Слънце, игри и смях, юлче пее във захлас!

• 14 970
  • 289
  •   1
Отговори
# 45

Добро утро!
Марти, Hug  Hug  Hug!
Веси,на Скайлайн отвориха вече градинката,но не е доремонтирана и вътре не е доправена.Уикенда аз пък незнам накъде съм,но мен пък сладките палачинки ме влекът.  Laughing
Кача ми се на Витоша много и се чудя как да измоля мъжът ми.Някъде на въздух и простор да идем.
Аз днес съм с двамата,Надина снощи вдигна температура.Сега е пресипнала и бледа,а гърлото и в налепи.Дано не се влоши,а се подобри.
Иве,аз в началото майка като си дойде от Гърция не смеех на нея да я оставя.И даже първия път като я оставих каката и няма да забравя отидох на Илиенци с приятелки.Ей,такава депресия ме удари и бързах да се прибера.В началото и тя искаше само аз да я храня,приспивам и т.н. но с времето стана обратно даже.Дано случиш на човек,който да спечели доверието ти  да се отпуснеш малко.
Кирова,тая гледачка все едно ти е свекърва в буквалния смисъл на думата!  Confused

# 46
  • София
ДУ
марти привет тук задочно, добре че поне коки виждате  Hug

ние снощи бяхме много притеснени- татко направи криза и викнахме линейка, сега е в токуда отново. дано всичко се оправи Praynig Cry

после може да ви пиша, пак, сега нещо не съм в настроение, извинете ме Confused

# 47
здравейте момичета
Марти  Hug  Hug  Hug
Ели, стискам палци  Praynig
Иве, не се притеснявай ,Ева е същата, ако аз съм вкъщи иска само мен , аз да я храня , да я обличам , бие баба си ,баща си ,ако те решат да правят нещо.Ако мен ме няма всичко е ок  Hug
Ние днес отиваме да си я вземем от Кюстендил, не съм я виждала вече 8 дена, така ми е домъчняло  Rolling Eyes
Пожелавам ви много приятен уикенд   bouquet

# 48
Привет  wavey
Ели дано всичко е наред  Praynig  Hug Hug
Яна мерси за инфото Wink ще изчакам и тази седмица, пък за другата дано оправят градината  Laughing
Кирова  Hug  наистина много си позволява  Rolling Eyes
Водих Ина сутринта с мен на работа /свеки нещо си измисли ангажимент и си замина рано рано  Wink/ Целия офис спря да работи  Mr. Green Забавно беше  Laughing
С мъжа стигнахме до решение, че ще отпращаме свекървата да си ходи. Нещо  напоследък хич не се занимаваше с Ина. Детето даже не иска да стои при нея хич  Crossing Arms Нещо е станало, но като я питам има ли някакъв проблем, свекърва ми отрича. А за последните 2 седмици Ина коренно си промени отношението към нея. Имахме тежък разговор с мъжа. За моя радост той прие моите аргументи и застана на моя страна. И след Великден вече сме без баба  bowuu За момента много се радвам, че вече почна да ми писва от различни простотии от нейна страна и бях на границата на избухването  Laughing Laughing Laughing
Хубав и слънчев ден с моооооооооого разходки   bouquet  bouquet  bouquet

# 49
  • София
веси, честито ви усамотяване по великденски, тогаз Hug начи е време да ви навестим, апропо и ицо ме пита онзи ден като си писахме как сте, и той се е затъжил Hug
нямам още новини от татко, освен че е имал и проблем с бъбреците и пиейки едно от лекарствата си, на практика вместо да му стане по-добре, организма му се е тровел.
чакам инфо.... Confused

# 50
Еленко ние събота сме в зоото, ако ви се идва свиркай  Hug Hug Hug
Нямам нищо против и гости разбира се  Wink
Ще се оправи татко ти  Praynig Praynig Hug
Да ви покажа как се облече снощи малкото човече Simple Smile цък тук
и още една от миналия уиекенд цък тук

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 15:29 от Там-там

# 51
  • София
Момичета, здравейте!

Преди време бяхте писали за инхалатори. Може ли да ми дадете малко инфо /интересувам се за една приятелка/, която спешно трябва да си купи. Само, че доколкото разбрах имало два вида едните само за физ. разствор и други, които можело да се  слагат и морски соли.  newsm78 Просветете ме, моля. А ако кажете и цени, много ще съм ви благодарна.  Hug

# 52
  • На края на вселената!
Цитат на: elpet 
инхалатора омрон, японски е, мн съм доволна: http://izmeri.com/prX_1176.htm
ето тук има повече описание, иначе модела е С28 нашия: http://www.kbs-omron.com/inhal_pr.htm?TID=1&MID=83&ART=1 … mp;SID=1&LG=2
аптеките: http://www.remedium-bg.com/showpage.php?PageID=1

И нашият е такъв. В Ремедиум беше 126лв и стотинки мисля и има гаранция май беше 2год. Не съм чувала да са два вида. Нашият го ползвам със обикновенна готварска сол и с физ р-р.

