Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Скарлатината се разпространява чрез капчици във въздуха и не създава имунитет след заравяне, така че децата могат да се разболеят повече от веднъж. Скарлатината е често срещано инфекциозно заболяване при деца на възраст от 3 до 9 години. Той се разпространява по въздушно-капков път и не изгражда имунитет след преболедуване, което означава, че децата могат да се разболеят повече от веднъж.
-
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Участникът изразява недоволство, свързано с проблеми, свързани с инспекторка, която трябва да прегледа документите на децата със специални образователни потребности. Те се сблъскват с неяснота относно процеса и критериите за оценка, което предизвиква загриженост за потенциалното въздействие върху детето им и намерението им да защитят неговите права и интереси.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са коментарите за новата придобивка NewsM79?
-
Какви са общите съвети и препоръки за отглеждане на цветя в саксии?
сички

и сега едвам нацелвам буквичките на клавиатурата... Така съм гроги, че нямам сили да се завлека в банята да се изкъпя, а имам крещяща нужда от един дъъъълъг душ 

а порцеланови ли са 
и 

... Ха наздраве! 
Тъкмо глътнах вече аналгин щото явно от самосебе си няма да мине...
Аз нали съм в апартамент /демек градина си нямам/ и отглеждам стайни цветя... имам към 10-тина различни китки и понеже холът ми е голям и южен и те милите виреят доста добре... Който дойде и ги нахвалва.., пък аз ем се радвам, ем не се..., щото нали има една приказка, че
... Еми верна си е тая приказка да му се не види..

Дюканките ще качат нqкои друг грам днес!

уц