ЮЛИ 2009 - ТЕМА 28

• 15 378
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Мия скъпа,честит рожден ден!!!

Много здраве и успехи във всичко и най-вече в майчинството!!!
Относно дрехите за бременни аз хич не ги харесвам...мисля че правят бъдещата мама да прилича на балон...но това си е мое мнение
Аз си ходя с дрехите от преди и съм се зарекла нищо да не си купувам докато не си върна старата форма после,а като се зная какъв съм шопинг маняк - няма по голям стимул за мен.Добре че наскоро,а и все още долу-горе шалварите с ниска талия бяха актуални и аз много се харесвам с тях.Коремчето стои много сладко така...
Иначе малчо си е от активните бебета и се надявам да се налудува докато е вътре,че ако и като излезе ще ми се види нанагоре с такова лудо бебе  Joy
в общи линии от нас толкова за сега   bouquet и Hug на всички

# 211
Добър вечер милички.Миа, честит рожден ден всичко наи хубаво от все сърце  bouquetи едно хубаво бебенце юли месец  ylinfantприятно изкарване на празника.
 daesy_des как бе мила си ходиш със дрехите от преди че на мен нищо не ми става вече Embarassed
браво на теб.Е толкова за сега лека вечер luvbed

# 212
Честит рожден ден Миа!!!
От цялото си сърце ти желая да си много здрава, усмихната и обичана, да си обградена от щастлив детски смях, а щастието никога да не те напуска!

Без малко да пропусна да се запиша в темичката. Но с това хубаво време и покрай рожденния ден на дребосъка изобщо не ми остава време за нищо. 

Деси, бравос на теб че си влизаш още в дрехите. Аз досега си носех старите бременни джинси, но вече времето се позатопли и смятам да се обзаведа с нещо по-така. Накоя и друга рокличка ще ми дойде добре. Поне сега имам оправдание за шкембенцето.  Blush Пък и един бюст съм завъдила, как да не се поразголи човек. А иначе има много хубави дрехи за бременни вече. Само дето са неоправдано скъпи, ама пък иначе са си удобни и си заслужават парите.

Фелисити, направо ти завидях за моренцето. И страхотно временце сте случили. Варна ми е голяма слабост. Имах едно старо гадже от там и покрай него много си го заобичах тоя град. Ммммм, нещо пак се размечтах, пусти хормони....  Embarassed

Jillian, успех с банята!!! Дано да случиш на майстор!  Peace  И да се похвалиш после с нагледен материал.

Хайде приятна съботна вечер от мен! Че утре пак се очертава разкошен ден. Събирайте сили за дъъъъълги разходчици.  Heart Eyes

# 213
  • Видин
Открих нов лек срещу безсънието - библиотеката на Кърмаческия hahaha Така добре ми подейства  smile3507 , добре че успях да прочета поне 4 статии днес, утре пак Crazy
Относно дрехите - още на втория месец не успявах да се побера в старите, затова си купих дънки за бременни.По никакъв начин не изглеждат грозно и не ме правят още по-дебела Peace (аз съм си достатъчен слон вече bowuu).Иска ми се да си купя пола, но тук още не съм виждала Rolling Eyes
Лека вечер на всички  Hug
П.п. Имате ли идея при тези крампи дали трябва да се движа повече или повече да лежа?Днес цял ден си ме боля крачето, сега даже пак продължава Tired

# 214
cherry girl Но с това хубаво време и покрай рожденния ден на дребосъка изобщо не ми остава време за нищо кога твоя дребосък е имал рожден ден нещо съм чела между радовете извенявеи да ви е жив и здрав и вие също да му се радвате newsm51 newsm51 newsm51 и юли месец да стане един хубав и добър батко а за Варна и гаджетата еее готини са ама и ние варненките сме супер абе вобще всички българи сме готини  smile3521

# 215
  • Варна
аз днес ходих на бебе Mr. Green отдавна не бях гушкала толкова дребно човече Heart Eyes и как мерише на сапунче Mr. Green
и понеже вече съм свикнала с 12-13кг кака,малкия Теди ми се стори адски лекичък,макар че е цели 5кг вече Mr. Green

amanita тебе безсъние те гони, мен пък започна пак да ми се спи  Tired още в 20:00 започвам да зяпам, ама каката е голям бухал и не ме оставя  Mr. Green е чак сега отиваме да се приспиваме,след като прочетохме "пепеляшка" и "7те козлета" по 20 пъти Tired да видим коя ще заспи първа Wink

# 216
Desy-вся смут в бременнската ми душа-аз и в тениските си от преди не мога да вляза Embarassedза панталони да не говорим, а така ми се искаше
Amanita-мисля, че трябва да спиш с крака вдигнати нагоре и според мен движението е важно-не трябва да стоиш дълго време с кръстосани крака и на едно място и от време на време/5-6 пъти на час/трябва да движиш стъпалото нагоре-надолу и да свиваш пръстите на крака-така подобряваш кръвотока-като го направиш ще видиш, че те боли, но вечерта няма да имаш крампа.

# 217
Ух,че съм забравана-обсъждали ли сме детски креватчета от Дибо?някой взимал ли е от там-доволни ли сте-аз харесах 2 вида George и Tanita-после стават и на юношеско легло и ми се струват практични.

# 218
  • София
Добро утро в този хубав слънчев ден ! Бъдете здрави и щастливи , и Миа_та ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици!

