И април дойде - пролет да ни донесе

• 20 767
  • 365
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Светле, то сиренето от мандрата ни си е истинско, и е ужасно вкусно, просто Лора явно ще понася боклуците, които се предлагат на пазара.
А ти не се ядосвай на захранването, Лора си яде колкото поиска и каквото поиска, което в случая са само картофи и банан, с това ще се храним явно.
А и само си купуваме пюрета, тя от зеленчуковите не изяжда и половината понякога, голяма мъка ни е храненето, само на мама гърдите признава.  Laughing

# 91
  • Стара Загора
Явно отбора по следене на Рони е доста голям...щото и аз съм в него Laughing Понеже вечер съм на вилата на Старозагорските бани и там нямам нет /търся си доставчик там ама освен БТК май друго няма а аз нещо не го долюбвам/ първата работа като дойда в офиса е да проследя плондерчето Mr. Green Heart Eyes
АЗ от тази вечер ще съм вече с мъж...ами полага ми се вече след двуседмично отсъствие Crossing Arms да ми се появи да го видя бял ли е или черен Mr. Green

# 92
  • София
Честит рожден ден , slancice !Да си здрава,обичана и щастлива!

# 93
Честит празник и от мен! Бъди здрава и много обичана!

От мен и Ванко една почерпка послучай 4-ят навършен месец Grinning

Радваме се на топлото време и сме го ударили на скитня, затова много-много не се навъртам наоколо. А и напоследък ми се насъбра много, новини и емоции в двете крайности и аз се люшкам между тях и нямам особено желание да пиша.
Прегръщам ви и ви пожелавам да сте здрави, спокойни, а малчовците да не правят много бели Heart Eyes

# 94
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛЪНЧИЦЕ!     bouquet Пожелавам ти сбъдване на всички твои мечти!
Честита месечинка на Ванко Шушин! Да се радва на хубавото време сега и на хубаво и щастливо детство!    dancing

Лора си яде колкото поиска и каквото поиска, което в случая са само картофи и банан, с това ще се храним явно.
Ритко, питала ли си вашия д-р  за това, че няма много разнообразие в менюто? Аз все забравям, но дано този път се сетя да питам. Деница има доста ограничено меню и малко се притеснявам, че немога да внеса никакво разнообразие.  newsm78 Дали си набавя необходимите вещества?

Аз пък да ви споделя, че нашето зъбоникнене е много странно. След първата четворка очаквах да се появят още два горни, но се появи долу. Сега имаме 6 зъба, 3 долу и 3 горе Mr. Green

Hug ви

# 95
                       Честит Рожден ден, Слънчице!
             Много здраве, любов и щастие ти желая!

Честита месечинка и на Ванко! Да расте здравичък и мирен!

Аз чак сега сядам пред компа .Снощи мойто синче къде е играло настъпило някакъв пирон и от страх не ни казва .Гледам го куцука. Призна си най-накрая ,та днес ходихме на инжекция тетанус. Щура работа .Акъла си изкарах снощи ,защото  му беше и подуто .Сега ще правим компреси .

# 96
Добър вечер милички
 happy bd Слънчице,пожелавам ти много здраве,щастие и любов  bouquet

честита месечинка на Ванко,да е здрав и много усмихнат  baloniШушу дано останат само положителните емоции,а гадните да вървят по Imp

reni _805 дано няма нищо сериозно.Тез деца ще ни побъркат Mr. Green

Честити зъбета на Деничка-хубавичка,да растат бели и много здрави.Лили не се притеснявай,полека-лека ще й обогатиш менюто.

Херка ама верно ти се полага.Пожелавам ви много приятна вечер

Зори как е Жорко. Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

И ние сме го ударили на скитане,ама на туй чудно временце.........дано не се развали Praynig

Ако съм пропуснала някой съжалявам,на всички една голяма Hug

# 97

Момичета, почерпете се за здравето на Невена! Точно преди една година малко изненадващо за нея и за мен набързо ме клъцнаха, за да се появи най-шишкавата беладжийка с най-прекрасната усмивка.

Благодаря ви отново за подкрепата преди и след. Днес отново казвам, че без вас нямаше да успея да изляза от дупката.

На тази дата стават и две години от загубата на първото ни бебе. Ще ми се да вярвам, че успявам да пратя малко любов там някъде...

Чета ви всеки ден, но не успявам да пиша. Радвам се много за резултатите на Фивка и Прити, за хубавите новини от 5ja, за щуротиите на всички дечица. Стискам палци на Рони и Ася  и чакам снимки от Яна и Йоана.

Прегръщам ви силно. Като минат тридневните тържества, ще се отчета и със снимки.

# 98
Честит рожден ден на малкото мече! Живо и здраво и все така чаровно да расте!
Мече, весел празник и на теб и много радост да ви носи Невена  Hug
[Чета ви всеки ден, но не успявам да пиша. Радвам се много за резултатите на Фивка и Прити, за хубавите новини от 5ja, за щуротиите на всички дечица. Стискам палци на Рони и Ася  и чакам снимки от Яна и Йоана.

Точно това искам и аз да кажа  Peace
  bouquet

# 99
  • Варна
ЧРД на малката Невена! Да е жива и здрава и да радва всички около нея.

# 100
Честит рожден ден мило дете!Желая ти много безгрижно детство и много усмивки

# 101
  • София
БЕБЕ МАРИЯ СЕ Е РОДИЛО ДНЕС В 9,10 часа
ИМА ПРЕКРАСНИТЕ МЕРКИ 3400кг И 51 см!!! newsm44 newsm44 newsm44

РОНИ, не мога да опиша колко се радвам и как ми се разтуптя сърцето!!!
Пожелавам ви на тримката цялото щастие на света!!!
Много ви обичам и целувам!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 102
Честит рожден ден малко Мече-Буболече!Бъди много здраво и щастливо детенце
А на теб голямо мече желая весел празник  bouquet Heart Eyes Hug

# 103
Боже,докато пишех и хоп прекрасна новина.
Ронка как се радвам самооооо,честито миличка,пожелавам ви цялото щастие на земята.
Добре дошла на малката Мария
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51 newsm51 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 104
  • Варна
Честито на РОНИ! Вчерашното й затишие беше много показателно, днес тайно стисках палци.  Mr. Green

Добре дошла, мъничка Мария! Нека светът те посрещне с топли отворени обятия, запали много весели искрици в очите ти и донесе много здраве, щастие и радост на цялото ви пораснало семейство! Бъди щастлива, принцесо!

Общи условия

Активация на акаунт