Слънце, игри и смях, юлче пее във захлас!

• 14 979
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Вики честит рожден ден и  от мен   bouquet  bouquet  bouquet
Почти по цял ден сме на вън но успях да изпера пардатата и да по забърша прохоляка из къщи.Зарибих те ме с тази пералня ама вчера ходих до майка ми и забравих да сложа сашо до пералнята да видя колко е голям защото моята в къщи е с горно зареждане а не с барабан отпред и сигурно е по висока.

# 91
  • На края на вселената!
Здравейте!
Цял ден скиторим по южния парк. Останах без крака. Бях с двете деца и баба им. Бабата беше да пази багажа, триколката на Кати и тротинетката на Лина. Дори ги возих двете на рикша и побесняха от кеф. Лина скача на бънджито и също полудя, а на виенското колело не спряха да крещят и да се смеят.

Иве, в понеделник почва актуализация на профилите. Но няма да има фактор време, което означава, че няма спешна работа в понеделник и може да се изчака с тази дейност. Публикували са ръководство за родители  - там може и сега да се разгледа какво ни чака.

Елче, пералните са високи 85см, поне тези с предно зареждане.

# 92
  • София
Kaя сега заспива, каква нощ се очертава, не знам. Ще я строя като се събуди до пералнята  Laughing.

Днес за съжаление се потвърдиха съмненията ми, че има витилиго  Sad Отначало ми стана много криво, след това реших, че хората имат къде-къде повече проблеми и не се ядосвам. Важното е да се информирам максимално и да вземам мерки доколкото може да се ограничи. Оказа се, че на Христо прадядо му бил имал. Трябваше да поискам аз една подробна медицинска справка за рода преди да се оженя, ама нейсе. Прав беше баща ми, като искаше да го проучва до девето коляно  Laughing. Сега в тази връзка утре ще й правят посявки за стафилококи, май от носа и гърлото, защото при децата понякога се отключвало от такива неща. Иве, а и другите, които са изследвали коки - има ли значение дали е яла сутринта, ако ще й вземат гърлен секрет?

От около месец има и нео като лишей на брадичката, сега и бузките й са сухи и се лющят. Поне това лекарката каза, че ще оправим лесно, предписа ми нахткерцен.

Яд ме е само, че преди време една дерматоложка във Вита ми обясни, че изобщо няма Кая витилиго и че на всеки човек пигментът е неравен. Можеше по-отрано да взема мерки. Още тогава изобщо не й повярвах и реших да търся още мнения, но исках първо да дойдем до разград, защото тази дерматоложка тук е добра и й имам доверие. Тази във Вита и мен ме излъга, че ми расте бенка, повече няма да ходя при нея.

Последно оплакване - откакто сме тук Кая не иска да яде никакви манджи. Плюе всичко и ме вбесява, постоянно я преобличам. Яде само солети и тестени неща малко. Може да е свързано със запека. Поне пропи вода, на година и осем месеца беше време.

Иначе е много хубаво в това време наистина. Разходки, слънце, супер. Много добре се чувствам.  Hug на всички.

# 93
  • София
привет момичета
само замалко наминавам да кажа 2 неща
татко е още в токуда, н о е по-добре, слава богу. Praynig
и да ви пусна едни снимчици от днес на коки

# 94
  • София
Ели, Коколино много голям мъж станал.  Heart Eyes Heart Eyes Радвам се, че татко ти е по-добре.  Hug
Елче, браво на Коцето, не знам обаче каква е дозировката на това лекарство.
Галена, не се притеснявай за Витилигото.  Hug Имаме познати, чиято дъщеря беше с няколко големи петна /с години/ и се излекува с едно кубинско лекарство. Ще ти пиша на лични да го проучиш. Peace

# 95
  • sf
Момичета мерси за пожеланията, черпя на патерица,че бяхме насам-натам. Ходихме на минерален басей в Пчелин, после в Ботевград. 

# 96
# 97
Ето ни и нас. Малко снимко днес от Владая http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121156&pid=11444566
Решила съм в близките дни да отидем до Сандански или морето, дано  Praynig
Дели днес сто пъти падна. Милото, цялото е в рани Sad
Ели, много се радвам за татко ти. Коки е много хубав мъж  Heart Eyes
Айка, дано това, което казва Гери помогне Hug
Донси, много са ти сладки дечицата. Страхотни занимания и почивки им организирате. Аз също искам да науча Дели да обича природата.
Аз си засадих саксийките на терасата и направих кътче, където да си играе Дели. Стана много приятно.
Лека нощ на всички!

