ЮЛИ 2009 - ТЕМА 28

• 15 373
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Amanita, май месец хич не е рано според мен, но аз съм се засилила за количка от момента, в който разбрах, че съм бремена Joy. За сега ми спират поривите, все ми минава черна котка път, като тръгна за количка, но май ще си взема болнични, така че ще нападам и аз. Ти ли беше ходила до нов търговски център на бул: Европа, за колички Кенгуру? Миналата седмица ме подлудиха в къщи и се качих на колата и цял ден обикалях напред назад, ходих и до там, но не го намерих. Можеш ли да обясниш по- точно къде е?
За легълцата на Дибо и аз съм метнала око, виждат ми се хубави и на добра цена. Ходих и до магазина, не са лоши и на живо.
Някой беше писал за Мазнейкова, аз също ходих при нея по настояване на мойта лекарка, но хич не съм доволна. С голямо нежелание пусна таткото и го сложи в другия край на стаята, вместо пред монитора, където уж има стол за пациентите. Прегледа продължи, както всички писаха дестина минути, на бегом прегледа всичко и айде марш с леко нетърпение вече. Исках да ми запише диск и да снима бебока, тя не пожела, защото сега нищо не се виждало, не било интересно, нямало смисъл. Аз бях в 16 или 17 седмица. Моята приятелка от юнските майки при Марков от същия период има диск с клипче и снимки. Така че се присъединявам към недоволните от нея.
Лек и слънчев ден, дано са ви по- весели дните от мойте. Вече се чудя къде ми е по- приятно да ме тормозят в къщи или в работата. Вчера излязохме да се разходим на хубавото слънце, да си починем малко и моя тъпунгер ми направи ебаси скандала и сцената на бензиностанцията, заради някакъв, който ни бипкал отзад, много съм се била мотала на опашката и защо не съм оставила ключовете, той да мръднел колата, докато аз вися вътре да ми дойде редът. Абсолютно нахалство!!! Най- накрая от всичкото напрежение и от хормоните изпаднах в такава истерия, че не можех да си поема въздух, стана ми лошо и май ми падна кръвното, защото ми изтръпна горната устна.Успях да стрестна и себе си и него. В крайна сметка бързо ми мина и даже се качих да си карам.

# 226
Привет момичета!
Аз докато реша да се включа сте изписали няколко теми.
Ние няколко дни си поседяхме в къщи, че Вики беше лепнала някакъв вирус и подсмърчаше и кашляше.
Миа Ата, макар и със закъснение Честит Рожден ден! Желая ти много щастие и късмет!

В петък бях на преглед, изписаха ми магнерот. Ама те големи хапове, бе... как ги пиете вие?
И да ви питам, някой най-вече мамите за втори път усещате ли нещо като тъпа болка и опъване около пъпа?
Относоно килограмите продължавам да ги качвам с пълна сила. Вече съм 67кг. Sad Последният месец съм качила 4кг. Вчера си пробвах дрехите, които си бях купила като бях бременна с Вики, но за мой ужас не ми стават.
Относно крапмите и аз ги имам понякога, имах ги и първият път. Наистина е много неприятно.
За съня - отново както при първата ми бременност сън не ме лови, нито денем, нито нощем. Много е гадно. По цели нощи се чудя какво да правя...
За покупките мисля живот и здраве към м.май да започна с тях. Гледам да не се поддавам на суеверия, но честно казано с тази бременност съм доста по-страхлива и ме гонят доста тревоги, чудно защо newsm78
В това прекрасно време сигурно сте на разходка, днес тук отново е лято. Hug

# 227
  • Видин
Тан, именно защото магнерота са много големи и много гадни хапове аз използвам Диаспорал Peace
Юлско бебе, не се подавам на суеверия - ако има да става, ще си стане и без да съм купила 1 чорапки Peace Мисля позитивно и това е  Crazy Аз ходих на бул.Сливница в представителството на Кенгаро.Ако това те интересува ще ти обясня на лични.Ама ако не е това, да помагат мамите от София Mr. Green
Не се ядосвай на мъжо - има и такива моменти.Моя сега е решил, че няма да ми говори.Ми хубаво, тогава и аз няма да говоря пък Crossing Arms Аз кво съм виновна, че спира цигарите и е нервен Tired
За Мазнейкова и аз чета само кофти неща.Тая жена явно не й допада работата която върши и я върши с неудоволствие Confused Аз от д-р Марков съм страшно доволна Peace
Стеф, аз след 2 седмици влизам в 7 така че имам твоето позволение началото на м.май да пазарувам hahaha Hug
А4, наистина креватчето изисква също толкова усилия за избор колкото и количката Peace Аз затова се спрях на този вариант с кошарка докато е малко и след това стабилен креват, защото как ли не го суках - не са ми удобни дървените кревати - много са плитки, а аз със своите зашеметяващи 156см ръст не стигам до никъде Grinning
Айде стига толкова от мен, днеска нещо съм много активна Rolling Eyes

