ЮЛИ 2009 - ТЕМА 28

• 15 389
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Честит празник, Миа_ата!
Много здраве, щастие и любов ти желая!   bouquet

Юлско бебе, много хубави новини около теб! Да са живи и здрави малките госпожици! Дай Боже, и ние да се похвалим с такива новини през юли!

Май само аз ще се оплаквам - повръщането ми се засилва. Вчера, до вечерта - три пъти, днес - вече два пъти. Ужасно е. Трябва да излизам след малко, а не знам дали навън няма да ми прилошее отново  Sad

# 196
  • София
Mia_ata,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!! Много здраве,семейно щастие и здраво бебче!!
Днес и утре времето ще е все такова,така,че се възползвайте и се разходете!
И аз взех примера на Stef и вчера почнах да чета блога на Бу.Прочетете го и вие,момичета,много нови неща разбрах и разбрах,че повечето неща,които съм чувала за кърменето са митове!Сега придобих още по-голямо желание да кърмя.Дано!
Тая нощ даже сънувах,че кърмя...толкова готино чувство беше....направо ми се разтапя сърцето..   Kissing Heart
И така.Приятен ден на всички!  Hug

# 197
Момичета, някой знае ли за тази декларация от таткото / за тези, които са без брак/ след раждането ли трябва да ходи при нотариус или може и преди - по конкретно питам как стои въпроса в Тина Киркова?

# 198
  • Canada
Здравейте и от мен в този хубав ден...
Честит празник на миа_ата - да с и жива и здрава и да получиш най-хубавия подарък след няколко месеца...  bouquet
Днес си харесах количка и даже мисля да я поръчам - един модел на Хаук, ама не съм сигурна как се каззва. Според вас мамчета рано ли е да я купим? newsm78

# 199
  • София
от време на време забравям,че съм бременна-чуствам се добре и лекарката все повтаря-"бременността не е болест" и аз като пълна блейка се затичах да хвана един автобус,чак на 3тата минута се усетих,че ТОВА НЕ СЕ ПРАВИ-идеше ми да се  #2gunfireНищо не усетих,бебка не шаваше-дано не съм я разтресла.
Спокойно,не си само ти.Преди 2-3 седмици и аз гоних рейс,но се усетих чак като се качих  Shocked

Миа ата,честих празник и от мен   bouquet

Момичета, някой знае ли за тази декларация от таткото / за тези, които са без брак/ след раждането ли трябва да ходи при нотариус или може и преди - по конкретно питам как стои въпроса в Тина Киркова?
И мен ме интересува как е в Тина Киркова.Така и никой не ми вдига там да се запиша за отворените врати,та ще ходя ей така в сряда.Там най-добре ще ми кажат.Ще питам и в темата за Тина Киркова

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 14:18 от Mime-to

# 200
  newsm59 Честит Рожден ден  mia_ata !!! Бъди жива и здрава и винаги с усмивка на лице!   newsm59

# 201
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА MIA-ATA!!!  bouquet  bouquet

По въпроса с пазенето, този път съм доста по-смела - и Дани вдигам, чистя, въобще не се и сещам някой път - после и аз както и другите момичета са казали изтръпвам, съвсем скоро обаче смятам да се кротна - коремът ми е бая големичък за тези месеци, а пък точно сега предстои най-големия растеж...Моят лекар каза, че само ако огранича сладкото и хляба няма да имам грижи - да ама аз друго почти не ям Mr. Green
 Бу е незаменима в съветите за кърменето - и аз горещо препоръчвам блога, както и Библиотеката на кърмаческия.  Като си спомня с какво удоволствие прибрах помпата за кърма преди няколко месеца хич и не помислям да я вадя сега, дано не се налага де...Не мисля, че е добре да се изцежда докрай - това си е сигурна предподтавка за хиперлактация; виж ако  кърмата е малко, а бебето е леко мързеливичко и не иска много много да суче, за да я увеличи, може да се ползва в този случай.

p.s  Дали може да получа паролата за албумчето?

# 202
  • Варна
Честит рожден ден на mia_ata!Мерси за почерпката, всичко най-хубаво  bouquet
polinna- пратила съм ти паролата на лични.
Днес се поразходих из морската и сега като се прибирам гледам че слънцето доста ме е грабнало-аз съм си беличка и съм се зачервила в лице, май е време да започна крема със SPF.....
julsko_bebe- това подуване може да е от албумин(него може да го хванат само с изследвания) или от топлина-още не е толкова топло но все пак всеки организъм различно....
Virginity- няма страшно те данъците са си разходи, но и ние имаме време още- не сме все пак в девети месец да бързаме с количката, и karelia79  се чудеше дали не е рано но аз мисля, че ако има човек финансова възможност ако държи точно на този модел, ако сделката е добра -да я купи, ако е един от моделите който го има в сто  магазина- има време за какво да си затваряме парите отсега....

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 18:08 от ivinnka

# 203
Ето ме и мен... направих си разкошна разходка из София, а времето е супер.

Апартамента е боядисан, цвета е станал много хубав. Утре ще търся майстора за банята, та да започва и той. Между другото, ако на някой му трябва боя - една грешка в изчисленията ме остави с две неотваряни баки от 10 литра Левис, които не знам какво да правя. Ще ги пусна в някой нет продавалник на по-ниска цена, но ако на някоя от вас й трябва - свиркайте, ще се разберем нещо. Недостатъка е, че боята е вече в цвят.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, миа-ата! Да си здрава, красива и с много късмет  Gift.

Емили_, ако не става пред блока - отваряй всички прозорци или се пльосвай на удобен стол на балкона и така Simple Smile

Радост, то май всяка болница има различни изисквания, в зависимост от общината, в която се намира. Най-добре да питаш там където ще раждаш каква е процедурата. И аз ще проверявам в Тина Киркова как стоят нещата, но има време. Мисля, че първо трябва да се роди бебенцето.

# 204
mia_ata -честит рожден ден-страхотна торта!!!
Emily-добре че сте Вие да успокоявате и да давате систематизирано инфо.
Mime_to-благодаря за това/вече изпитвам комплекс на лоша майка.
Започвам да чета и да конспектирам.
Някой успя ли да види бебешкия магазин в Люлин-как ?

# 205
Декларацията за припознаване може да се направи преди да е родено детето, ще звучи нещо като "припознавам детето, което ще роди". Доколкото по закон може да е дадена предварително, не би следвало в някоя болница да откажат да я приемат. (Нямат никакво право, но ако случайно пък някъде откажат- ще иде да си завери нова таткото, не е нещо сложно).

# 206
  • София
Здравейте милички  Hug
Включвам се само за бърз запис. При нас всичко е наред, но сме за два дни във Варна и съм се отдала напълно на морето и хубавото време - днес изминах повече от 10км пеша. Ей такова нещо не ми се беше случвало скоро и много ми липсваше. Сега се чувствам много добре и си възтановявам силите със сериозно похапване  Laughing
Миа ата - честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива мама   bouquet
Мамбина, Аманитка - да се оправяте бързо момичета  Heart Eyes
На новите мами добре дошли.
Сега се връщам да дочета, че доста сте изписали. Много целувки на всички  Hug

# 207
  • Видин
Миа, честит рожден ден!Да си жива и здрава и много щастлива мама и жена   bouquet
Фелисити, Hug
Тази нощ получих такова страхотно схващане на крака Sick и то 2 пъти, а уж пия магнезии ooooh!
Един въпрос към мамите от София - на Илиенци има ли дрехи за бременни и на какви цени са горе-долу?Има ли нещо свестно или са само боклуци? Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 19:52 от amanita

# 208
Аз да питам, освен дали има дрехи и къде по- точно са?
За припознаването, нотариално се заверява документ, че бащата припознава детето, може преди и след раждането. Имах цяла статия и примерен текст, но сега нещо не я намирам, като я намеря, ще я кача тука.

# 209
  • София
За да се завери нотариално декларацията за припознаването трябва да има живородено дете, затова същата се изготвя след като детето се е родило. Получава се нещо такова: на таткото му казват:"Честито имате момиченца (момчевце) и ой тича до първия най-близък нотариус да завери декларацията, за да може да се изготви след това акт за раждане на детето. Това не го мислете от сега, татковците ще се справят.

Общи условия

Активация на акаунт