Слънце, игри и смях, юлче пее във захлас!

• 14 978
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Донсита, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти предстоящата година да ти донесе много поводи за усмивка, защото ти имаш очарователна такава!!! newsm03  bouquet

Коцето продължава с кашлицата и сополите, вдигна и температура. Водих го пак да му преслушват гърдичките, чисти били, ама се напъваха да му предписват АБ, но аз отказах. В крайна сметка сменихме само капките, и продължаваме да упорстваме със сиропчето. Ако вдига Т над 37,5, да пие Панадол. И така я караме. Днес си щуря из къщи и направи няколко белички (и за това му се радвам Mr. Green) та съм обнадеждена, но като гледам сополите ще ги влачи още седмица сигурно. Кога ще го пусна пак на яслите не знам. Как ще се адаптира, ако я кара така!?

Стоп за сега от мен! Да използвам затишието, докато мъжете спят и да си свърша нещо мое си!

# 76
  • София
И аз чеох за вафлите, чакам да кажат кои са, но сигурно ще стане чак в понделник. В обикновените бисквити май няма, Иве, поне не във всички, но в колко неща има...Дори и да ги избягваме, мен ме притеснява фактът, че неофициално може да се съдържа и в киселото мляко и сиренето. Да видим какво ще стане. Както казва мъжът ми, явно трябва да намерим едни баба и дядо на село, да им даваме заплата и да ни гледат зеленчуци и да ни осигуряват чисто мляко и т.н.

бързо оздравяване и на Коцето!

Сега се ровя из скайп. Изведнъж започна да не ми позволява да изпращам или получавам файлове. От интернет разбрах, че това се прави с някакъв код, но не мога да разбера къде се въвежда. Ако някой знае, да помага, моля!

# 77
  • Варна
Честит рожден ден , Вики smile3525 Бъди жива и здрава !Много усмивки и щастие в семейството ти желая!Да са живи и здрави всички около теб и да те радват!
Мимоза, по 37 работни дни годишно отпуск ми се полагат.Имам и малко неизползвана от преди това. И на мен ми се видяха много, но като дават няма да ги връщам   Laughing А иначе Нелия ще я пусна на ясла да видя как ще се адаптира, а и да мога да и запазя мястото.Повечето време ще гледам да си е с мен.
Благодаря ви за мненията за татуировките  HugЩе  помисля още тия дни и ако не сънувам призовка за развод ,ще си направя една  Wink.Боряна, много хубаво тату си имаш  Peace А иначе, Уинкс косата остава.. поне засега .  Mr. Green
И аз прочетох за вафлите, ама според мен проблема е да подгонят вносителите на това мляко. Щото сега вафли открили, ама един господ знае в колко неща се съдържа още.Мойте вафли не ядат, ама бисквити мелят като за световно. А като се замисля, че във всяко второ нещо има сухо мляко и ми се завива свят.Де да бяха само вафлите и бисквитите...
Айка,  нямам представа как става това.Някои настройки сигурно  Rolling Eyes

# 78

Вики, честит рожден ден!
Ина, е голяма сладурана.
Боряна, много ми хареса татуировката ти.

# 79
Здравейте!
Честит рожден ден на Вики! Желая много здраве и щастие  bouquet
Радвам се, че ви харесва татуировката ми. Аз толкова съм свикнала с нея, че вече изобщо не я забелязвам.
За вафлите- мисля, че става въпрос за Милка. Такъв коментар четох.
Днес се скапахме от скиторене. Първо бяхме в южният парк, след това в нашия си.
Елче, дано Коцето се оправи бързо и да тръгне отново на ясла Hug

# 80
  • USA
Честит рожден ден, Донси! Много здраве и късмет ти желая!   bouquet

# 81
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ВИКИ!  newsm59  Gift  cook newsm24
Желая ти много здраве и незабравими мигове!
Мимозка,тоя път да си изкарате много хубаво!  Hug
Елче,болестите в яслата са голям бич,но пък е хубаво че адаптацията му върви добре.Голям стрес е за детето и родителя,когато плачат и се тръшкат.Даже незнам от какво ме е страх повече,от болестите или от рева.
Ние бяхме на Драгалевския манастир с децата,после се опитахме да намерим пицария с детски кът,но беше фул навсякъде и пак отидохме в едно квартално кръчме,в което има пясъчник,две люлки и катерушки.Там е все още е спокойно,а за децата е супер,много играха,бесняха.Като се прибрахме спахме два часа непробудно.Сега затва още са будни.Донесох един голям кашон,ще правя чистка на играчките тия дни.Е,скъсаха се от игра с него.Голяма веселба пада.
Мен кърменето много ме натоварва вече,Никола ме охапа тия дни и сега ме боли зверски едната.Много искам да отбия,направо невиждам как.

