Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Скарлатината се разпространява чрез капчици във въздуха и не създава имунитет след заравяне, така че децата могат да се разболеят повече от веднъж. Скарлатината е често срещано инфекциозно заболяване при деца на възраст от 3 до 9 години. Той се разпространява по въздушно-капков път и не изгражда имунитет след преболедуване, което означава, че децата могат да се разболеят повече от веднъж.
-
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Участникът изразява недоволство, свързано с проблеми, свързани с инспекторка, която трябва да прегледа документите на децата със специални образователни потребности. Те се сблъскват с неяснота относно процеса и критериите за оценка, което предизвиква загриженост за потенциалното въздействие върху детето им и намерението им да защитят неговите права и интереси.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са коментарите за новата придобивка NewsM79?
-
Какви са общите съвети и препоръки за отглеждане на цветя в саксии?
че така с картинки шЪ запълниш темата до 20-та страница
.... А то глей`де бил ключа за палатката....-

както е казал чичЕ ми Недялко ЙорданоФ 
20-та страница ни подпира изотзадзе...
и от мен
,виждаш ли ,а при теб нямаше такъв пропуск
,ееее обаче без повод да напълниш страницата не вървеше ,както се казва
За темичката ,май няма да имам предложение,твойта е супер,само не разбрах какво е/ вакло агънце/??Жабче,Блонди ,Винаги,благодаря за пожеланията,да ви се враща
та се вращах и пак до у-щето
..100 часа...Идвам си да пускам перални,че вчера ми бяха спряли майсторите водата,тя не трагва
,не пълни вода..Качвам се на покрива,ооо гледам нови тръби кеф......обаче маркуча за пералнята не влиза в тях,а в старите
и ми казват че сте дойдат когато имат свободно време....как така... им обяснявам ,че имам малко дете,вчера без вода,и можели да не доидат днес
полудях.Не съм само аз.Голяма управиа,да не мислите ,че само в БГ е така.При нас е същото дередже
.Дано не ми продължи така деня.НА ВСИчКИ ПРИЯТЕН ДЕН
.......нека е все така умно и добро дете като сега 
айде ще хвърля две три за размисъл ама като се върна след малко че трябава да отскоча да взема синковците и по пътя ще ги измисля 
че най-много да ти обърнат къщата с краката нагоре баш на празника..
...Е те тогава още по-ще те е яд
.... Иначе значението на "вакъл" е който има черно около очите (за животно) или черноок (за човек).

Леко и безаварийно шофиране,а на тоя дето го е счупил-цирей да му излезе!/