В понеделник сме на лекар за теглене,мерене и ваксина.Много се притеснявам от тез пусти ваксини
Все ми е едно свито такова като наближи времето.
Все ми е едно свито такова като наближи времето.

,след 10-15 минути заспива.К,во ли си вика"я да заспя,та да млъкне малко " 

), а също така и по линията на трамвай 5, вече пробвах веднъж и установих, че винаги се намира някой, който да помогне за количката, а си имаме и 3 трамвая, на които сама мога да я кача, но пък има и доста злобни пасажери, които те гледат, така все едно извършваш престъпление и само им пречиш, а аз се качих точно там където трябва да е количката, нямаше къде да я сложа, че хората се бяха наредили точно покрай местата за колички и помолих една жена да се премести малко, а тя ми се развика, един мъж ми хвана количката и я избута (жената), а тя се ядоса и отиде другаде...абе сигурно е била стара мома, аз така си го обяснявам

що така 
, до преди малко с Тони 83 говорехме за такива неща 
та за туй далеч от борсата
А и от инвестиции дето да позволят лесното изтегляне на парите пак се пазя, че може да се изкушим да ги дръпнем за някоя глупост , а нали са за детето все пак.
дай ми да харча аз ама като няма ....... 
Ама много хубава маца си имате и така изтегната до сладура направо са като кукли . Дано да няма алергия че е супер да расте с животинка до него много е възпитателно и успокояващо.
Може би заради това и той е някак по-спокоен, много по-търпелив (като огладнее може да изчака дори 10-15 мин. без да реве, за разлика от батко си на тая възраст). Така че, спокойно може да се мине без залъгалка, ако винаги задоволяваш нуждата от сукане на гърда. Гърдата всъщност върши по-добра работа от ортодонтската залъгалка за развиване на уменията на езика и челюстта, така че нищо не пропускаш. Предимствата на залъгалката са че все пак ако оставиш бебето на някой той все пак ще има някакво средство за успокояване, както и че понякога може да приспиш бебето без да го вдигаш ислагаш на гърда....
Препоръчани теми