Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на форума относно пътуването на Лина?
Защо никой не е дал пример с деца и сватба?
Защо никой не е застрахован?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на форума относно пътуването на Лина?
Мненията на форума относно пътуването на Лина са разнообразни. Някои изразяват загриженост и предупреждават за рисковете, свързани с пътуване до непознато място, докато други подкрепят нейното решение и я насърчават да бъде внимателна. Има и такива, които я подкрепят напълно, като изразяват вяра в нейната способност да се грижи за себе си.
-
Защо никой не е дал пример с деца и сватба?
По време на дискусията за арабските връзки участниците представиха различни гледни точки, включително примери с деца и сватби. Един от тях беше за алжирско момиче, което пое всички разходи, отиде в Ливан и прекара незабравими дни със съпруга си, който все още беше женен. Този случай показва, че има изключения и при арабските жени по отношение на любовта.
-
Защо никой не е застрахован?
-
Какво очаквате да ви кажат неговите приятели и колеги?
-
Какви са мненията за арабите и връзките с тях?

Силничко си беше наистина-ама и мене ме е страх.Аз си имам лична теория за земетръсите из Пловдивско,в която главна роля има завода КЦМ....но и самия пловдивси е земетръсен.Офффф да не дава бог отново да люшне.тази сутрин леко ИЗБОБОТИ пак....
не ти е такова възпитанието-личи си !
..лееее спомних си за моите две италианчета.
Доста се озорих с тях.Интересно ми е да ми пишеш как се справяш,как го намираш детенцето-какво ти прави впечетление при контакта с него
,направо не мога да повярвам на очите си аз ли не съм вред ?Ами то ако вървим по тази логиката нека се опари ,ми нека нас кво ни бърка нали ,ама някои дето се парят както стана по-ясно горе с примера не оцеляват .То да не е огън ,че само да се опари ...Сега аз не мисля най-лошото ,просто давам пример ,какво Ще се случи ,само едно мога да кажа ,че сватба няма да има и няма да ядем кус кус и таджина ....Господ не е рекъл и не я праЩа никъде ,да не намесваме ни господ ни религии ,ама кой каквото си направи -това Ще сърба ,ама аз се питам Що трябва да е така .
- за повечето неща е съвсем права.