Отговори
# 60
Рая, Рая, Дари, Никол, Флоранс,Ванко......Честита 2-ра годинка, мили деца! Да изживеете прекрасно детството си и да бъдете здрави!

Специални поздрави за рожденничките Рая и Дари! Целувки на мама Поли и Миленка!

Лина,
аз съм се хванала с пролетно почистване на дома и няма да мога да се класирам в морската  Sad....а пък и Тома ще е на вилата с баща му.

Лек и весел ден със слънчево пролетно настроение!

# 61
  • Варна
smooth няма проблеми миличка, то не е задължително. Ние толкова рядко слизаме към морската, та да си кажа, пък който има възможност. Всеки си има ангажименти, няма мчен да чака я, да се наканя да ходя до другия клай на града  Mr. Green
Айде аз изчезвам, ча докато се замъкна до там с градския ще стане тъкмо 11:30 ч.  Ако някой иска да се видим направо да ми звъни на тел 0897418666

И честито на днешните ни рожденици! Да са много щастливи и засмяни!

# 62
  • Попово
здравейте дами  Hug
честит рожден ден на малките сладкиши  Heart Eyes

# 63
Честит рожден ден, мили Рая, Рая, Дари, Никол, Флоранс и Ванко!

мили ми съфорумки, бързам само да ви споделя това: http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IM … amp;USER_ID=16502

Дано ми остане време да прочета как сте. Целувки на всички от нас!

# 64
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАЯ, ДАРИ, РАЯ, НИКОЛ, ФЛОРАНС и ВАНКО! Много щастливо и усмихнато детство...
Различното изкарване на уикенда е към края си...разсипахме се от разходки и съм двойно по-уморена всъщност! Сега пак отиваме...за последно!
Хайде, всички вън!
Sunglasses

# 65
Честит рожден ден на слънчевите ни близначета Рая, Дари, Никол, Флоранс и Ванко Hug

Ето и почерпката от нас

# 66

Както винаги чудесна работа на Мама на Двама! Поздрави я от мен! Hug

# 67
Ламелинда, да не би това да е Амалия? Чак като прочетох коментарите във FB се усъмних, иначе видях едно прекрасно момиченце...Ако е тя просто съм сразена... Crazy

# 68
Честит РОжден Ден на Рая, Рая, Дари, Никол, Флоранс и Ванко ! Много да са здрави, дълги дни на лудуване, щастливи усмивки, заобиколени от обич, и нощи със спокоен сън, и много много подаръци!

Линофрина, Поли, Росита,
честит празник и на вас!

Поли, найстина прекрасно пожелание от Дари за прабаба й, още много години да й подарява букети и усмивки!

ЛАмичке
, ама това Амалия ли е? newsm78 не можах да я позная.  С риск да ме заклеймите, но като прост наблюдател, ми Амалия повече ми харесва на твойте снимки от РД, там е чудесна, а тя по принцип си е и много красива изразителна. На така обработената снимка ми изглежда мнооого голяма и изкуствена, и детската красота и игривост съвсем ми се губят.

# 69
Честит рожден ден на милите априлчета Рая, Дари, Флоранс, Никол и Ванко!
Бъдете здравички, безкрайно щастливи и обичани, мили деца!

Ламичке, Амалия е прекрасна (и без намесата на фотошопа)  Heart Eyes!

Иринче, разказвай с подробности за уикенда! Как го уползотворихте със съпруга ти?

# 70
Честит Рожден ден на порасналите Рая, Дари, Ванко, Флоранс, Никол и Рая! Да са живи и здрави, весело детство и много да слушкат мама и тати!

Линофрина, Поли,   bouquet   

# 71
Като не голям почитател на ФШ, ще кажа, че това е много премерено и дори дълбоката обработка на очите не е в повече и не натрапва.....горещо ви препоръчвам да разгледате профила на тази магьосница на детския портрет! Peace

# 72
Хмм, невероятни портрети е направила тази дама! Видях и още един на Мия и татко й...също дълбоко впечатляващ!
Све, както вече написах, доста беше уморителен уикенда, защото свекитата се бяха настроили за туристическо изкарване на времето...обикаляхме паркове, детски площадки и градинки! Успях все пак да открадна 30-40 мин. и си купих два панталона и две рокли за предстоящото завръщане в редиците на работническата класа /чак през септември ще е, но да се подсигуря Wink/. След като си приспах отрочето, защото мама-свеки каза, че няма да се справи се "затичахме" до ИКЕА и купихме ето това на Саши, за някога...когато...най-после се сдобием със свой апартамент и детето - със своя стая! И така...общо взето съм доволна, че въпреки ограниченото свободно време свръшихме набелязаното! Александър вече има голяма йоника за р.д., но ще се постарая да отложа максимално връчването й, защото шумът е умопомрачаващ! Crazy

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 18:36 от marini

# 73
Иринче, този хамак ми е любим! Бях го набелязала за детската стая на децата, но бати Васко "чукна" 60 кг и се отказах... А йониката е много полезен подарък: при нас концертите са ежедневие. Вярно, че понякога шумът ми идва в повече, но децата много се забавляват и никога не им омръзва да дрънкат. За именния ден на Боян оборудвахме домашният оркестър със следните дървени музикални инструменти (от любимия ми магазин "Два жирафа"): ксилофон, дайре, маракаси, хармоничка и барабан. Освен това много се занимават и с микрофоните, особено когато дават Music Idol по ТВ.

# 74
Момичета, благодаря ви за поздравите! Много мило ми стана.
Честит рожден ден и от нас на Рая, Ванко, Флоранс,Никол!
tanb, ако случайно четеш  Hug
Ние  прекарахме един много приятен ден. Рожденичката се държа като едно наистина малко пораснало момиче. Ще пусна по-нататък и снимки.

Общи условия

Активация на акаунт