Няма шега, няма измама - ФЕВРУАРЧЕТО е радостта на мама

• 12 836
  • 316
  •   1
Отговори
# 105
Да се запиша и аз.Прибрахме се да хапнем и после пак навън.И при нас духа много,но аз съм решила всеки ден да сме навън,стига температурата да е над нулата.
В понеделник сме на лекар за теглене,мерене и ваксина.Много се притеснявам от тез пусти ваксини  Sad Все ми е едно свито такова като наближи времето.

# 106
ОБЯВА:
Красив ерген-млад( 2 мес,58см,5.5кг), финансово независим(със собствена кошара).
и кабриолет 4х4( синьо и жълто)Със задълбочени интереси в областта на млекопроизводсвото, търси: госпожици с цел сериозна връзка и разходки всеки ден.
 Среща в морската.
Ще ме познаете по черната чанта на шофьорката, която виси от кабриото. или да си сложа червен карамфил в бутониерата:)
 Набирам млади господа за основаване клуб млад моряк- среща пак там.

# 107
  • София
Е за малко влизам.Все още имам температура  Cry
Започнах от днес да пия и антибиотик и спрях да кърмя, не че пусках много , но много исках да продължим повече доставяше ми голямо удоволствие.Така или иначе в понеделник ще заминаваме и няма да мога да го кърмя Алекс, но ще се изцеждам редовно и дано се запази докато се върна.
Но вече достатъчно си поревах и мисля да приема нещата такива каквито са.Сега спинкаме на отворен прозорец.Мисли си че излязохме на разходка и веднага заспа миличкия. Heart Eyes

Коте аз нашата гимнастика я пуснах в пералнята според указанията на етикета(на 30градуса без центруфуга)
По-късно ще ходя на гинеколог, за да ми види и той гърдата, защото се съмнявам да е от нея май е запушен канал , но поне вече изтича кърма от нея.Слагах и топло.Офффф дано по-бързо ми мине, че колко път ни чака.

Е оплаках ви се  Hug

Дано имате приятни разходки днес.

# 108
ХАЛОУ
От няколко дни не съм влизала в нета,нещо ми се загуби желанието за сърфиране,макар че често си мисля за сектата.
Гледам,че и вие си храните нощно време бебетата.Валко се събужда в 1 и в 5 за хапване,а преди това яде около20-21 часа.Опитваме се да му създадем режим,но не ми се буди,ако е заспал и имаме паузи от около 2,5 или 4 часа.
Сега спи сладко,сладко в кошарата си,даже сам си заспа,след като се беше унесъл на ръцете ми.
Аз постоянно имам "помощ" от майка ми през деня и свеки вечер,а през деня ходя на лазеротерапия и скоро може да се оправи шева.
Още не сме изкарвали макия навън(освен до лекаря като ходим),но след малко ще го изкарам на терасата.
Намерх му цаката как да го приспивам:почвам да му пея заедно с радиото  smile3514,след 10-15 минути заспива.К,во ли си вика"я да заспя,та да млъкне малко " Joy
 Hug

# 109
Привет и от нас!
Незнам ,ама в моя район подухва съвсем леко и доста приятно.Пак изкарахме 3 часа навън,но душата не издържа без междинно кърмене на някоя пейка..Даже я прибрах пак ревяща!Явно режимът ни е ядене през 1 ч 30 мин.. Sunglasses

Виви,при Ралица случаят с изхожданията и техния вид е съвсем същия...И аз се чудих известно време дали е нормална тази промяна,но после реших,че е естествено нещата да се поизменят с израстването на бебето... newsm78

Раде,и аз като теб отвреме на време губя желание за сърфиране,но никога това не продължава много дълго...Така че и ти не ни отписвай! Laughing

# 110
  • София
Здравейте, аз съм за малко, че ще си имаме гости, една леля (на дребсън) - моя приятелка ще идва да се видим, мислихме да ходим на разходка, но и при нас много духа, също като вчера и пак ще ни се размине разходката, дано утре да е наред времето, особено в Южния парк, че е събота и тати ще може да ни закара, аз мисля да сме там от 11 до 4, така че, ако някоя мама ще ходи утре, нека се обади, ще ми бъде много приятно да се видим, в неделя пак така, тогава ще се видим и с кумата ни, която е от Стара Загора и още не е виждала бебчо, ама утре, Силве, можеш да дадеш инфо от местопрестъплението, нали сте съвсем близо до парка, та да знаем какво да правим Simple Smile

Много целувки от нас за всички вас, а лукрециана, такава обява си написала, че веднага му се прииска на моя малък мъж да се включи в моряшкия клуб, ама тук в София най-много на Панчарево да погребем мъничко, друго не се сещам Simple Smile

