Топли сезони, морски купони-3та варненска т&

• 20 000
  • 418
  •   1
Отговори
# 135

Има ли желаещи за игра на новата детска площадка/ на мястото на стария Рефлекс/, утре, след 17ч?после може да пием кафе, ила да хапнем тортички в сладкарницата на ъгъла.Омръзна ми да съм диетична.

На нас утре ни е последния ден под карантина,в петък сутринта го водя на лекар и вечерта може да се видим,ако искаш,че събота и неделя съм на работа.

# 136
  • ВАРНА
Аз с голямо удоволствие бих дошла,но едва ли ще успея.Утре струваме 5 години на свекърва ми-гробище,готвене,че и Спасов ден съвпада, та сега и яйца вапцам.

# 137
Тогава, хайде в петък, след 17 ч. на същата площадка? И аз съм на работа в събота, а в неделя най-после ще пререждам гардеробите и др. домакински и скучни дейности.

# 138
Аз нали съм в болнични -свърших скучните домакински работи,така че в петък на площадката newsm44,а после ще хапнем и тортички Wink

# 139
Урааааа![
b]Иланя[/b] и другите момичета, ще се включите ли?

# 140
  • ВАРНА
В петък-ден на майстора си заслужава да метнем по едно в двойния смисъл на думата Wink

# 141
Аз пак съм на работа,sorry

# 142
Kokona 68, направо се изгуби като "старите пари", както казваше едно време баба ми.

Кога ще се видим с теб, съвсем ще се забравим.надявам се поне на срещата във Виница да се срещнем.

момичета, да се чакаме утре на въпросната площадка към 17-17.30ч.после ще решим- двойно, тройно, каквото дойде! Simple Smile

# 143
kokona68 обеща,че на срещата във Виница ще дойде,ако не глобата и става мнооого голяма Mr. Green

# 144
Това време май се мъчи да ни развали плановете за тази вечер Sad

# 145
Да идем тогава някъде на закрито?Може и в самата сладкарница на ъгъла да се срещнем, а ако все пак времето позволи, да си поиграят малко децата.

# 146
Аз ще взема Роси към 18ч. от градина и ще дойдем.

# 147
Скоро ми говореше, че иска да отидем на Бобо на гости Laughing

# 148
miani , много ще се радвам и се надявам все пак да не завали.Ако е студено- сме в сладкарницата/Дел сол мисля се казваше/, ако е топло- на площадката сме.

Ще ви поканя някой ден и на гости с най-голямо удоволствие, ама трябва да си взема два-три дни отпуск да поприбера, че къщата ми е в ужасно състояние.Сакън, да не ме чуят социалните, че още съм "под наблюдение"

# 149
Не прибирай! Ще сме като у дама си Hug

Общи условия

Активация на акаунт