Добро утро!
Марти,
!Веси,на Скайлайн отвориха вече градинката,но не е доремонтирана и вътре не е доправена.Уикенда аз пък незнам накъде съм,но мен пък сладките палачинки ме влекът.
Кача ми се на Витоша много и се чудя как да измоля мъжът ми.Някъде на въздух и простор да идем.
Аз днес съм с двамата,Надина снощи вдигна температура.Сега е пресипнала и бледа,а гърлото и в налепи.Дано не се влоши,а се подобри.
Иве,аз в началото майка като си дойде от Гърция не смеех на нея да я оставя.И даже първия път като я оставих каката и няма да забравя отидох на Илиенци с приятелки.Ей,такава депресия ме удари и бързах да се прибера.В началото и тя искаше само аз да я храня,приспивам и т.н. но с времето стана обратно даже.Дано случиш на човек,който да спечели доверието ти да се отпуснеш малко.
Кирова,тая гледачка все едно ти е свекърва в буквалния смисъл на думата!

ще изчакам и тази седмица, пък за другата дано оправят градината
Нещо е станало, но като я питам има ли някакъв проблем, свекърва ми отрича. А за последните 2 седмици Ина коренно си промени отношението към нея. Имахме тежък разговор с мъжа. За моя радост той прие моите аргументи и застана на моя страна. И след Великден вече сме без баба
За момента много се радвам, че вече почна да ми писва от различни простотии от нейна страна и бях на границата на избухването
Просветете ме, моля. А ако кажете и цени, много ще съм ви благодарна.

На всичкото отгоре той няма нито една , което е красноречиво показва какво му е мнението