с Павчо,Ивана и Дамян.Ваня ще дойде с Цецка,че е на училище все още и ще се освободи за петъка,за да може поне един- два дни да походи на плаж като хората!Както и да идем в петъка до дом "Другарче" за да видим децата и персонала да види Ваня каква е станала,от там излезе на 5 години и половина,сега е на 17 г и няколко месеца...и сега се сещам , че точно на 17-18 юни я видях за пръв път...а кажете има ли случайни неща  Naughty
Нямам търпение да се запозная с тия,които непознавам!На Коман неотидохме поради...така да се каже служебни задължения в последният момент.Изпита...излязох си от него,че незнаех нищо по тия точно въпроси  Flutter

# 179
Здравейте,момичета!!!Знам,че извиненията вече не вършат работа,нещата вървят към почерпка.Надявам се всички да ви видя на 20-ти.Току-що се чух със социалната,да уточним часът.В 10ч.започва програмата,в 9.30 най-късно трябва да сме строени там.Миналата година беше много хубаво.Ако някоя от вас иска,можем да се организираме и заедно да тръгнем от Варна.

Общи условия

Активация на акаунт