Топли сезони, морски купони-3та варненска т&

• 19 984
  • 418
  •   1
Отговори
# 150
Ние май ще пропуснем днес,времето е гадно,а в сладкарницата ще им бъде скучно на дребните и кой знае какви бели ще започнат да правят,а на мен вече нерви не ми останаха с тази карантина -по цял ден в къщи направо полудяхме и двамата Mr. Green

# 151
Аз днес пак "стачкувам" и току поглеждам тук.
Чудя се и аз, но нали ми е "махла", ще намина,  ако има други желаещи,пък и специално не съм обядвала/ само череши хапнах/ да има място за тортичка.

И тъй и тъй съм влязла в темата, момичета , да ви питам- как ще отбележите 1.VІ.?Ще ходите ли някъде с децата?Имам пред вид след 17ч?Аз се чудя къде да го водя, то и времето ако е такова гадно...

# 152
И аз днес точно за това си мислех-то ако има нещо организирано в морската ще е преди обяд,пък и не си знам графика за другата седмица не знам дали ще съм на работа..,но ще се чуем по тел.и може да ги заведеме някъде

# 153
Уффффф! Вече направо не знам дали съм от тука, толкова отдавна не сме се виждали... Ама така ме е налегнала работа, че  Tired Tired Tired
Ще пътувам служебно събота и неделя  #2gunfire така че ще пропуснем всякакви уговорки за уикенда.
Че и за 1 юни не знам дали ще мога  newsm78
Ама вие не ни забравяйте, де. Все някога ще изгрее слънце и на нашата улица  Wink

# 154
Oste_edna ,не сме ви забравили,Марти много често пита кога ще играе с Бобо и Лора

# 155
Какво ще правим на 1 юни- аз съм свободна целия ден

# 156
Аз съм на работа, Бобо е на градина.Но може да се видим след 17ч.В нашата градина има плакат и пише, че на входа на морската ще избират деца за мис и мистър, но се чудя да ходим ли, да не стане голяма тълпата.
Давайте предложения, дано е хубаво времето.
Евентуално да се помоткаме пред входа на Морската, а ако е много населено, все ще намерим къде да си поиграят децата./Само не на детски кът, че там ще е лудница като за световно/

п.с. И да напомня на всички четящи, срещата във Виница е на 20.VІ.!Не е само за осиновители от този дом, а изобщо за осиновители!

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 21:45 от Светкавица

# 157
Да ви се похваля - от днес Марти е в първа група в детската градина.Ще видим дали ще му хареса новото място,хубавото е ,че има още 3-4 деца от неговата ясла и няма да му е съвсем непознато,госпожата е една доста млада и ми хареса на пръв поглед,но ще видим
дали и Марти ще я хареса,че иначе няма да иска да ходи на градина

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 10:06 от maraia06

# 158
Честито на Марти!Браво на детето!
Той щом е ходил на ясла, ще свикне бързо, хубаво е, че има приятелчета от яслата.

Честит празник на всички дечица!И на прекрасните им майки!

# 159
Момичета,нещо за след 17 ч. имате ли в предвид?От 19 ч.в летния театър ще има някакъв концерт,входа е свободен.На една моя колежка детето и ходи на народни танци и ме поканиха на концерта може и да е интересно,ако искате може да отидем,а ако имате други предложения кажете,че днес съм обещала на дребния да го водя на разходка след градината

# 160
  • Варна/UK
Честит Празник и от нас!  bouquet

Това, че Марти е приет е чудесна новина. На моя приятелка, момиченцето не са го приели и то не спира да плаче:"Искам на градинааа..."

Ако времето позволява и ние ще слезем до Морската градина след 16.00ч.

# 161
http://moreto.net/events.php?n=46909 
Какво ще кажете за това?

# 162
Maraia 06, ние нямаме планове, след 17ч ще вземем Бобо с баща му от градина и вероятно ще слезем към морската.Ще ти се обадя по телефона, да ти кажа накъде сме, ако искаш да се разходим заедно, с децата.
Идеята за пиратското парти много ми харесва, ама моят, какъвто е неуправляем, току съм го изгубила между пиратите.

# 163
Къде сте се покрили?Аз се завърнах и вече съм на линия,хайде няма ли да се видим утре,отдавна не сме се събирали голяма компания

# 164
Тук сме, тук сме, но тези дни бяхме по индивидуална програма.Аз нали театроманка, ходя на *този път скромен брой* театрални постановки на Варненско лято, затова днес реших да си обърна внимание на семейството. Миме, съжалявам, че сега виждам поста ти, щях да ти се обадя да идвате с нас.Рано сутринта ходихме на Екопарка, много беше приятно, ритахме топка, играхме.Питаме Бобо дали помни с кого е идвал тук миналата година и той веднага отговори Да, с Марти!
Но за съжаление, Екопарка май е лееко позападнал, на много места имаше хвърлени хартийки, останки от мокри кърпички, с които се бършат дупетата на бебетата, капачки от минерална вода и бутилки от минерална вода.Явно Простакеса Простакесова е обсебила и това прекрасно пространство, хвърля боклуци, цапа...Е, не е чак такова трагично положението, но като се сетя, че миналата година едно боклуче с лупа не можеше да се види....Но хубавото е, че детето се наигра и бяга колкото му душа иска, хайде момичета да ходим колективно там някой почивен ден!
После ходихме на лозето за бели череши и там падна игра.
След което малкият започна да мрънка,че е гладен*Боже, доживях и моето дете да каже ,че е гладно!*Изсърба без възражения цяла чиния супа и хляб яде, а сега блажено спинка.

Другата седм. съм на ограмотителен компютърен курс ,в понед. и вторник пак на татър, след сряда може да се срещнем да си поиграят децата.А за събота или неделя помислете-Екопарк или колективно да ги заведем на плаж.

Някой откри ли плажния сезон?Аз още не съм се натуткала, но май вече ми се иска да си натопя "прелестите" си в моренцето...

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 16:25 от Светкавица

Общи условия

Активация на акаунт