Слънце, игри и смях, юлче пее във захлас!

• 14 976
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • София
хахахаха веси ше ме убиеш
аз веднага се замислих как нашата пералня е стадартна ама на коки хич не му е дотам докоъдет е на инка  Laughing последни сантиметри- 88 см
а бабите да й ядат дупетоооооо smile3534 smile3502

бути, аз съм за малко тату или малко пиърсченце, не обичам натрапчивите такива и ако и мъжа ти не е фен, може би едно мъничко такву няма да го ядоса многу  Grinning Hug
за косата дължината и цвета- това е 1то нещо което променям ако нещо ми има и не се лекува със шопинг Laughing
напоследък от 2 г насам не съм променяла май и на мен ми е време Rolling Eyes

# 61
Ели,дано татко ти се възтанови бързо!
Веси,наистина е висока Инка!Никола е 85 см.,ама съм го програмирала поне 1.90 см. да чукне пък да видим.  Laughing А сега кой ще гледа малката?Добре,че сте решили въпроса със свеки.
Аз съм тука и само се прехвърлям от компа на канапето и обратно.Каката е болна и си кротува,а Никола спа 3 часа.
Татуто не е за мен,макар че не съм против.Брат ми има сигурно десет на себе си,в нас беше като студио.Мой колега извън работа работеше в такова студио за пирсинг и тату.Всички колежки се изредиха и за двете,аз само не.Не ме влече и това си е.
Косата рядко пипам,но най-много в периода когато тръгнах да живея с мъжът си.Тогава я смених рязко,няколко цвята и дължини.Още тогава трябваше да се усетя,че не ми влияе добре съжителството с него.То аз се усещах,ама бях мазохистично настроена тогава и сега на ми.
Мими,дано не е алергия и ти премине!Мъжът ми и приятелката ми имат такава алергия и забелязвам как някоя година карат по-зле,друга по-леко.Незнам от имунната система ли зависи или от какво?
Другото интересно е,излезе че Никола харесва динозавари.  Shocked Първо забелязах по рекламите дават динозавари и той вика и се радва.А вчера в детския магазин пак така и му взех един динозавър трансформер.Мъжо цяла вечер си игра с него.

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 18:11 от Ianamama

# 62
Хахаха, Янче, това с мъжа ти ми напомни следното " Каква е приликата м/у циците и детското влакче" - "И двете са предназначени за децата, а с тях си играят мъжете "   hahaha
Дано по-бързо ти се оправи каката, тя нещо в серия влезе  Rolling Eyes
Много се радвам на Инка. Голяма е красавица  Heart Eyes
Една баба ми каза, че ако височината на момченцето, когато е на 2г.и 5 м. се удвои, толкова ще израсте в пубертета. Ако ме разбрахте какво искам да кажа  Crazy Мариян сега е към 83-84 см.
Ели  Hug
Бути, много бе  Shocked По колко ти се падат на година. По моите изчисления си мисля, че ще имам около 40-50  Rolling Eyes

# 63
  • София
Ели, дано няма повече усложнения при татко ти!  Hug

Еее, Буути, супер отпуска!!! За татуировките - както си се чувстваш - така! За косата, според мен е супер време майчинството за експерименти. Аз съм със светлокестенява коса и след като родих, явно в следродилна депресия, първо си я направих катранено черна, а после я подстригах късо, както никога не бях, защото мислех, че няма да ми отива, а от десет години сигурно ми се иска да пробвам. Сега я пускам пак. То моето пускане е до брадичката примерно. Днес бях на фризьор, зачудих се дали да не си отрежа бретон пак, ама се разколебах, сега реших да се мачкам с пяна на къдрици. Както казваше учителката ми по химия - в живота на всяка жена идва момент, когато трябва нещо да смени - или прическата, или мъжа!

Леле , много е висока Ина (и много чаровна). Кая вече не знам колко е, последно бяхме на консултация есента. Но да е 82-3 см. най-много сякаш.

Бързо оздравяване на Надина!

Нещо и аз само за Кая пазарувам. Тук й купих два чифта сандалоджапанки и едни пролетни обувки. Ама е много евтино, какво да направя - много готини обувчици, меки, от естествена кожа, само за 19 лв. А приличат на едни на чико, които имаше миналото лято, те бяха 57 лв. с 50% намаление. Сега и едни джинси съм набелязала.