А да се оплача, започна да ме боли глава, носът ми тече, имам постоянно усещане, че ми се киха и доста често кихам, очите също много ми текат. Сякаш се разболявам, но е така вече 4 дни и повече. Възможно ли е да е сенна хрема? Няколко лекари ми казаха, че астмата ми е с алергичен компонент.

Веси, браво, че премахвате дразнителя Simple Smile

Ели, стискам палци за бързо оздравяване

# 53
  • София
ами, мими ме е цитирала, нямам какво да добавя, освен че и аз не знам да има различни модели за морска сол или за друго newsm78
малеее  веси ама тя е много висока брееее, бравост на момичето, пу пу  Heart Eyes Hug

# 54
  • Варна
Леле Веси,  колко ви е висока пералнята  Rolling EyesА Ина истинска кукла  Heart Eyes
Най-сетне и във Варна се позатопли и метнахме разходките на воля.Вчера извадих всички летни дрехи да ги огледам и за мое най-голямо очудване почти всички и стават на Нелия.Няма да имам възможността да се развихря много на пазара това лято.
Ели и от мен едни стиснати палци. Дано да не е нещо опасно. Praynig
Мен понеже както се оплаках миналата седмица ми е леко депресивно и съм се зачудила за някаква промяна в себе си. Първо се замислих за косата дали да не я подстрижа късо и направя черна  Laughing После размислих щото рискувам мъжът ми да ме изхвърли.Тия дни се метнах в размисли и страсти за татуировка.Ако някой иска може да сподели какво мисли по въпроса.Приемам всякакви мнения.Вики, твойто го знам и виждам  Mr. Green
Да се похваля вчера ходих до работа да видя колко отпуск ми се е събрал за времето през бремеността и майчинството, че нали искам да си го пусна от 01.07.И познайте около 130 работни дни.Това е близо 6 месеца и нещо. newsm44
Кирова нахокай я тая детегледачка. Егати нахалните хора се извъдиха.

# 55
Леле Веси,  колко ви е висока пералнята  Rolling EyesА Ина истинска кукла  Heart Eyes
............................
newsm78 защо да ни е висока пералнята  newsm78 тя си е стандартна май  Rolling Eyes
Браво за отпуската - ей това е хубава новина  Laughing
Мими за сенна хрема не знам, но е абсолютно възможно да е някаква алергия по мое мнение  Peace
Досадих  Mr. Green ама Ина като още спи, аз какво да правя  Blush
За татуировките - твърдо ЗА, ако ти си ги харесваш Peace
Тъкмо се наканих да си правя втора и забременях, но това лято мисля че може да се вредя Wink

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 16:14 от Там-там

# 56
леле Веси , колко е порастнала Инка  Heart Eyes Hug
Мими, съвсем възможно е , аз съм със същите симптоми, кихането е жестоко и постоянно , особенно на по прашно място.Бях на лекар ,нямам нищо по гърлото и носа, казаха че твърде вероятно е да е алергия,ама от какво незнаят
Бути, аз харесвам татуировките, особенно на жени, те са по-дискретни ,малки и красиви,мъжете като че ли прекаляват с големината им и често става вместо загадъчно и интересно ,доста грозно  Peace Апропо,аз искам да се татуирам ,но мъжа ми не ми дава  Laughing

# 57
  • На края на вселената!
............................
newsm78 защо да ни е висока пералнята  newsm78 тя си е стандартна май  Rolling Eyes
Според мен питаше колко е висока пералнята, за да сравни височината на Ина. И аз чаках Кати да се събуди, за да я метна права до пералнята. Кати е 3см по-ниска от горния ни ръб на пералнята. Като гледам може да имат към 15см разлика с Ина  Laughing

# 58
  • Варна

Защото в първия момент ми се стори доста висока Ина и реших, че може да имате някаква по-ниска пералня  LaughingСега като се замислих те май наистина са стандартни на височина, само на дълбочина може да имат разлика.Веднага наложих Нелия до нашата и тя е 5 пръстта под височината и. hahaha
 А моя мъж въобще не знае , ще използвам евентуално докато го няма , ако събера смелост  Thinking На всичкото отгоре той няма нито една , което е красноречиво показва какво му е мнението  Wink
А Мими ме е изпреварила  Grinning

# 59
 Joy
организирах, без да искам, мерене на деца с перални  Joy
Ина си е висока/ сега е към 93 см +/-1/, много често разни баби ми се карат защо лъжа, като кажа че още няма 2 години - изглеждала като 3 годишна  hahaha
Бооти и Бисер няма нито една татуировка и ми е казвал, че никога няма и да си направи, но пък моята си я харесва  Wink

Общи условия

Активация на акаунт