Топли сезони, морски купони-3та варненска т&

• 20 006
  • 418
  •   1
Отговори
# 105
Ние утре ще  кръщаваме малкото диваче, дано мине всичко добре, че нещо ми е притеснено
Светкавица, каквото и да стане - минава. Ние, както знаеш, преживяхме доста бурно този момент, но сега спокойно разказва за кръщенето. Всичко ще е наред. А ние ще чакаме разкази.
И аз видях градинката (бившия Рефлекс). Наистина изглежда добре, а и там като че ли е най-удобното място за всички. Хайде, може и някоя вечер след работа да се видим - вече е светло до късно. Към 17,30 - 17,45 ни е възможно.

# 106
Светкавица,предполагам че всичко е минало чудесно- сега очакваме да се отчетеш със снимков материал

# 107
Да споделя за щастливото събитие.
Всичко мина много добре, детето беше подготвено от мен, доколкото успях да му обясня по детски .В църквата се държа прекрасно .В ресторанта -като дивак.Повечето от вас го знаят, бягане, тичане, обикаляне в ресторанта и на двора.Добре че заведението работеше само за нас, освен това само той беше дете, имаше и едно бебе сред гостите, но то спеше сладко в количката си.Малкият разбра, че празникът е негов, вниманието е към него и всички тези хора/ които той всъщност добре познаваше/ са събрани заради него.

За съжаление, на другия ден беше с температура и кашлица, но тъй като на кръщенето още леко покашляше, предполагам, че го е хванал някакъв вирус от ДГ.
Сега вече няма Т, но кашлицата е доста упорита и се редуваме с баща му да го гледаме и да ходим на работа.

По-късно ще кача и снимки, но отбелязвам, че специалната ми фотографка, на която разчитах не дойде, какво да се прави, тиййн-възраст.Затова снимките не са особено добре направени, но когато ми изпратят другите/ от друг фотоапарат/ще кача и тях,надявам се да са по-добри.

Ако искате подробности и ви предстои такова събитие ще отговоря на всякакви въпроси на лични, а мога и да препоръчам място, където правят по поръчка чудесни, ама наистина чудесни погачи, / само по поръчка ги правят,/вече за втори път поръчвам и съм много доволна,но да не става тук реклама.

Надявам се скоро да оздравеем и другата седмица да се видим най-после!

# 108
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Сподели къде ги поръчваш, защото мой съученик в Аспарухово също прави стархотни погачи по поръчка!
Честито ти християнче! В коя църква беше събитието?
maraia06 нещо за Коман...
Момичета,ние с Цветето ще дойдем на срещата на Виница!

# 109
Дидка,, благодаря за поздравленията!
Щастливото събитие беше в храм "Успение Богородично", в центъра на Варна там е венчавана баба ми/ още пазя сватбената и покана, в която е отбелязан този факт/, кръщавана е майка ми и т.н., така че нямахме съмнения за избора си.разбира се, ние  с мъжа ми също сме венчавани там.
Много съм доволна от ритуала, всичко беше по канон, а накрая свещеникът подари на детето много красива цветна библия за деца и катехизис

Погачата я поръчах във фурната на кръстовището на ул."Бенковски " и д-р"Пискюлиев"/ бивша Стамболийски/, правят ги само по поръчка, т.е. не са нещо на конвейр.За втори път поръчвам, изключително доволна съм, съвсем по домашно е направена.Една от приятелките ми, а също и майка ми умеят да правят и казаха, че също им харесва.Аз не исках да ангажирам никого с допълнителни неща, затова я поръчах, гостите останаха впечатлени, вкусно им беше.

Много ще се радвам да се видим във Виница, живот и здраве, там сме!!!

# 110
За Коман не ни бройте.
А на тази среща във Виница могат ли да присъстват и деца,които не са взети от този дом,защото ако може бих искала и ние да дойдем

# 111
могат, могат, това е ден на осиновителя, присъстват  и осиновители с деца от други региони.
Maraia 06, там сме, дано не си на работа тогава.

# 112
На коя дата е срещата?

# 113
Сега да се "похваля" от днес сме със шарка и ще сме заточени  за известно време в къщи,така че не ни бройте за евентуална среща тази седмица Cry
Вече много се затъжихме за тези срещи,много ги разредихме в последно време,но се надявам другата седмица да успеем да се съберем

# 114
Ееее, много жалко!Ако е варицела, ние сме я минали още в дома.
Да оздравява бързо малкият юнак.А как мина абитуриентското изпращане на малкия, нищо не казваш?

# 115
Варицела е.Абитуриентската мина много добре,повечето деца се разплакаха и отидоха при майките си,но Марти се държа геройски и стоя до края на програмата,включи се във всички песни,даже другите деца пееха седнали,но той и още 2-3 станаха и пяха прави Laughing
Вече имаме и първата си диплома-за завършено яслено образование Joy

# 116
Браво на Марти и честита първа диплома!
А сега малко снимки от нас
http://snimka.bg/album.php?album_id=379915

Вече се обърках личен или публичен го направих, но ако иска парола, същата е, като другите албуми.

Идеята ми беше този албум да е публичен.Влиза се направо, без парола, независимо, че иска парола

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 22:00 от Светкавица

# 117
Ние бяхме миналата година срещата. Тази също ще дойдем.

# 118
Марая, хайде да ви е на много дипломи!

# 119
Kalin@, хайде с нас на срещата във Виница, там се събират осиновители от цялата страна и не е задължително децата да са от този дом.Чувала съм, че минава много весело, пък и повод да се срещнем отново, тъкмо и с Дидка ще се видите!

И другите момичета също, ще се радвам да се видим там.Аз съм виждала само снимки, наистина е впечатляваща организацията.

Общи условия

Активация на акаунт