Топли сезони, морски купони-3та варненска т&

• 20 004
  • 418
  •   1
Отговори
# 120
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Нали на 20-ти юни беше тая среща на Виница?
Ние с Калинчето ще сме се видели на хижа Коман преди това  Flutter но едва ли ще сме се видели там всички ...а неможе така за дълго да се забравяме  Heart Eyes
maraia06честита ви първа диплома...и геройско държание   bouquet Минава ли шарката  Sick
Павел и той ще е на изпращане в понеделник..голямо гласене пада,че като му дадат дипломата и ще го записвам вече официално в у-щето за първокласник  ooooh!

# 121
20 юни, но не зная от колко часа.
Чувала съм, че е много весело, има програма.

# 122
Момичета, хайде тази седмица някой ден да се видим на новата детска площадка на центъра/ на мястото на бившия Рефлекс/ После може да пием кафе, наблизо има две-три сладкарници.
Много време мина, вече се затъжихме за приятелчетата.
Работещите до късно да изберат кой ден са свободни!

# 123
  • ВАРНА
Хайде!
Абе само на мен ли не ми хареса "новото" Рефлекс? Заведах малката,а то само 3 пързалки и 2 лоста.А сред децата-Кеч мания.Навалица,търкаляне,родители се прескачат.Язък за барчИтУ,което разбиха.

# 124
Ееее, на Рефлекс си беше къде-къде по-хубаво.Пийваш си кафенце, игри много.
Но аз заведох моето диваче два пъти, когато се случи да няма много деца и ми хареса.Особено гумената настилка, защото той, разбира се не пропусна да падне от лоста/ в резултат на маймунското му използване/, а падайки на гумената настилка нищо не му се случи, нямаше поражения.

# 125
За съжаление ние пак пропускаме,нали сме под карантина Cry,но като оздравеем ............
Днес Марти ми вика "мамо искам да отида да си играя с Бобо и Лора" и то горкото се е затъжило.
Между другото и в нашия квартал правят такава площадка-още не е открита,но като гледам правят довършителни
 работи,пък и барчето е съвсем близо,така че може някой ден и нея да изпробваме

# 126
  • ВАРНА
Блазе ви за площадката maraia06.В нашия няма (има останали метални колчета от детството на съпруга ми),но пък направиха ограждение за разходка на кучета Simple Smile.

# 127
Блазе ви за площадката maraia06.В нашия няма (има останали метални колчета от детството на съпруга ми),но пък направиха ограждение за разходка на кучета Simple Smile.

Ами ще си разхождате кучетата,а децата ще си ги държите в къщи Laughing

# 128
Светкавица, аз още не съм влизала в дом, откакто...
Заведохме нашите на около 3-годишна възраст, но не влязох - поиграхме малко на двора и взехме докторката с нас на разходка. Мисля, че не ми се ходи. Нещо ме спира... Това е май за друга тема.

# 129
  • ВАРНА
Аз също имам бариера,за воденето на детето ми в дома,от който я взехме.Притеснявам се да не събудя стари спомени.Ама много силно ми е вътрешното НЕ.
Особено,слад като открих снимка на мойто в Позвънете осъзнах,че града е малък,а конфиденциалност за някои звучи,като срамна болест.

# 130
Аз също няма да водя детето.То със сигурност има спомени, осиновен е на такава възраст, че няма начин да не помни, т.е. достатъчно голям е да помни, но все още е малък, за да осъзнае, че никога няма да се върне там.И поради възможните съпротивителни реакции на детето, няма да го взема със себе си.Но ще отида да видя неговата настойничка, другите деца, а ми се иска да присъствам на празника.

Хайде, елате, тъкмо повод да се видим без децата, да си поговорим.

# 131
Аз,ако дойда ще взема и Марти не мисля,че ще му навреди,той не е взет от този дом,пък и беше на 4 месеца и няколко дни като го взехме и надали има някакви спомени. 

Миналото лято го водих два пъти в дома от който е взет - поигра си с децата,почерпи ги и по нищо не личеше нещо да го е притеснило 

# 132
Maraia 06, много ще се радвам, ако дойдеш, хайде да сме повече!мисля и Miani ще дойде.

За Марти и аз мисля, че няма проблем да го вземеш, защото той е осиновен от бебе и в никакъв случай няма да направи асоциация.Освен това, домът във Виница е много приветлив, има голям двор, вижда се от всяко място морето, красиво е, а ще има и програма от деца, доколкото зная.

Аз съм "за" да се водят деца в домовете, но за Бобо още ме е страх, тъй като беше големичък, много му е прясно.
 П.С.Кога ви свършва карантината, че да си поиграят най- после заедно децата?

# 133
По план скица в понеделник трябва да сме на ясла,но в петък сме на преглед и ще видим какво ще каже докторката.

# 134
Има ли желаещи за игра на новата детска площадка/ на мястото на стария Рефлекс/, утре, след 17ч?после може да пием кафе, ила да хапнем тортички в сладкарницата на ъгъла.Омръзна ми да съм диетична.

Общи условия

Активация на акаунт