Слънце, игри и смях, юлче пее във захлас!

• 14 968
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
  • София
добър ден
благодаря ви за милите думи... утеха нямам, дано с времето дойде...

коки нощес ми вдигна Т а нямаше признаци да му има нещо и безутешн осе разплака насън ,едвам сме го успокоили с ицо ooooh!

мими, аз все още имам една торба с дрешки, може би ще имам оше от разни съседки, но не са детски дрехи а от големи хора, но са запазени и стават. ако искаш да се разберем нещо за по-към края на седмицата и да минем на лс? Hug

честит празник на всички цветя, на патерица, бъдете здрави!  bouquet

# 286
Добро утро!  kaffeetrmker_2
Аз много се чудих дали да дам Виктор на ясла, тъй като бях подала молба и му дойде редът, но в крайна сметка се отказах. Дано да не съжалявам.
Elche, на нашия парк има вечер общинска охрана (май  newsm78), но фасове и боклуци винаги има, въпреки, че се чисти всеки ден. В неделя просто ужасно си личи, когато не е чистено. Но има много родители, които правят боклук без окото им да мигне. Примерно детето им играе в пясъка е те дружно чоплят семки и трупат купчинки, пък после и някой фас метнат докато си бъбрят.  Tired

# 287
# 288
По повод фасовете нямам думи ,за6тото и на6ия парк е заринат ,а Марти се е нау4ил да ги яде,но се надявам след съботната слу4ка да ги откаже  Mr. Green Бяхме у едн априятелка сутринта и той и нейната се омазали от глава до пети с еднин крем и бе6е първо ко6мар,после се заляхме от смях .И докато се суетим сме зарязали фасовете в пепалника незагасени и Марти пак ре6ил да опита,ама горе6т фас е кофти и по4на де реве,та от събота не съм го видяла да си похапва.Дано е бил добър урока ,макар и болезнен.

# 289

Общи условия

Активация на акаунт