А колкото до срещите, ами аз съм като повечето от вас, имам книжка, ама не мога да карам, а и милото е често с колата, понякога я и оставя, ама тогава повече ме е яд, че я гледам от прозореца, а не мога да я ползвам, страх ме е да тръгна някъде с бебчо, че аз досега сама не съм карала и така, та съботите и неделите можем да се видим където кажете, милото е на разположение, в Южния парк е супер, че ни е най-близо, но и до Борисовата може да се доберем, иначе през седмицата мога да се добера сама с количката до Павлово, Бъкстон, Борово, кв. Овча купел, Бояна, Княжево и Горна Баня (с голямо усилие Simple Smile), а също така и по линията на трамвай 5, вече пробвах веднъж и установих, че винаги се намира някой, който да помогне за количката, а си имаме и 3 трамвая, на които сама мога да я кача, но пък има и доста злобни пасажери, които те гледат, така все едно извършваш престъпление и само им пречиш, а аз се качих точно там където трябва да е количката, нямаше къде да я сложа, че хората се бяха наредили точно покрай местата за колички и помолих една жена да се премести малко, а тя ми се развика, един мъж ми хвана количката и я избута (жената), а тя се ядоса и отиде другаде...абе сигурно е била стара мома, аз така си го обяснявам  ooooh!

# 111
Момичета,забравих да ви питам - понякога ни се зачервяват очичките все едно сме плакали дълго или имаме алергия.Става въпрос за клепачите.Имате ли някакви идеи?

# 112
Момичета,забравих да ви питам - понякога ни се зачервяват очичките все едно сме плакали дълго или имаме алергия.Става въпрос за клепачите.Имате ли някакви идеи?

спи и се. поне при нас е така, когато се зачервяват клепачите. бебо изглежда все едно е плакал и адски уморен.

# 113
Иве, аз такива кучки ги спъвам като ми се пречкат с количката и после казвам : О бутнах ли Ви. Извинете.- ама без извинителнта интонация:)))) Щото понякога ме виждат , но се обръщат на другата страна и се правят,ч е не са ме забелязали и аз се обръщам на другата страна и ги блъскам уж без да искам- и все за жени става дума #Cussing out
 Наиема и при нас се случи това два пъти- имаме котка. Притеснявам се и аз от алергия.

# 114
  • пак там
ОБЯВА:
Красив ерген-млад( 2 мес,58см,5.5кг), финансово независим(със собствена кошара).
и кабриолет 4х4( синьо и жълто)Със задълбочени интереси в областта на млекопроизводсвото, търси: госпожици с цел сериозна връзка и разходки всеки ден.
 Среща в морската.
Ще ме познаете по черната чанта на шофьорката, която виси от кабриото. или да си сложа червен карамфил в бутониерата:)
 Набирам млади господа за основаване клуб млад моряк- среща пак там.

Joy Joy Joy

Ами ние засега тренираме само в коритцето, ама младежът скоро ще си поиска ваната, че коритцето тясно за неговата душа е  Mr. Green Така че ако приемате в клуба дистанционно - лятото може и да се отчетем с лично присъствие  Mr. Green

# 115
А добар ден и ние се прибрахме от една дълга разходка и сега водя война да го приспя ама вече загубих няколко битки май и войната ще е така  Tired
 На вън спи мноооого малко това дете  ooooh! що така  newsm78
Наде днес като гледам май е ден за обсъждане на финансови въпроси поне за мен  Wink, до преди малко с Тони 83 говорехме за такива неща  Laughing
 Аз съм за застраховка живот, поне за себе си съм избрала това. Преди година и половина работех към ING животозастраховане и имах шанса да се убедя лично в ползата.Най-елементарната разлика с какъвто и да е влог в банка е това че ако се случи застрахователно събитие взимаш сумата за която си засрахован, дори и да си внесъл само 2 вноски, а в банката ще ти дадат само това което си спестил. А и в двата слу4ая имаш гарантирана доходност, а по отношение на фалирането на компаниите не се притеснявам защото всяка застраховка е презастрахована 2 пъти и обезпечена по закон със фонд. Е ако стане кризата наистина жестока тогава едва ли нещо ще може да ни спаси  Mr. Green. Изобщо нещата са много широки  и има много варианти ако искаш срещни се с консултанти на няколко компании и прецени най добото , срещите не те задължават с нищо.
 А това което ти си си избрала не ми е много ясно , може да е много по-добър вариант от застраховката. Ако е така свиркай да мислим и ние , че аз съм се застраховала но сега обмисляме нещо да правим и за мъжо, та ако има по-интересно предложение се приема с 2 ръце   bouquet
 Аз само се пазя от високорискови инвестиции (то не че имам пари  и за такива де) вярно могат да донесат печалба и от 30% ама може и без стотинка да останем  Thinking та за туй далеч от борсата  Wink А и от инвестиции дето да позволят лесното изтегляне на парите пак се пазя, че може да се изкушим да ги дръпнем за някоя глупост , а нали са за детето все пак.
 Изобщо положението е мани мани , а и аз както съм си по ларж човек хич ме няма по паричните въпроси  ooooh! дай ми да харча аз ама като няма ....... Crossing Arms
naiema и на нас като ни се доспи зачервяваме леко клепачите все едно е плакал ама няма сълзи. Може ако на Бела и е по-чувствителна кожичката да са и по-зачервени.

lukrecciana ми то може и нии като ходим на згледа със сватята ( Ламтурничето) да наминем към клуба на моряка още не сме хвърлили пъпа никъде може младежа да иска мореплавател да стане знае ли се  Wink  Ама много хубава маца си имате и така изтегната до сладура направо са като кукли . Дано да няма алергия че е супер да расте с животинка до него много е възпитателно и успокояващо.

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 16:21 от PIS74f

# 116
е как? приемаме почетни членове отвсякъде..
а пък Енчо ни е специален , защото са родени в един ден с Илиян Laughing

# 117
  • пак там
Ей, вярно, че сме набори отвсякъде, аз бях забравила  Mr. Green

А за пъпчето - ние с татьо му решихме да го хвърлим на Солунската митница - хем да спази традицията, хем да му е на късмет, хем ние да намажем една разходка до Гърция по Великден  Party

# 118
Янита, аз на баткото се опитвах да давам залъгалка, но той я плюеше, т.е. успокояваше се ако някой му я държи в устата. Но веднъж се случи няколко дни да не му я даваме (защото на никой не му се занимаваше да му я държи в устата) и той след това ревеше неистово само като усети какво му пъхаме. И в края на втория месец опитах още 10-тина вида залъгалки и се отказах. Той никога не си е смукал пръста. Кърмен е до 2 г. и след това, като се отби вече не смуче нищо-не знае как се пие от шише с биберон...
Сега на малкия изобщо не съм му предлагала залъгалка, с него съм някак по-спокойна и не си гледам часовника изобщо, направо му пъхам цица Simple Smile Може би заради това и той е някак по-спокоен, много по-търпелив (като огладнее може да изчака дори 10-15 мин. без да реве, за разлика от батко си на тая възраст). Така че, спокойно може да се мине без залъгалка, ако винаги задоволяваш нуждата от сукане на гърда. Гърдата всъщност върши по-добра работа от ортодонтската залъгалка за развиване на уменията на езика и челюстта, така че нищо не пропускаш. Предимствата на залъгалката са че все пак ако оставиш бебето на някой той все пак ще има някакво средство за успокояване, както и че понякога може да приспиш бебето без да го вдигаш ислагаш на гърда....
П.П. Алакс, който не ползва залъгалка проговори много рано. Сега на 2 г и половина говори като възрастен, включително и казва Р. Близначките на Айла, които също не ползват залъгалка още почти не говорят, така че това си зависи повече от самото дете, отколкото дали ползва или не залъгалка Grinning

# 119
Geia, извинявам се предваротелно, че ще поставя така въпроса, но...
изчела съм всичко възможно (наистина, такъв ми е начинът на живот по принцип), имам биологично образование, майка ми е педиатър, баща ми - УНГ. вярвай ми, избрала съм оптимален вариант за детето си, но всъщност това времето ще го покаже - засега поне си мисля,че е такъв.
а това:
Цитат
Извадки от становището на Американската академия по педиатрия относно употребата и злоупотребата с плодовите сокове в педиатричната практика
(със съкращения)
и това: http://www.bg-mamma.com/actuals/full/1440
би трябвало да говорят много неща на хората, които се интересуват от американската политика спрямо възпроизводството.
приготвям сокчето с проверени плодове - моркови от пазарджишко село и ябълки от градината на дядо ми. и както се прави с въвеждането на всяко ново нещо в живота на бебето - започнах от 1 бебешка лъжичка и увеличавам бавно и постепенно дозата.
не съм се отказала от кърменето, не твърдя, че кърмата е недостатъчна или непълноценна.
разбирам майките, избрали изцяло да кърмят до 6 месец. надявам се и те да разберат мен. сигурна съм ,че не съм единствена.

нека само да вметна, че в момента педиатрите се опитват да върнат предишните, т.нар. "руски" приоми в гледането на бебета, но поради многото "знания" на майките в един момент се изморяват да се опитват да обясняват каквото и да било.[/color]

Общи условия

Активация на акаунт