И април дойде - пролет да ни донесе

• 20 791
  • 365
  •   1
Отговори
# 180
И тук -да им е честито на Асето малкото юначе.  bouquet

# 181
И тук честито,мило Асенце  bouquet

Ники,Белка е наистина голяма хубавелка,много хубави и забавни снимки,но тази с двата чифта обувки е направо...... Mr. Green CrazyА ти изглеждаш страхотно Hug Heart Eyes

Тале,че ти все едно не си раждала-браво,а малката госпожица е голям бонбон  love001

Хубав ден на всички

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 10:31 от isepise

# 182
  • Варна
Хайде и от мен честито и тук на мама Ася!
Дано хубавите новини продължават все така, както в последно време.

# 183
Асе, честито, милинка! Да ти е жив, здрав и много палав малкия Васил! Много усмивки и щастие да носи винаги със себе си! Да сте живи и здрави и вие с тати, че да можете да тичате и угаждате на малкия сладур!    bouquet  bouquet  bouquet

Честит Имен Ден на Марти! Да ни е жив и здрав и той!

Берни,честит празника,милинка!  bouquet

Абе само аз ли не мога да видя на мечето снимките? newsm78
Тале, Цветето е просто прекрасна. Иде ми да  мачкааааам...  Heart Eyes  А Бела е много пораснала -изглежда съвсем като дама!  Grinning

Ники, това в началото някакъв детски център ли е? Много ми хареса, то и аз бих се забавлявала с удоволствие там.  Peace

# 184
Асе, честито ти съкровище! Да расте здрав и палав малкият Васил и много да радва мама и тате! На теб бързо възстановяване    bouquet

Мамчета, Деничето ми е с 38.4 Т, спа доста неспокойно през нощта, а пред кабинета на д-ра имало над 10 човека. Ще изчакаме още малко да намалеят чакащите.

# 185
Мама Ася, честит да ти е синът! Много да сте здрави и щастливи всички! Ей, голям Васил се родил! Бързо да се възстановяваш и скоро да разказваш, и показваш, разбира се юначето!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

Все така хубави и здравички да растът дечица! Ама много са хубави всички, и майчета, и татковци!  bouquet

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 11:09 от Inche_L

# 186
  • София
Асе и тук да ти честитя слънчицето! Heart Eyes

Цвети и Бела са страхотни слуранки! Hug Heart Eyes

Честит имен ден на Марти - да е здрави и щастливо детенце!

# 187
  • Виена
Ася, честита сбъдната мечта! Да ви радва, да расте здрав и много щастлив Васил! Чудесно име сте избрали!  Hug

# 188
Честито синче на мама Ася!  bouquet
Да ви е жив и здрав малкият юнак, много да ви радва и да бъде гордостта на мама и тате!

# 189
  • Варна
Брей, тоя април прелива от хубави новини!

Честит син Васил, Асе! Да е здраво момчето ти, да расте хубаво, умно и способно и много да ви радва!
Бързо възстановяване на мама и много щастие!

# 190
Честито, Ася! нека Васил да расте здрав, красив, умен и да бъде късметлия!

# 191
Асе, Честита ти радост!  bouquet

Честит Имен Ден на Марти!

# 192
ЧЕСТИТО НА МАМА АСЯ ! НЕКА МАЛКИЯ ВАСИЛ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ

Ники ,Бела е един бонбон просто нямам думи  Heart Eyes Hugголяма сладурана.

Тале голяма борба ,но Цветето явно е надвила в случая http://www.snimka.bg/album.php?album_id=364517&pid=11581050  Laughing
много е сладка.

# 193
Абе Светле да ти кажа и аз не мога да видя снимките на мечето newsm78

Честит имен ден Марти,пожелавам ти много безгрижно детство baloni

Лили дано успеете да минете през педи и Деничка да се оправи бързо

И на мен днес Хриси ми изкара акъла.Както си играе сутринта го поглеждам и виждам една посиняла,та чак полилавяла уста #Crazy ooooh!,реших,че се задушава,но след 10 мин. му мина.Дали не е нещо от астмата,незнам какво да мисля,дано не се повтаря Praynig Tired

# 194
Чудесна новина! Честито, Асе   bouquet Здрав и щастлив да расте малкия голям юнак  Heart Eyes
Бъдете много щастливи  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт