ЮЛИ 2009 - ТЕМА 28

• 15 398
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Първо да приветствам Soleii с добре дошла в компанията  Hug. Радвам се за вашия успех, пожелавам ти безпроблемни оставащи месеци   bouquet. Тези контракции май повечето ги имаме, с Магнезия нещата трябва да са под контрол  Peace.

Тук нали нищо не ми изписаха за контракции, само почивка и вода, аз реших на своя глава да си купя Магнезий 250мг. (хранителна добавка) и си вземам обед и вечер по едно. Сега ми е по-спокойно  Grinning.

Цветен Прашец, да за моите родители ставаше дума, че ще ги запознавам с внучката. Ние се виждаме веднъж на 3 г., поддържаме връзка по телефона. Свиква се, но наистина знам как им липсвам и как ще чакат да видят бебка. И те чакаха с нас няколко години докато се получи. Добре, че сестра ми си е там и малкия ми племенник, че да се радват на внуче  Party.

Маймунче, направо се изумих, че сте готови с покупките, или поне с избора Peace. Аз така съм се объркала, толкова съм раздвоена - разтроена  Crazy, ама това е от колебливата ми зодия - Везни. Много ми харесаха леглото и шкафа, подробно ще разгледам този сайт. За сега като модел на легло съм се спряла на този http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3331891. Харесва ми, че си има шкафче към него, разбира се то е малко и е само за памперси, хавлийки и такива неща. Отделно ще ми трябва и за дрешки  ooooh!.

За кърменето започвам вече да чета, че и записки ще си водя, искам поне на теория да съм подготвена доколкото може. Стеф, специално ще разгледам Блога на Бу щом го препоръчваш  Hug.

# 181
  • София
Солей, добре дошла при нас, дано ти е слънчево настроението до края, а и след това.
Грация и твойто креватче е много хубаво, ама и то в тъмната гама. Прави ми впечатление, защото аз съм се засилила да си търся розово креватче, ама такова ми е обзавеждането в детската.

# 182
  • Варна
ох аз започнах да се притеснявам че няма да успеем да купим количката с тая криза  Sad
имаме още данъци да плащаме- ще заминат Априлските заплати там ooooh! защото ако не ги платим - Лора остава без градина #2gunfire

# 183
Момичета,направо страх ме хваща като виждам колко сте напред-вече сти изчели за кърменето,купили сте си колички, ходили сте на лекции!Аз с тази работа съм на никъде-излизам в болнични 45 дни преди термина и се надявам поне с четенето и лекциите да Ви наваксам-хвана ме срам каква майка ще бъда EmbarassedТой срама си ме тресе от вчера-да Ви споделя:от време на време забравям,че съм бременна-чуствам се добре и лекарката все повтаря-"бременността не е болест" и аз като пълна блейка се затичах да хвана един автобус,чак на 3тата минута се усетих,че ТОВА НЕ СЕ ПРАВИ-идеше ми да се  #2gunfireНищо не усетих,бебка не шаваше-дано не съм я разтресла.

# 184
Момичета,направо страх ме хваща като виждам колко сте напред-вече сти изчели за кърменето,купили сте си колички, ходили сте на лекции!Аз с тази работа съм на никъде-излизам в болнични 45 дни преди термина и се надявам поне с четенето и лекциите да Ви наваксам-хвана ме срам каква майка ще бъда EmbarassedТой срама си ме тресе от вчера-да Ви споделя:от време на време забравям,че съм бременна-чуствам се добре и лекарката все повтаря-"бременността не е болест" и аз като пълна блейка се затичах да хвана един автобус,чак на 3тата минута се усетих,че ТОВА НЕ СЕ ПРАВИ-идеше ми да се  #2gunfireНищо не усетих,бебка не шаваше-дано не съм я разтресла.
Вземи си болничен.Повечето мами сме така.Аз съм вече в болничен и съм си у нас.Ако този д-р ти откаже потърси при друг.
Грация легълцето е хубаво наистина.
Днес времето е страхотно.Ще ходя до Пазарджик да купуваме на братото костюм,нали ще ни е абит.Ще видя да си купя и аз нещо за бременни,че блузите ми са къси.
Хубав ден  Hug

# 185
добро утро мами как сте?
днес времето е прекрасно ! newsm08
 Hug  Hug  Hug на всички!

# 186
Добро утро, пожелавам усмихнат ден на всички!  bouquet Peace  bouquet

# 187
Момичета, днес остарявам, да взема да почерпя...
тортата е мое производство Wink 

# 188
mia_ata
 newsm59
пожелавам ти най - хубавия подарък който да получиш през юли   ylinfant

# 189
mia_ata, честито!!! Бъди здрава и нека децата ти донесат много радости!!

Момичета много хубав ден бе, хич не е за леглото! Чак ми идва да се изтипосам отпред пред блока на пейката - определено ще шашна бабите.
А4 и аз не съм готова с нищо, нито с инфо, нито с покупки, и като гледам няма и да е много скоро приготвянето ми, особено каквато съм суеверна...
На лекции също едва ли ще ида, така че ще се образовам от форума, който си е цяла енциклопедия де!

Virginity, съчуствам ти мила, но ще видиш, че до юли има много време и ще се оправите. Ако не - има и доста сносни варианти в продавалника а и предполагам винаги може да вземете от някой назаем, не му бери грижата отсега, само излишно се тревожиш. И при мен в къщи има недовършени неща и сега майка ми като идва да ми помага ме плаши как съм щяла да се оправя, но просто не трябва да се шашкаш отсега

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 10:41 от Emily_

# 190
mia_ata,честит празник- да си много обичана жена и щастлива майка   bouquet
За кърменето да си кажа и аз.Имах страшно много кърма.Петя разбира се неможеше да ме изцежда докрай.В началото не се изтисквах докрай с помпата но когато се изцедя малко след половин час вече гърдите ми щяха да се пръснат и мног оболяха.Ставаха като камъни.Тогава ми казаха да се цедя до последно.Лошото е,че тогава незнаех,че тази кърма може да се пази във фризер но сега вече ще знам.Така,че всеки различно.Аз наистина неможех да не махна кърмата от гърдите си.

# 191
Честит рожден ден, Миа ата! Желая ти здраве и много щастие!

# 192
  • София
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИА-АТА! ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ! newsm59 newsm67 newsm38

# 193
  • Кърджали
mia_ata, честит рожден ден и от ммен. С пожелание да си най - обичаната жена и най - щастливата майка на света. [/b]

# 194
Честит рожден ден, Миа-та, всичко най- хубаво, разбира се прекрасен подарък юли месец newsm59 nbirthday
Времето наистина е прекрасно и мисля да излезнем навън, малко да се раздвижим на слънце.
С това кърмене  и подготовки пак ме стресирахте, няма да е зле да се захвана да чета най- накрая. Да се оплача майче задържам вода, от какво беше това? Краката ми са като кютъци, едни подути и твърди, глезените ми изобщо не личат.
Вчера исках да пиша, но ме нападнаха в работата и не остана време. Толкова се зарадвах, че не ми дремеше за постоянното следене, което ми правят в офиса. Вчера съседката под нас, с която сме израснали заедно роди преждевременно близнетата си, всичко им е наред, даже са едри девойките и няма да стоят в кувиоз, както беше планирано за секциото, което беше за по- нататък. Бъзиках я, че ако бяха удържали до май месец, когато й беше термина, щяха да се родят хипопотамчета Laughing. Много се радваме, защото отдавна искаха деца и все не ставаше, двете малки принцески са от инвитро и всичко им е наред. Та такова щастие на всички ни юли месец!!!!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт