И април дойде - пролет да ни донесе

• 20 751
  • 365
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден, Исеписе! Каквото ти е на сърце, това да ти е в ръце!   newsm59  Gift
Браво, Шерче! Чудно весело разпускане.
Аги, браво на вас. Добре, че Лъчи ви е показал, че трябва да се открива рибаро-плувния сезон.  Grinning Heart Eyes

# 61
Благогодаря Ви милички.Вие сте просто невероятни Hug Two Hearts

bdbaloni baloni baloni Алекс.Пожелавам ти едно безгрижно и щастливо детство.
kroelahai весел празник мила  bouquet

Фивче изглеждаш много добре и това прекрасно моренце............ Party

Angelа ама вярно е имало екшън.То обикновено така се случва,когато много хора вардят детенце Mr. Green,ама нищо де важното е,че сте изкарали един чудесен неделен ден Heart Eyes

Аз туко що си измерих Т и имам 37.4,та малко ми стана криво,ама Confused..................
Иначе си прекарахме забавно Grinning
Лека вечер на всички

# 62
  • София
Исе, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава ,много обичана и щастлива!   bouquet
Честит Рожден Ден и на Алекс!Да си здраво ,красиво,умно и щастливо детенце! Hug

Жори ,май ще се окаже с розеола,защото днес вече има и обрив.Аз го предполагах,но нямаше как да сме сигурни.Ако се окаже това,само дето пи този АБ гаден и суматите други лекарства. Sad

# 63
Исе, честит рожден ден! Да си здрава и усмихната. Много радост ти желая и скоро да си мама на двама   bouquet

kroelahai, да ти е жива, здрава и усмихната малката Алекс   bouquet

# 64
isepise , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! От сърце ти пожелавам да си много, много здрава и обичана!

kroelahai, много щастие и усмивки пожелавам на Алекс!
 Hug ви всичките! Много добре изглеждате , и много усмихнати и все по-щастливи да бъдете, всички момичета!
Пролетта носи само хубаво настроение и много усмивки!

# 65
Добро утро
още веднъж ви благодаря за пожеланията Hug

Зори,това вид шарка ли е newsm78?Имал ли е контакт с болно детенце?
Дано не го сърби много сладкия Жорко Heart Eyes Hug

Много слънчев ден на всички

# 66
С малко закъснение, но 3-4 дни бяхме на гости при сестра ми и не съм влизала във форума .

Честит Рожден ден ,Исе!
 Много здраве, много късмет ти желая и много скоро да си имаш едно малко съкровище ,което да ти даде спокойствие и щастие!

# 67
Момичета понеделнишки ми тръгна просто ooooh! Sad
Туко що се прибираме от Пигоов Mr. Green както каза Хриси.Излезнахме сутринта на разходка и отидохме в един детски кът.И както си играе малчо и скача на един батут,решава да излезе и тръгва да тича.От там се спъва и си удря главата в един ръб..........,всичко стана за секунди,докато се обърна той вече беше паднал.Като го видях направо Shocked #Crazyонемях-огромна синя цицина.
Но слава богу му няма нищо,направиха му снимка и казаха само да го следя да не почне да повръща и да е в покой,което незнам как ще стане newsm78.И така,спокойствие НЯМА Tired

# 68
  • София
Исе, ужасно преживяване,милото детенце,дано да нямате проблеми ! Praynig Heart Eyes

Оказа се,4е нямаме розеола ,а е алергична реакция от АБ и Нурофена.

# 69
  • София
Исе, ЧРД, на патерица. Да си ни жива здрава, и по-малко проблеми и щръкване на косъма покрай малкия. Целувки от нас, с малката непослушка.
Зори, не се ядосвай , станало е вече.  Heart Eyes
Лора пък ми се обрива за втори път от попарата, явно е от сиренето.
Ще пробвам да сменя марката сирене, пък дано не е това от което се опасявам,
аман вече  #Cussing out .

