И април дойде - пролет да ни донесе

• 20 781
  • 365
  •   1
Отговори
# 120
 newsm59  bigdance2Честит рожден ден на малкото Невенче

# 121
  • София
Честито малко вълшебство Мария , мила мамо Рони! Да е здрава и много щастлива малката принцеса!  bouquet Heart Eyes Hug

Честита първа годинка на сладката Неви!Да расте здрава,щастлива и пълна с приятелчета! Heart Eyes

# 122
Ах, как си мечтаех за такъв подарък, как!!! Ама не казвам нищо, да не урочасам работата.

Рони, 10 април е двойно по-прекрасен ден сега! Нека Мария бъде здрава, чаровна, усмихната, умна и разумна. На теб бързо възстановяване, че много рогати магарии те чакат. Бъдете много щастливи тримата.

На нашия форум пожелавам догодина да ни зарадва някой с още едно бебе на тази дата. Може и две. Ще си направим клуб. Няма само 18 юли да са силни, я  Wink!

Благодаря ви за пожеланията, другарчета. Денят започва чудесно...сега отиваме да запознаем малката мечка с истинска такава от зоопарка.

# 123
  • София
... Няма само 18 юли да са силни, я  Wink!

Аз все се надявам и по-силни да ставаме, но точно това коментирахме с Веселата, че не е лошо така да се раждат.

Благодаря ви за пожеланията, другарчета. Денят започва чудесно...сега отиваме да запознаем малката мечка с истинска такава от зоопарка.

И внимавай да не си я харесат малката мечка, и да си я вземат в тяхното семейство. При все, че сте едно семейство мечковите.   Mr. Green Heart Eyes

# 124
Ихуууу! Виждам, че малкото меченце си има астрално близначе! Честит рожден ден и на двете!

Рони, толкова се радвам! Честито и хиляди целувки на мъничката Мария!!!

# 125
  • Пловдив
Рони така се радвам......Да е жива и здрава малкката принцес Мария!!!

Честит първи рожден ден на малкото мече Невена!Щастливо детство и пожелаваме!!!

ние вече имаме нет и ще е се включваме по често-само толкова засега че дивачата и тя пише с мен и

# 126
  • Варна
Прекрасна новина! Рончо, честито сбъднато щастие! Честито съкровище Мария, да е здрава, обградена от много любов и внимание и да ви прави много много щастливи  Heart Eyes За мен пролетта дойде с Мария  Heart Eyes

Мече, честит рожден ден на Невенка!Да бъде здрава и да ти създава много поводи за радост и гордост  Heart Eyes

# 127
Честит първи рожден ден на малката НЕВЕНА, с пожелания за много здраве и щастливо детство
Мече, нека малката ти кукла ти носи много радост и гордост

РОНИ,  Hug Hug Hug

# 128
Рони, поднасям поздравите си и тук. Не мога да ти опиша колко се радвам. Честита рожба. Нека Мария расте здрава и да бъде вашата гордост. Нека расте умна и чаровна и да има твоята прекрасна усмивка.  Hug Hug

Честит празник и на бялата мечка Неви. Нека продължава да изненадва мама и тате с все повече щуротии и да бъде здрава и винаги усмихната.

Девойки, за всички ви  Hug Hug Hug

# 129
Рониииииииииии,безкрайно щастлива ме направи.Да ви е жива и здрава малката принцеса.На теб бързо възстановяване.  bouquet  bouquet  bouquet
Честит първи рожден ден на Невена!Много щастливо детство и желая  Heart Eyes

# 130
Първо да чеситя на Голямата мечка.Честит рожден ден на малката Невена.Да расте здрава, весела и много щастлива.Да радва мама и тати и да слушка много.[/color] Heart Eyes Hug

Рони и тук да ти честитя тази ОГРОМНА радост.Нека малката Мария накара сърцата ви да се разтапят от любов. Hug

# 131
Честита радост мило майче.

Прегръщам те, прегръщам те от сърце и ти пожелавам вързопчето което
държиш в ръце да изпълни с радост майчиното ти изстрадало сърце.
Предстоят ви приказни мигове една с друга. Заслужаваш да си щастлива. Също както и
всички майки в този форум. Пожелавам ви и на вас мили момичета, пълни ръце и сърце с
детски очи, смях и топли прегръдки на малки ръчички. 

fever и за мен пролетта дойде с жадуваното малко рони, пардом Мими  Heart Eyes.