спирам!

# 64
Добър вечер!
Ели, чакаме добри новини Hug
Марти Hug Липсваш ни.
Ина е страхотна. Наистина е височка Heart Eyes
Ние тази вечер с мъжа ми бяхме на симфоничен концерт. Много ни хареса. Сега си поръчах билети за още един  Laughing
Ето и моята татуировка. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121156&pid=11413685 Не знам дали съм ви я показвала. Направих си я две години преди да родя. Не се е развалила, същата си е. С Вили искахме да си правим и двамата еднаква с името на Дели, в плетеница, на тила, но още не сме се заели Laughing
Весе, аз не разбрах, кой ще гледа Инка?
Иве, все се каня да те питам какво работиш?

# 65
  • Canada
borianna, страхотна татуировка! Много ми харесва.
Една колежка има някакви преплетени букви на тила, сладко стои и минава за дискретно, ако си носиш косата пусната. Друго симпатично и дискретно място ми се струва отзад на талията, но зависи как се облича човек, де. Simple Smile

# 66
  • София
Честит Рожден Ден на Вики! Много здраве, щастие, любов и прекрасно лято!

Ето и кафенце:

МартиHug Hug Hug Hug Hug Hug

Бути, страхотна новина за отпуската, ти направо на 3 год. можеш да я пуснеш така.  Laughing
Ели, бързо възстановяване на татко ти.   Praynig

# 67
Ехеее, Герка мерси за кафето  Hug
ВИКИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Много здраве и любов ти пожелавам.
Ние днес отиваме към Орешак. Да видим този път какво ще ни се случи  Laughing

# 68
  • USA
Мими, дано да се върнете само с хубави разкази.  Laughing
Инка е много сладка, вторият тоалет е много сполучлив.
Буути, дано бързо да се оттърсиш от лошото настроение. Моля те, не си режи и боядисвай хубавите руси къдрици. Аз не бих се татуирала, но имам приятелки със страхотни татуировки. На Боряна също е много хубава.
Днес най-накрая си видях детето след като се поцепих от работа тази седмица. Той само с мен искаше да е. Напоследък доста говори, което страшно ме радва.

# 69
  • София
ДУ
Гери, мерси за кафенцето, почвам го веднага, че коки рано-рано в 6 ч. ни изрита днес Crazy събота еееееееееее...ама няма кой да ме чуе Confused

Вики, ЧРД! Бъди здрава, както винаги много усмихната и чаровна, обичана от твоите близки и приятели и уважавана от враговете ти! С пожелание за много успешна година, пълна само с положителни емоции или ако не само, то поне да  са повече от другите  bouquet

вчера замалко видях марти с никола, успяхме след работа да идем до парка с ицо и коки, тъжно е...
никола е много порастнал, повече се вижда наживо отколкото на снимките и е с разкошни руси букли.
Hug

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 10:07 от elpet

# 70
  • На края на вселената!
Честит рожден ден, Вики! Здраве, любов, пари и много сбъднати мечти!

# 71
  • Бургас
Честит рожден ден на Вики, само хубави неща   bouquet

Марти  Hug

Адашко, кураж, всичко ще се оправи.  Hug Praynig

А Инка каква е сладурка, ама тя направо гигант спрямо Ивчо с неговите 82 см  Rolling Eyes оп падна

# 72
Вики,4естит рожден ден ! Много здраве ,6тастие ,любов и вси4ко,което може да си купи6 с пари    bouquet

Аз съм в голямо 4удене на къде да хвана,4е съм без кола.Дано една приятелка се навие за Заимов,4е сама не ми се ходи ,а на6ия парк ми писна  Rolling Eyes А утре се надявам на Вито6а с мъжо,4е от Септември не сме ходили.

# 73
  • София
Честит рожден ден, Вики! Много здраве, любов и щастие!   bouquet

# 74
  • София
ВИКИ Честит Рожден Ден!Здраве и сбъдване на всичките ти мечти!
Момичета в дира пише за вафли с меламин-така ли се пишеше отровното вещество.Аз по принцип не давам,само веднъж но сухо мляко има и в обикновенните бисквити и навсякъде общо взето. Twisted Evil
Боряна във фирмата на баща ми пиша документи на компа сметки и такива общи неща.

Общи условия

Активация на акаунт