# 70
Добър вечер мами
мойте неволи продължиха и следобяд,Християн пак падна Tiredи пак си удари главата в съседство с другата цицина и сега има два броя Sad
Започвам да си мисля,че някой ме е проклел.Не е нормално в рамките на 5ч.да се удари два пъти така жестоко.Или просто аз не мога да се справям с отглеждането му Tired Tired
Как можах да го допусна просто незнам,ужасно ми е криво и мъчно като му погледна челцето-синьо и подуто.Имам чувството,че се намирам в някаква ужасна дупка,а уж РД мина.Ох дано спрат неволите на всички Praynig Praynig Praynig

Ритко дано не е алергия от млекото Praynig

Зори,а какъв АБ пи Жори?А за нурофена и Хриси е алергичен.Бързо оздравяване Hug Praynig

Лека

# 71
 Ритко, ако пак се получи и с друга марка сирене, пробвай с козе.  Какво стана с онзи обрив на вратлето, все се каня да те питам...

Рони, как си? Сигурно трябва да проверя в бременната тема...

Исе, ЧРД на патерици.. желая ти да си здрава- ти и любимите ти хора, да нямате поводи за подобни тревоги като днес... Бъди щастлива и дай боже догодина на рождения си ден да гушкаш едно малко момиченце Heart Eyes

Зори, да оздравява Жорката вече, стига е боледувал Heart Eyes

# 72
Hug и отивам да ви чета.
Рони,вече започвам много силно да стискам палци и чакам хубавата новина  Hug

# 73
Честит рожден ден с малко закъснение на Исето и Алекс.    bouquet
angels_zg  аз съм чувала че Нурофена май на всяко второ дете дава алергична реакция.Явно не са си изпипали лекарството за да има такива често срещащи се алергии.
Лили, ако можеш преустанови млечните продукти за 2 дни примерно и виж как ще е.
Исе,  Hug не си виновна, юнак без рана няма. Mr. GreenДете което да не е падало не познавам, дори на сестра ми детето падна скоро за първи път така гадно и под носа и самия нос и бяха с огромна рана, като се има предвид че сестра ми е "зоркия орлов поглед". hahaha Така че не си мисли че има някоя майка която е "опазила" детето си от падане. Hug
Фив, много добре изглеждаш. Flutter
Хриси, ако при Конова ще пускаш излседванията и са имунологични и генетични  се приготви за повечеко пари, че ние добре че бяхме взели и имах в дебитната карта че така щяхме да сколасаме...не знам дали изследванията които правих за мое успокоение бяха по скъпи или просто са си скъпи там.Определено бяха глупост повече изследвания дето ги правих там ама моя пуст (тогава) бременен мозък искаше да се презастрахова... ooooh! Иначе Конова е много добър специалист, както и тя самата ми каза за д-р Тодорова , че каквото знае еднава го знае и другата. Стискам палци. Praynig Hug
Ники, Шерче вие извънградско го раздавате а? Mr. Green

И ния бяхме извънградски тая неделя, ето ни:
http://media.snimka.bg/2606/011466643-big.jpg

# 74
 Hug

здравейте, чета ви, ама нещо нямам много какво да пиша.

Исе, извинявам се, че пиша с мъничко закъсенние, но Честит Рожден Ден!  bouquet Повече мигове спокойствие ти желая, защото имаш нужда!И малчо да ти е мнооого здрав!

Зоренце, много кофти това. Бързо да се оправя малчо и да няма повече тревоги за мама.  Peace Пусти алергии.  ooooh!

Ритко, дано с промяната на марката сирене нещата си дойдат на мястото.  Peace Нацелувай малката кукла от нас.  Heart Eyes

Рони, и аз все дебна ли дебна... Wink

Лейди, не знам как ви увардва мъжо - такива две красавици да пази не му е лесно на човека.  Grinning

Пък да се изфукам - ще си имам любими форумски гости за Велкиден.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт