Топли сезони, морски купони-3та варненска т&

• 19 985
  • 418
  •   1
Отговори
# 180
kokona68, ама наистина работата върви към почерпка, съвсем изчезна от хоризонта!Много се радвам, че ще се видим във Виница.Аз съм съгласна да тръгнем заедно от Варна, още повече, че аз съм без личен транспорт и откровено казано, не зная как се стига до Виница, ако се ползва автобус.Казвай къде и как да се чакаме.Вероятно ще бъда и с багаж.

Нямам търпение да се видим  с всички и без това поразредихме срещите.

# 181
Аз в събота съм на работа,но се смених с една колежка и смятам да дойдем.Марти е лепнал някакъв гаден вирус с повръщане и температура,но се надявам до събота да е готов за подвизи,пък и две почерпки не са за изпускане Laughing      
Светкавица,с автобус №31(хваща се от катедралата)се отива направо във Виница, мисля  че се слиза на последната спирка

# 182
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Съгласна съм да се чакаме на Часовника,нали там спира автобуса, и да идем заедно. Само кажете час.

# 183
Например в 9-915ч?Щом ще започва от 9.30 мисля е нормално.
Maraia 06, коя е точно спирката на №31, тази, която е и на № 14 ли?

И още нещо, момичета, кажете какво ще носите за децата от дома, както и за самия празник?Горе-долу да се ориентирам.Там ли ще са настойниците на децата, педагозите от дома?Защото аз мин.година като ходех на свиждане на моето свраче всеки път носех разни неща / предимно памперси и плодове/ за останалите деца, но сега не зная , ще има ли на кого да ги дам?Все пак е събота, неработен ден?Моля, присъствалите да се включат!

Дидка, ако имаш време, обади ми се още преди срещата във Виница да се видим, аз съм свободна след 17ч, освен в четвъртък, защото тогава съм в Търговище в командировка.

Среща в 9.9. 15ч. под часовника, в събота, съгласни ли сте?

# 184
 От спирката на козирката,точно срещу катедралата.Аз почивам и в сряда,ако Марти е добре можем да се видим

# 185
Хайде, в сряда на предварителна среща, дано Марти е добре дотогава!

За срещата във Виница-  в събота, в 9-9.15 под козирката?

Иланя, няма ли да отразиш включване като идейна майка и доайен на сбирките ни? много се разпиляхме в последно време, а покрай "отпускарското време", представям си какво ще е.

# 186
  • ВАРНА
За сряда много ще се радвам ако се съберем:)Искате ли да е на Аквариума?Много прохладно и има място за тичане.

# 187
Искаме, искаме! там сме в сряда!

Ние с Maraia 06  бяхме там на първи юни, поиграха си децата.Наистина е прохладно и приятно.

# 188
СТава-за колко часа на Аквариума?

# 189
Предлагам 17-17.30.
Аз съм на работа до 17ч, но ще изляза малко по-рано, ще взема детето от градина и идваме!

# 190
Аз ще дойда на Акариума към 18ч и нещо,че вече имах уговорка с една приятелка за 18ч пред Катедралата.Като я забера от там...и право при вас

# 191
Аз съм на работа в сряда и няма да мога да дойда.Пишете какво сте решили.,а също така какво ще носите.Миналата година и аз не знаех какво трябва да нося и накупих сладки и сокове само.Присъстваха само гостите ,нямаше деца от домът,само осиновените,но пък каква игра падна......

# 192
И ние ще дойдем в събота. За днес обаче, няма да стане.
Само кажете наистина какво е добре да занесем в дома.

Най-вероятно ще дойдем на срещата под козирката в 9 - 9,15, но за по-сигурно ще се чуем по телефоните сутринта в събота.

# 193
Ние днес ще пропуснем,че дребния още не е съвсем здрав,но се надявам до събота да се оправи.

# 194
Ние сме там, надявам се да не завали.
За събота, ако не успеем да се четем тук/ утре съм в командировка в Търговище,за петък не зная/ предлагам да се чакаме в 9-915ч.под часовника на козирката.За носене - кой каквото реши.
Все пак се надявам да се чуем по телефоните дотогава.

Който има възможност ,надявам се да се видим още днес!

Общи условия

Активация на акаунт