# 82
Добър вечер и от мен  Grinning
Честит Рожден Ден ВИКИ - всичко най-хубаво да ти е в ръцете и сърцето   bouquet  bouquet  bouquet
Много хубав ден имахме днес  Party
В зоологическата градина беше много хубаво. Ина беше толкова впечатлена от животните - искаше да влиза в клетките при тях  Mr. Green
Скъса се да тича - 3 часа не спря  Joy
Разбира се после изкара едни здрав сън от 2часа и половина Wink аз яхнах метлата и изчистих кухня, баня........ newsm28
После пак навън - не мога да пропусна това страхотно време
Ина ще я давам в едно детско клубче до нас, за сега само за 1/2 ден пък като свикне може и за цял
Но първо искам да видя как ще се адаптира. Клубчето е хубаво, имат всички удобства - стая за хранене, стая за спане и 2 зали за игра. Ина я оставям там от септември от време на време и обикновено не иска да си ходи Wink Вече познавам и персонала - почти всички /без собственичката/ са бивши  учителки от ДГ. Имат 3 дечица на около възрастта на Ина, които са там за по цял ден. Хубаво ги занимават. Пък и не губя надежда да ни излезе скоро и реда за ясла Wink
И не мога да се сдържа да не се похваля - Ина си заспа сега сама в собственото си легло   newsm44
Ако знаете от кога си мечтая за това  Blush
Спокойна вечер на всички

# 83
Весе, честито за заспиването Laughing
Янче, ние сега като сме навън по цял ден кърмя  сутрин на събуждане, за приспиване на обяд и вечер за приспиване, както и през нощта. Възнамерявам да започна да се опитвам да го приспивам по друг начин и ако не се получи да излизам и баща му да се оправя, за да може леко полека да отвиква. Даум ескол ми е тежката артилерия, дано не стигам до него. Засега не бързам с отбиването, ще го направя плавно.
Аз да се похваля, че завърших пролетното почистване у нас. За три дни го направих. Мъжът ми изпра дивана с парочистачката. Благодарна съм му, че напоследък нищо не пипва вкъщи и това ми се струва много Mr. Green

# 84
Честит рожден ден, Вики   bouquet

Днес и ние бяхме в Зоологическата, с хлапето на братовчед ми. Направо ме умориха двамата, цял ден ги гонихме. Срещнахме и Там Там в пълен състав, като не пропуснах да премеря моя ерген до Инка  Laughing Какво да ви кажа, има бая хляб да изяде докато стигне мацката, ама не губим надежда. Радваше се на животните много, макар че не е много добра нашата зоологическа. Ама нейсе. Дори храни орикса- дава му солети и бисквити през мрежата и не го е страх пустия му мармот. С баща си дори влязоха при змиите, мен ме беше страх и чаках отвън и се припичах.
А след това като се прибрахме извадих цветята на терасата , шезлонгчето и играхме там почти до 7. Само малко ме е страх дали не е прекалено рано и да им е студено нощем, но ще следя. Дано да не опъне петалата някое.

Хич не ми се спи, а за утре имма толкова работа, как ще ставам не знам... #Crazy

П.С. За вафлите не се кахъря, защото такива артикули не потребяваме у дома Mr. Green ама виж за сиренето и млякото ми е малко дерт. Макар че казват, че почти цялото сухо мляко у нас се внасяло от ЕС заради митата, ама знам ли Rolling Eyes Така или иначе нямам избор.

# 85
Вики честит рожден ден и от нас   bouquet
И добро утро  Hug
Вчера го изкарах на трудов ден. Сутринта работихме в детския център, после градинката пред блока  Sunglasses
Ейй малчо стана... Хубав ден на всички  Hug

# 86
  • USA
Мая, отворихте ли центъра?

# 87
Още не... днес фугирахме кухничката  Sunglasses

# 88
  • София
ДД
Мая в очакване сме  Hug
Мими утре ще почва записването за ДГ и Я трябвали да подновявам нещо или не?
Времето е чудесно и темата не върви,но.......

# 89
Привет,
Моите спят, а на мен ми е едно неделно и мързеливо и вместо да оправям баталията в кухнята съм на кафе-пауза  тук   food010
Коцето върви на оправяне, подобрява апетита, макар и да не омита онези количества от преди да се разболее, но не го насилвам. Обаче тия сополи са упорити, а днес на разходката, дори пусна тлъст зелен - самопредписах му Гаразон (след известно мърморене се сдобих с него от една аптека). Моля, ако някой си спомня каква беше схемата на прилагането му, да ми каже. За сега мисля да му слагам по една капка преди лягане. Дано му пресъхнат вече тези сополки   Praynig
И при нас времето е топло, но вятърът нещо се усили повече отколкото е приятно. Confused
Це Дим, от'де ги взе Адидаските, сподели, плийз! А пък аз ще ти кажа откъде взех много хубави пантофки на Коцето - Befado (полски) - най-накрая съм доволна! Намерих ги в едно малко невзрачно магазинче на Кап. Райчо - срещу търговския център, не Гранд, а другия (него не го знам как се казва) Peace

Там-там, това клубче ми изглежда много хубаво, голямо облекчение ще ти е, а и си звучи по-добре от ясла.
А, и аз подредих Коце до пералнята  Laughing - с два пръста е над. Колко стандартно са високи пералните, та да си направя горе-долу сметката newsm78

Чао от мен, че си изпих кафето...

Общи условия

Активация на акаунт