# 132
 Смс-а на Рони тая сутрин ме свари в работна позиция и беше малко неудобно да заподскачам от радост, затова само леко се просълзих, че ситуацията не позволяваше повече. Но пък ме направи толкова щастливаааааааааа!
 Чух гласчетата на една щастлива мама и една щастлива баба. Вълнувам се все едно пак родих Mr. Green

Честота рожба, Рони, толкова дълго чакана и толкова изстрадана... Сега те чака най-голямото щастие на земята! Прегръщайте малката Мария и бъдете много горди с нея! Да ви е жива и здрава принцесата и дано е орисана да има много късмет в живота!

Честита годинка на Невена! И тя да е здравичка и усмихната и да радва много мама и тате с белите си:))

Явно някогашната традиция да се бременее по двойки вече е изместена с нова- да се ражда по двойки Mr. Green- ми ето- Филип и Лора, Невена и Мария, Бела и Светлето... Коя е следващата двойка newsm78

Херко, май ще се идва към Стара Загора. Да видим само какво ще измислят за спането и ще те информирам:)

Айде отплувам,че пак стана утре Sad

# 133
  • Виена
Чак сега мога да пиша и в темата  Laughing
Рони, и тук - честита рожба! Бог, всички ангели и всички светии да бдят над Мария! Нека е здрава, палава и с много късмет и щастие в живота! На мама бързо възстановяване, много "муко" и търпение! На татко - издържливост, че не е лесно с две принцеси!  Laughing
Когато Филип идваше на този свят, една акушерка ми каза, че няма начин да не е щастлив, щом го посрещам със сълзи от щастие! Мария и Рони разплакаха много хора така! Дано са орисани от най-голямото щастие на земята! Със сигурност мама го е заслужила многократно! Много прегръдки и целувки! В сряда съм на родна земя, живот и здраве, и се надявам да видя две прекрасни дами!

Мече, честит празник и на тебе! Щастливо и безоблачно детство на Невена! Да расте здрава и много усмихната! Да радва мама и тате! Прегръдки и целувки и за вас!

Ники,
Явно някогашната традиция да се бременее по двойки вече е изместена с нова- да се ражда по двойки Mr. Green- ми ето- Филип и Лора, Невена и Мария, Бела и Светлето... Коя е следващата двойка newsm78
ей това си помислих и аз!  Hug Толкова ми е хубаво и размазано от щастие!  newsm44 Нищо, че 10 април изравни на 18 юли  smile3534
Мече, дай снимки на двете мечета!
Не мога да пропусна да отбележа, че Фивчето е, както винаги, номер едно с тези картинки! Как ще й се "отплащаме" в нейния ден на щастие, направо не знам! Важното е само по-скоро да идва!  Hug

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 08:51 от Renny

# 134
Еха, аз нямах време както обикновено да влизам в форума и колко съм изпуснала.....

РОНИ,МИЛА ЧЕСТИТА РАДОСТ!ЖЕЛАЯ ВИ МАЛКАТА СЛАДУРАНА ВСЕ ДА ВИ РАДВА ДА ВИ ИЗПЪЛВА С ЩАСТИЕ И НАЙ-ВЕЧЕ ДА Е МНОГО ЗДРАВИЧКА И ПОСЛУШНА!

Сетих се как аз преживях този момент когато видях малкото Цвете леле леле настръхнах

Общи условия

Активация на акаунт