Топли сезони, морски купони-3та варненска т&

• 19 990
  • 418
  •   1
Отговори
# 225
Аз от време на време надничам във вашата темичка Embarassed

А за мен паролка Praynig

# 226
Следващия път дано успеем и ние да се присъединим към групата.

Няма нужда да чакаш до следващата среща във Виница,винаги сте добре дошли на нашите ежеседмични срещи Hug

# 227
sonnensheir и от мен добре дошла в темата ни и винаги можеш да се присъединиш към нашата славна дружина!

Момичета, аз да си кажа. Много съм завеяна.Обещахме си за събота разходка в Екопарка и едва после се сетих, че в събота ще кръщаваме едно бебе.Мъжът ми е кръстник на детето, съвсем забравих, че в събота е събитието, а го подготвяме почти от нашето кръщене.Така, че моля да ме извините , че ви подведох за свободното си време, ама аз нали не ходя на работа в събота и неделя и съвсем забравих, че имам ангажимент.Явно, много ми дойдоха емоциите .

Иначе за срещи след работа тази седмица сме налице!/С изключение на петък, че нали ще се "гласим"" за събитието/

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 14:52 от Светкавица

# 228
Ние сме всяка вечер на площадката в Чайка от 18ч. до 19.30. Хайде идвайте

# 229
Мисля,че няма да успея да дойда в Чйка,но какво ще кажете да се съберем в събота предиобед или в Екопарка или в Морската

# 230
За събота съм ЗА ,където кажете,а за Чайка ще намина в четвъртък и петък,че сега съм втора смяна

# 231
Утре и ние може да се присъединим на детската площадка в Чайка, само кажете как да стигна дотам от Образцов дом/Фото Луна/

# 232
Светкавица,хващаш №148 и слизаш на спирка Явор

# 233
Аз събота до обяд съм заета. А след обед ми се иска да заведа малката на плаж. Не ви ли се ходи с нас?  sport027 help  grinning039  Nature Sunny smile3549

# 234
Днес мисля да дойда с Бобо на вашата площадка, да я "инспектираме",става въпрос за тази в Чайка.Само кажете, като сляза на сп.Явор, къде точно е площадката?И се надявам, че наоколо има някъде кафе за пиене?

# 235
Момичета,нещо за утре?За Светкавица,знам че е заета,но другите нещо пак се покрихте Naughty

# 236
Maraia,Kokona  съм.ако искаш утре направо в Морската в 10.00.Естестествено и всички останали са добре дошли.Колкото повече,толкова по-добре

# 237
  • ВАРНА
Къде в Морската?На Летния театър ли?

# 238
Аз съм свободна след обед.

# 239
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Аз пък , живот и здраве , утре в 10 ч трябва да съм тука  Hug http://www.hotellilia.com/bg/index.html  ще имаме обучение от Уника  Flutter за два дни...без деца....разкош просто,взех си банските,джапанките и т.н. и ме гледат ей такааааа smile3518 smile3516 smile3506  сега като си стягам багажа  #Silly

Общи условия

Активация на акаунт