мога ли да родя нормално ако имам виско кръвно.

• 1 950
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Може. Ако трябва ще ти го смъкнат преди раждането. Аз поддържах няколко дена преди термина 140/100 и ми предизвикаха нормално раждане. Всичко мина супер. Късмет!  Praynig

# 16
  • кв.Изток
Лекарите трябва да преценят.

# 17
  • Пазарджик
Ако с лекарства постигнеш нормалните граници можеш да родиш нормално,но за да си спокойна сподели тревогите си с личния си гинеколог. Peace

# 18
И аз имах същия проблем. Последният месец бях на лекарства и лежах 1 седмица в болница. Движеше се около 130,140/100. Докторът каза, че ако вдигна високо кръвно по време на раждането и бебето не е излязло/т.е. свързано е все още с мен чрез пъпната връв/, то не би могло да понесе моя пулс и може да получи мозъчен кръвозлив. По време на секциото кръвното ми достигна горна граница 250!  #Crazy Долната не я помня. Не знам ако раждах нормално дали щяха да имат време да реагират при такова кръвно! Благодарна съм на доктора, че въобще не ми е дал възможност за избор, защото сигурно щях да се пробвам нормално и не ми се мисли какво е можело да стане... ooooh!
Споделям моя случай не за да те плаша, а за да обмислиш добре нещата. Заедно с доктора разбира се! Не поемай никакъв риск!

# 19
  • BG
Ами невъзможни неща няма,но най-добре ще прецени лекаря.

# 20
Аз родих детето си норнално , въпреки че имах високо кръвно. Приеха ме 2 седмици по рано от термина в болница за наблюдение. след като ми свалиха кръвното с медикаменти на другия ден родих. Упойка не са ми слагали. Успех ти желая Simple Smile

# 21
  • Пловдив
Аз съм имала високо кръвно , но не беше постоянно.Преди да родя пак бях с по-високо и родих нормално .Лекарят трябва да прецени.

# 22
От 7-ия месец имах високо кръвно-140-150/90.Пиех допегит,който не помагаше.Приеха ме в болница 2 дни преди раждането,но аз преносвах.По време на раждането имах 160/90 ,но родих съвсем нормално и без упойка.

Общи условия

Активация на акаунт