# 228
В петък бях на преглед, изписаха ми магнерот. Ама те големи хапове, бе... как ги пиете вие? - чупя го на 2...гаден си е, иначе не мога
И да ви питам, някой най-вече мамите за втори път усещате ли нещо като тъпа болка и опъване около пъпа? - Не
Относоно килограмите продължавам да ги качвам с пълна сила. Вече съм 67кг. Sad Последният месец съм качила 4кг. Вчера си пробвах дрехите, които си бях купила като бях бременна с Вики, но за мой ужас не ми стават. - Моите си стават, но сега качвам по-малко. + 7 съм. Помня, че първия път качих така изведнъж 3-4 килца към 6-я месец... newsm78. Явно си е различно, а на какво се дължи - не знам  Thinking Wink
За съня - отново както при първата ми бременност сън не ме лови, нито денем, нито нощем. Много е гадно. По цели нощи се чудя какво да правя... - И аз така...
В това прекрасно време сигурно сте на разходка, днес тук отново е лято. Hug - ние още чакаме тати да се приготви... Crossing Arms

А за мъжете ни - явно някои от тях също ги гонят хормоните hahaha Joy И ние не си говорихме 3 дни, та вчера покрай рождения ми ден си поприказвахме Laughing

# 229
Зоринце - какво стана със зъбчето? Явно всичко е наред, щом си в настроение Hug

И аз съм за началото на май - тогава майка ми ще дойде до Пловдив, да ми помогне с пролетното чистене (аз хич не мисля да се напъвам, не че не искам, ами не трябва). След това - почваме с покупките, живот и здраве Blush

# 230
  • Видин
Зъба стои отворен вече седмица, утре съм при доки и се надявам да успея да поговоря с него дали има надежда.Вчера го срещнах в града и като му казах, че все още ме боли при допир не остана много доволен. Sick Не знам, продължавам да се моля да го спасиме Praynig
Аз бих искала да се развихря като Тазманийски дявол и да оправя всичко за миг, ама нъцки. Grinning

# 231
Здрасти  Hug
Миа, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Много здраве, щастие и любов ти желая.

Времето е прекрасно и днес доста пообикаляхме с малката, добре че майка дойде с нас в един детски парк и вдигаше Софи по батутите и пързалките, че щях да каталясам ако бяхме сами.
Да ви се оплача днес изпитах огромното желание да набия едно лошо лапе, което постоянно бълскаше и риташе София в батута направо ми изкара нервите. Тя беше най-мъничка и най-безпомощна, затова гадното хулиганче се държеше така, а баща му седеше отстрани и го гледаше като теле. Направо не знам как ще я пусна на детска градина. Трябва да ходя с пушката да гърмя зазяпани учителки.  Crazy

за покупките, вече съм писала че с предната си бременост бях напазарувала абсолютно всичко и като се прибрахме от болницата всичко ми беше изпрано, изгладено и подредено нямаше изненади от рода "свекървата купи грозна кошара", "лелята ританки в незнаен цвят..." Бебешорските неща бяха избрани до едно с голям мерак и любов само от мен. Почти през цялата си бременност рових разни сайтове, оглеждах магазини, избирах марки и т.н. като влязох в деветия за една седмица напазарих.

Що се отнася до бременилските дрехи, аз се обзаведох от магазин Мания, има страхотни неща почти без пари и като се има в предвид, че ще се носят не повече от 3-4 месеца си е направо супер изгодно да се пазари от там.

Някакви хора крещят под прозореца ни и събудиха София.  #2gunfire Цял ден някой съботира спокойствието на детето ми..... #Cussing out

# 232
  • София
Здравейте и от мен в този страхотен ден! защо тия мъже решават да спират цигарите,докато сме бременни? Моят сега ги спира и е супер изнервен,само псува и всеки му е виновен..  #Cussing out
Правел го заради мен и бебчо....то е ясно,аз съм благодарна за това,но...нужно ли е цялата отрицателна енергия да я попивам аз? Ужасно е,аз сега трябва да го подкрепям,нооо и аз се изнервям от него..все пак аз нося живо същество вътре и му предавам импулсите,нали?! Дано да минава по-бързо тая "абстиненция",чеее...и аз ще пропуша   tantrum  Въобще от два дена ме кара да се чувствам ужасно,имам чувството ,че му е скучно с мен,като се чуе с някой приятел и се хили по телефона,а като сме двамата само мълчим като дебили..  smile3516  Май сме с големи очаквания към тези мъже,или?? Да минават тия гадни дни по-бързо..
Офф голяма жега настана..трябва да се събличам.

# 233
  • Варна
Май сме с големи очаквания към тези мъже,или??
newsm10 абсолютно  Mr. Green моя хич не ще и да помисли даже за спиране на цигарите, той е виден наркоман в това отношение bowuu, то затова и на мен ми е толкова трудно да ги откажа - постоянно имам изкушение насреща  ooooh!  тъкмо ги спрях, но покрай истерията с градините - пак ги започнах, и сега на ново ги спирам ooooh! баси как може грам воля да нямам  Banghead

# 234
  • Видин
Къде стеее  newsm45 Седя си сама тука и скучая вече smile3505 а от утре няма да мога да смогна да ви изчета Grinning

# 235
Добро утро на всички, днес времето е супер, а аз не съм спала цяла нощ, кръста така ме боля тази вечер, че място не си намерих в леглото. Май не е нормално така да ме боли? Вие как мислите?

# 236
  • София
Добро утро милички  Heart Eyes
Да ви пожелая прекрасна слънчева седмица и дано изнервените ни татковци влязат в час по-скоро  Laughing Мисля, че те са такива в момента, защото все още им е малко трудно да осъзнаят какво точно се случва (в пълно сила важи за тези, които чакаме първо бебче). Както на нас, така и на тях им се въртят какви ли не неща в главата, ама пусто моя например не споделя нищо и едва като започна да го обвинявам, че не споделя я каже какво го тревожи, я не...Добре че поне е непушач, че си представям какво ви е...
Много гушки на всички и да се пазите  Heart Eyes

Охооо, току що си видях лентичката...вече съм в 7ми месец, ура, ура  newsm44

# 237
Добро утро!  Grinning
 За цигарите и мъжете: моят мъж също ги отказа вече 4месец е непушач напрово не мога да повярвам , защото си беше виден наркоман. Crazy Беше доста нервен също в началото и като резултат надебеля.  Mr. Green
Сега пък друга мания го гони, да спортува , защото много  бил дебел пък... / не е чак толкова , но .../  Mr. Green  Crazy Mr. Green
Понякога имам чувството , че той има хормонален дисбаланс , а не аз.  Crazy
kukumiavka   не се притеснявай мила, и при нас го има този момент , че приятелите са напоследък по-интересени. Но също така като се замисля , може би и ние сме много чувствителни и правим от мухата слон , знам ли... Rolling Eyes На мен напоследък ми е едно ревливо пак, Rolling Eyes имам чувството , че никой не ми помага  и всички разхвърлят нарочно.  ooooh! Постоянно ми се реве , нещо и със съня го закърших напоследък, трудно заспивам вечер , после пък трудно се събуждам за работа ... мъка. Tired
Пожелавам на всички , които като мен напоследък се чувстват не разбрани, изморени, да се усмихнем най-накрaя отново и да не ни пука !!!  Party Peace Party
Лек ден и слънчев ден от мен!     bouquet

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 10:57 от Fortune

# 238
Здравейте, мами,
времето се оправя - може би затова мъжовете почва да им се живее по-активно, пък ние сега не можем.
lorka86 и мен започна да ме боли доста кръста - включително и през нощта, даже онзи ден пих но-шпа, защото не знаех менструална болка ли е ква е и пак се паникьосах да не са контракции.
Освен това ме болят тазовите кости - не силно но явно се разширявам.
Felicity81 и аз така се радвах вчера на моята лентичка Grinning Добре, че са тези лентички, да знаем къде сме...

# 239
Айде добър ден и от мен  Heart Eyes

Ние тия дни се спукахме да хайманосваме. То в това хубаво време не се седи на едно място. Аз даже от висенето на кафето хванах тен по ръцете и деколтето  Joy  Joy Ако продължавам така и краката ще си изпека и ще съм пушка с лек карамелов тен  Crazy

По повод хубавото време малчо беше обзаведен с още 5 бодита - 4 моряшки в бяло и синьо рае и бяло и червено рае и едно като пижамка  Heart Eyes + едно гащеризонче.

По повод покупките, не купувам със свито сърце. Но основно ще купувам през май месец. И така като гледам колко бързо въврим с ремонта, сигурно ще е втората половина на май, че няма да има къде да слагаме нещата.  Joy

Мъжът ми е абсолютно стабилен в очакването на бебето, даже превъзбуден говори наляво и надясно за него. Само дето като се прибере забравя да "му " говори и бързо бива притиснат в стената да обърне внимание на корема ми.
Вчера аз изпаднах в някакъв див рев, че няма какво да облека, а той ми се спука от смях, успокоявайки ме да обуя  едни гащи тип парашутки и да излизаме ... Той  е над нещата, няма никакви проблеми Laughing

За спането - нямам проблем, само че заспивам по-късно. Тази сутрин малкият хълцаше ли, мяташе ли се, но корема ми се тресеше целия и ме събуди в 7:40  Money

После повечко ...

mia_ata, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ !!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГОО ЗДРАВЕ, МНОГО ОБИЧ, ТОПЛИНА, РАЗБИРАТЕЛСТВО И СПОКОЙСТВИЕ В ДУШАТА ТИ

Общи условия

Активация на акаунт