# 219
Добро утро и от мен  Hug
Миа Ата ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици  newsm59
На мен дрехите не ми ставаха в началото на 3месец още и не ме правят по-дебела/аз  съм си достатъчно де  Mr. Green/.Купих си лятна рокличка и вече 3 дни съм с нея,но нали корема ми я издува и една позната си помисли,че съм в 9месец  ooooh! Незнам какво ще правя с дрехите-само за надолу,нагоре си имам цял шкаф тениски и потници  Thinking
Аз отивам пак на разходка,защото времето е толкова топличко  Hug Hug

# 220
  • Видин
Вирджинити, не ме гони безсъние, напротив Laughing ама ако някога ме подгони - знам лека вече Joy
А4, не са лоши тези легла!Не съм ги ползвала, но хващат окото.И на мен ми се струват практични.Но за себе си аз открих един проблем при тях - много са ми високи и не мога да стигам до бебето.Затова на първо време ще сме с кошарка на 2 нива, и след това ще ползваме на сестра ми дървеното креватче или ако свеки реши да купи ново, добре дошло (дълбоко се съмнявам) Grinning
Момичета, аз мисля на 1-2 май да купя количка.Мислите ли, че е прекалено рано? Rolling Eyes Понеже тогава се очертава последното ми ходене до София със свободно време за магазини и така...
Пожелавам ви прекрасен ден Hug Хванала ви е липсата, значи сте по разходки  Mr. Green

# 221
Добро утро, който може да се разхожда се разхожда, да  Simple Smile Който трябва да лежи - лежи. Вече и на компа не мога да седя много, че ме заболява опашката и кръста. Да не стане до 9 месец да прекарам в хоризонтално положение - ужас. На компа мога, ама на леглото ми е мнооого скучно.
Мойта красавица днес ме събуди ритайки и блъскайки, вероятно от скука, щото като й проговорих замръзна и така - досега...
А4, за успокоението - да, но иначе хич не намирам да съм полезна с някакво инфо на някого - нито опит имам нито на лекции ходя като миме-то, нито теми пускам, нито статии намирам, направо съм форумен паразит  Crazy

# 222
от един час чета за креватчета по другите подтеми и установявам,че има неща,за които дори не съм помислила
ако е много дълбоко е неудобно за първите месеци,защото трябва да се прегъваш и едва ли не да пускаш бебето от високо,ако е плитко след 10 месеца започват да се набират и има опасност да се преобърнат
ако е с люлеещ се механизъм е добре,за да се приспива по-лесно,а не само на ръце,но той трябва да може да се застопорява,защото е някак нестабилно иначе
ако е с решетка да не са пръчките на голямо разстояние,че си провират крачетата и увисват
хубаво е предните 3-4 решетки да се махат,за да го научиш после от там да излиза, а не да подскача и да пада отгоре
Направо си е философия.
Emily-на мен ми стига да знам,че и другите минават през моите колебания и притеснения,че си мисля вече,че ще родя едно невротизирано дете
Amanita-не вярвай в суеверия,щоми си харесала и е удобно да я купиш-действай;аз ще изчакам ремонта да мине, че иначе ще разнасяме вещите през стаите.
Времето е хубаво,но много хваща слънцето-вчера от 3 часа навън и се зачервих много-може би е от бременността-до сега не съм изгаряла така лесно-пазете се!

# 223
Аманитка - не знам тези крампи как се борят, но онзи ден ми се случи нещо подобно - след дълга разходка ми се схвана ходилото и малко нагоре над глезена, все едно пирон ми е забит там Sick 3 дни ме боля - нито ходене, нито лежане ми помогнаха, ей така си мина самичко...

За покупките мисля, че е удачно като влезнем в 7-мия месец....оттогава вече може да се чакат изненади, макар и неприятни ако са преди деветия месец Blush 30г.с. също е един добър старт за покупките. Мое мнение е това де Laughing Суеверията работят в случай, че впрваш в тях - така че ако не си суеверна, пазарувай когато искаш. Ако обаче пазаруваш, ама вътрешно те е страх - по-добре не бързай.

За креватчето май ще се окаже че е също толкова сложно, колкото и избор на количка Mr. Green

# 224
 Hug Hug Hug
Много сте мили, момичета, благодаря за пожеланията Hug
Вчера за подарък ми се наложи да нося каката на прибиране и пак нещо се контузих. Сега съм ОК Peace, днес имаме татко да ни носи при необходимост, и сега само го чакаме да се приготви и ааааййййде - на разходка newsm68 family 1swing  Nature Sunny
Ще чета подробно по-късно,

Само за покупките да споделя моя опит - не съм купувала нищо до деветия месец. Накрая имах достатъчно време да се поразходя, разгледам и избера необходимите неща. От към дрехи за бебето - само комплектче за изписване + няколко чифта чорапки, бодита (2-3), ританки, камизолки и това е. С всичко останало се сдобихме покрай роднини и приятели, (най - вече родителите). След 2-3 месеца вече се чудих къде да складирам всички тези дрехи... Peace
количка и легло купихме около седмица преди да вляза в болницата. Е, аз много преди това знаех какво съм си избрала, но по обективни причини не исках да бързам....ремонти, нови мебели...сега като си спомня - то си беше лудница #Crazy
Този път мисля да се огранича само с леки козметични промени вкъщи, а за бебка - само дрешки за изписване от болницата (всичко друго си имаме) Hug
Приятен ден и айде всички на разходка... Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт