Топли сезони, морски купони-3та варненска т&

• 19 988
  • 418
  •   1
Отговори
# 195
Много весело беше в сряда, радвам се и за неочакваните гости, голяма игра падна!Моето юначе малко се контузи, сега е със синя брадичка , ама ще му мине.

Момичета, да не забравите- утре в 9-9.15 на спирката под козирката!

Направих опит да се свържа със социалната ни, но телефонът, който намерих е сгрешен, ще я търся пак.Така че не зная все още какво да носим, май всеки нещо носи за почерпка, а за децата от дома който иска оставял парички, такава ми е информацията, но до края на работния ден ще се опитам пак да се свържа със социалните работници.Във всеки случай, аз ще купя и памперси, защото зная, че са им дефицитни, също и за самото празненство ще купя нещо за хапване- някакви сладки напр.
по-късно или при нова информация ще се включа пак

# 196
  • Варна/UK
Момичета, утре и ние ще бъдем във Виница. Ще дойда направо там. Ще донеса и аз нещо, памперси и почерпка за децата. Успешен ден и до утре! Hug

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 17:07 от luska

# 197
Утре в 9.00 и аз ще бъда на спирката,надявах се да имам транспорт,но уви.Така че,ще се видим утре

# 198
Момичета, добре е в 9ч. да сме на спирката, най-късно 9.10, защото през празничните дни автобусите са на 15 мин., днес след работа погледнах разписанието.Това е за тези, които ще тръгваме с автобус.

С нетърпение очаквам да ви видя, четох днес разни материали за събитието, ще има състезания, игри, вкл. за бебета.Помислете, ако искате след това да отидем да обядваме някъде?Зависи и кога ще свърши празникът.Аз с никого не съм говорила,  не успях да се свържа със социалните, купих памперси за децата от дома, а за почерпка разни сладкиши, солети и др.

# 199
Хубав празник на всички ,които ще ходят във Виница,и да нагушкате и дечицата без майки,ако ги изведат ,разбира се.От ходенето ми в домовете съм усетила,че ласките и гушкането им липсва най-много...

# 200
  • Варна/UK
Радвам се, че се видяхме във Виница! Но покрай моя бандюга не можах да си побъбря с вас. Като се прибрахме той продължи с бягането, че успя да докопа и купата със сирене и да го натроши по земята #Crazy Сега спи, а аз си почивам. Беше много хубав празник, но покрай бягане след Алекс не успях да се запозная и поприказвам много. Надявам се догодина да ми се отдаде тази възможност. Поне Алекс ще е по-голям и ще се заиграва и с децата и с играчките, че в момента го вълнува основно бягането. Ох, уморих се, а и що бисквити изядох заради него.
Радвам се, че се видяхме!  bouquet

# 201
Наистина много хубав празник,но бягането ми дойде в повечко.Сега моят бандит спи сладко и аз се изкушавам,дали да не се гушна до него.Между впрочем,поканата на Коко е в сила.Лорка и Марти "да дойдат в нашето вкъщи"Чакам снимки от по-добрите фотографи

# 202
И ние сме много доволни от празника.Като се прибрахме го изкъпах на бързо,защото беше станал като малаче,и сега спи.     
Надявам се за събота да успеем да се организираме за еко парка(а пък несериозните само да имат късмет пак да отсъстват - глобата вече няма да им се размине,ще дойдем във вашето къщи и после ще трябва отпуск за да се изчисти къщата Mr. Green)

# 203
И аз съм много доволна от празника, много се радвам, че се видяхме всички!
Много весело беше, вече набрах смелост и догодина, живот и здраве, ще доведа и моето свраче.
Снимки ще кача по-късно, че сега малко внимание да си обърнем с детето, достатъчно е, че днес бях в "градски отпуск".Снимките са малко, но децата са прекрасни.Аз очаквам Oste_ edna да се отчете със снимки, че тя е  засега в топ класацията на фотографите номер едно, но и ние горе-долу сме се справили.

Luska, малкият е страхотен, много е порастнал!Ама надявям се, няма да чакаме чак догодина, за да се видим пак!
Kokona 68Maraia 06, поне днес се предполага, че ще имате послушни дечица след толкова много игра!А ние тепърва ще си наваксваме за деня с беснеенето!

Lilia _n_s, пу, пу да не му е уроки на бебенцето, най-после го видяхме, чудесен е!

Дидка, лек път и те очакваме отново с нетърпение!

Ако тук случайно чете майката на розовата кукла, с която осиновихме почти заедон децете си миналата година, искам да и кажа, че съжалявам, че не си разменихме координати и нека ми пише на лични!Радвам се, че след година се срещнахме сме живи, здрави и щастливи с децата си!

Огромни благодарности на организаторите на празника!  bouquet

# 204
  • Варна/UK
Светкавица, ще се видим по-скоро  bouquet Сега вече съм по-свободна и ще се виждаме.  Моето чудо се наспа и започна с игрите, а аз усещам още умора и ми иде да легна, ама... Жалко, че Бобо не беше с нас, но скоро ще се видим и с него! Лили, радвам се, че и вие бяхте там Hug

# 205
Светкавица,много се лъжеш,ако си мислиш,че ще спим повечко,за да си починем от лудуването.В 15.00 заспа и в 17.00 беше вече готов за нови подвизи.Сега искаме на влакчето и на лодките,така че се стягаме пак за игра,а аз за лудо преследване.
Maraia,мисля да не пропускам следващата сбирка,но почерпката и поканата от Коко си остават Laughing

# 206
Ако гледате новините на нова сега, споделете,може би са давали някого от вас на тържеството Hug

# 207
Момичета,видяхте ли репортажа по нова за днешния празник,показаха някои от нашите палавници

# 208
Светкавица,много се лъжеш,ако си мислиш,че ще спим повечко,за да си починем от лудуването. Laughing
Ами да питам аз: А защо вие, мами, не спите, докато децата спят, А!? Не че моята лудория ме остави, тъкмо сънувах най-сладкия си сън и тя дотърча, но все е нещо! И да не мислите, че сега е кротка и уморена - НЕ!  Naughty Сега е на Капела Плей, а мама чисти прозорци ooooh!
Но празника наистина беше страхотен! Заслужава далеч по-голяма обществена разгласа. Честно казано, не очаквах толкова добра организация, такова топло отношение и наистина - толкова, толкова много щастие наоколо. Чудесен ден! Благодариме на всички!

# 209
Пфу, как ме е яд, че забравих да гледам Нова.Ама все по навик сме на БТВ!

Някой нещо видя ли?Освен това, май имаше и интервюта, те по коя медия са?
След малко качвам снимки, но се надявам Oste_edna да е отразила далече по-качествено събитието и с нетърпение очаквам нейните снимки!
Радвам се, че се видях с толкова много хора, прекрасна организация и истинско усещане за празник!

Иланг-Иланг, съжалявам, че не се видяхме на този ден и с теб и принцеста, все пак да не забравяме, че нашето приятелство , срещите ни и общите преживявания го дължим на Иланг-Илнг, която първа ни "пусна мухата "за сбирки и аз винаги я имам за духовна майка на идеята ни да сме заедно!

Иланя, съжалявам, че не се обадихме след срещата в дома, но малко инцидентно и късно се събрахме след празника.Но сега дните са дълги, топли , да се надяваме на по-скорошни срещи!

П.С.А моите мъже спяха, когато аз се прибрах, така че имах време и за кафенце с една приятелка!Изобщо днес ми е наистина "отпускарски" и празничен ден отвсякъде!

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 20:41 от Светкавица

Общи условия

Активация на акаунт