Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на форума относно пътуването на Лина?
Защо никой не е дал пример с деца и сватба?
Защо никой не е застрахован?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на форума относно пътуването на Лина?
Мненията на форума относно пътуването на Лина са разнообразни. Някои изразяват загриженост и предупреждават за рисковете, свързани с пътуване до непознато място, докато други подкрепят нейното решение и я насърчават да бъде внимателна. Има и такива, които я подкрепят напълно, като изразяват вяра в нейната способност да се грижи за себе си.
-
Защо никой не е дал пример с деца и сватба?
По време на дискусията за арабските връзки участниците представиха различни гледни точки, включително примери с деца и сватби. Един от тях беше за алжирско момиче, което пое всички разходи, отиде в Ливан и прекара незабравими дни със съпруга си, който все още беше женен. Този случай показва, че има изключения и при арабските жени по отношение на любовта.
-
Защо никой не е застрахован?
-
Какво очаквате да ви кажат неговите приятели и колеги?
-
Какви са мненията за арабите и връзките с тях?

Но за това пък докато гостенката е у дома им се отнасят с нея като със снаха
Искам да кажа,че е мъдро да поживееш сред тях, та да видиш с очите си къде си попаднала....Въпреки,че мили момичета,най-близката ми приятелка тук като дойде навремето,преди 17 год., поживя 2 пъти по 4 месеца и пак не видя мършата, а сега казва ,че много силно е воняла,но.....уви. За протокола, тя има една страхотна свекърва,но не улучи на мъж
,честит рож ден мила бъди здрава ,лъчезарна и нека тая година късмета не те подминава
Ти кога имаш рожден ден?
интересни спомени за стари години! обади се ако влизаш на скайп! 
ей това ме изкефи!
днес бях решила да ходя вече на плаж сама,но като не можах да си измия дори очите и грима,къде да тръгвам такава. няма да хващам мухи на слънцето
а сега вече е толкова горещо,че пак не ми се мърда никъде. отвратителен мързел съм станала.
решила съм да купя нов шкаф за обувки,но се чудя и него къде да го сложа. всичко на главата ще си го подреждам вече. остава в моята стая зад вратата да го сложа,то само това нямам в стаята си.