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 00:06 от borianna

# 98
  • USA
Привет! Много интересни неща сте правили тези дни! Много хубави снимки. Коки отдавна не го бях виждала - много е пораснал и все така сладък.  Heart Eyes
Айка, може би не е зле да потърсиш още някое мнение. Много странно е това тука има тука няма. Кая дори и да има витилиго, това да и е кусура. Няма да се притесняваш, доколкото разбирам нещата са овладяеми.  Hug За яденето, период е някакъв. То и аз ако можех, само на тестени щях да карам.  Mr. Green
И при нас се отвори страхотно време, днес ходихме на зоологическата и голямо щуреене падна. Сега само повтаря "Коала, коала"  Laughing Обаче, повече се впечатлява от многото деца, отколкото от животните.

# 99
  • На края на вселената!

Вместо топло кафе ви пожелавам топла компания, която да ви зареди за цял ден  Hug

Цитат на: ИСОДГ
Новата система ще започне да работи на две стъпки:

а) още от сутринта ще може да препотвърдите адресите на е-поща, чрез които ще става влизането в новата система. Просто трябва да въведете ЕГН на детето и паролата и да потвърдите адреса на е-поща. Ще получите съобщение по е-поща, което трябва да отворите и да натиснете на връзката за потвърждение. От този момент нататък ще влизате в новите обединени профили на семейството с адреса на е-поща и същата парола;

б) по-късно през деня тези, които са преминали първата стъпка ще могат да актуализират информацията в профилите и кандидатурите си.

Няма никаква необходимост да извършите това точно същия ден!

Датата на актуализация по никакъв начин не влияе върху шансовете прием.

Имате месец и половина да актуализирате профилите и да подредите кандидатурите.

Пускам го за Ива и за всички, които мислят да кандидатстват в Сф за ДГ.

Ели, радвам се за татко ти и дано скоро си е у дома!
Айка, за гърлен секрет не трябва нищо да е слагано в устата - храна, вода,(кърма), не се мият зъби. За големите също на не пушат.
Бубе, дай снимка на кътчето на терасата  Grinning

# 100
  • София
ДУ
Мими мерси,няма да бързам че сигурно ще има блокирала система от небързащи. Mr. Green
Да,не трябва да има нищо слагано в устата преди взимането на гърлен секрет.Успех  Hug
Вики вече много лятно му го карате. Wink

# 101
  • София
Ами кърмата нямаше как да я избегнем така или иначе. Храна и вода няма да й давам сега.

Велина, тя самата дерматоложка настоява за още едно мнение, ще ме насочи към някого в кожната клиника на МА. Но е почти сигурна в диагнозата, както и аз.

Но не  е толкова страшно, наистина. Гери, пиши ми за кубинското лекарство, и аз съм го чувала, като попрочитох тук във форума темата за витилиго. То сега има някакво ново лекарство, което се използва масово, но вчера проверявахме и е за деца над 6 г.

Хубав пролетен ден на всички!!!

# 102
Добър ден момичета  Hug
Айка  Hug не е приятно, но си мисля че нещата ще се оправят  Hug Peace
И пак има проблем с КГ.Софиа.БГ  Rolling Eyes не мога да вляза Twisted Evil както се казва всичко върви по план  #Cussing out
Ели  Hug Hug Hug Hug хубави новини
Мими какво е туй кафе  Mr. Green
на работа съм - после пак  Crazy

# 103
Мими, съвсем импровизиран кът. Одеало, играчки, столче и масичка Laughing Ето снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121156&pid=11450777
Сега си пия кафе и ви чета, а той си играе.

# 104
  • На края на вселената!
Бубе, звучи страхотно, но стои ли там. Че мен ме е страх да извадя цветята на балкона. Там ще бъдат на ниско и достъпно място. А Кати може да си отваря сама и дори на саксията, която си зимува на балкона, е поизровила пръста. А и обича да хвръля неща през балкона (от къде се е сетила не знам). А под нас има кафе, може да счупи някоя глава.

Веси, ако ти харесва кафето, му се наслади  Mr. Green

Ние бяхме цяла сутрин навън и чак сега се пробвах в ИСОДГ. успях да си сменя ЕГН с мейла.

Общи условия

Активация на акаунт