Топли сезони, морски купони-3та варненска т&

• 19 989
  • 418
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна/UK
Аз гледах новините по Нова. Показаха за малко мен и Алекс /ние бяхме тези, които раздаваха целувки/ Показаха и малкия Алекс, който е спечелил състезанието по пълзене. Grinning Имаше и интервю с  млада госпожица, която споделяше колко е щаствлива, че има своето семейство. Това помня от репортажа. Сигурно ще го повтарят в късната емисия.

# 211
http://snimka.bg/album.php?album_id=391388
Хайде, топли, топли...като сезоните ни!Парола- на лични!

Люси, много ме е яд, че ви изпуснах по Нова ТВ.А състезанието  за бебета да не би да е спечелено от Алекс на Лили?
Момичета, ама ние сме направо за приз за "банда на годината"!

Мисля, че на всички изпратих паролата, но когото съм пропуснала не е умишлено, да се обажда!

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 21:23 от Светкавица

# 212

.А състезанието  за бебета да не би да е спечелено от Алекс на Лили?

Точно той спечели,аз наблюдавах от близо

# 213
Ами аз къде съм гледала...

Браво на Алекс на Лили!

И да, както подозирате, пръскам се от яд ,че не взех Бобо.Но май и аз имах нужда да си събера емоциите...
Много ви прегръщам всичките! Hug

# 214
Гледах ви по новините. Страхотни сте варненски мами. А за дечицата каквото и да кажа няма да е достатъчно. Вие си знаете, че са най-прекрасните.

Светкавичке, ако може паролка. 

# 215
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Завърнали сме се благополучно у дома! Ех,момичета,много се радвам ,че се видяхме и запознахме с тия дето не се бяхме виждали Hug От това посещение на Виница съм толкова доволна, защото видях и много мои познати, за които и непредполагах, че мога да срещна там. Ох, а дечицата ...благословенни с вас ...те са страхотни , ама снимките утре , че сега няма да ви казвам как съм уморена, само ги качих и видях.

# 216
Здравейте! Много съжалявам, че пропуснах тази среща. Бях сигурна, че ще дойдем. Но уви Sad Но пък предлагам нова среща до Бурлекса в Чайка. Имаме страхотна детска площадка, нова, далеч от коли, с много сенчести беседки за мамите. Съвсем близо е до спирка "Явор". А има и добро кафе. Ние сме на линия (уж Simple Smile )

# 217
Ето снимки от празника вчера и от нас. Този път са малко, защото дълго трябваше да успокоявам чувството за справедливост на дъщеря ми. Боже, дали вече пубертета не ги хваща на четири...
Следващия път - повече.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=391486

Паролота е като досега. За тези, които не я помнят - ще я изпратя ни лични.

# 218
Oste_edna , направо си сбъркала професията си!
Художник, дизайнер, фотожурналист, ето, това е било твоето призвание!Толкова хубави снимки , такива интересни детайли са уловени, че е ме е срам от моята аматьорщина понякога...Прав е мъжът ми, че поне малко трябва да прочета по темата фото. А иначе пуберитетът хваща на три и половина, ако питаш мен

Хм...мен никой ли не ме е снимал?Щото и аз забравих да се снимам

Miani, много се надявах, че и с теб ще се видим.Някой ден след работа може да се срещнем на площадката, на която казваш, щом има и място за сладки приказки на мамите...

А ние с моето чудо днес бяхме на концерт и успяхме да чуем "на живо" Ивка на Cvete,cvete."Детето пее като професионална певица, чуден талант има!Поздравления!

# 219
Оste_edna,аз си нямам паролка Cry.Гледах снощните новини тази сутрин на сайта на Нова,хубав репортаж.

# 220
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ето моите снимки-ненадписани, просто ги качих за да се видят,ще ги дооформям http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13048888  я да видим кой не бил сниман  Hug

# 221
# 222
Дидка, благодаря, че сподели снимките с нас.  Hug  bouquet Следващия път дано успеем и ние да се присъединим към групата.

# 223
И аз успях да гледам репортажа на Нова в нета, показаха Kokona 68, Luska и бебето на Лили.Репортажът ми хареса много и на мен.Май наистина това е най-важното да се радваме на скъпоценните си деца!

# 224
 newsm10 Благодаря много за споделените снимки.Хей,момичета,фотографията да не ви е втора специалност Laughing,справили сте се много добре.Още веднъж,едно голямо благодаря и на всички,които бяха там,емоцията още ни държи.

Общи условия

Активация на акаунт