Споделете 102

• 27 956
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
В съседна тема несъзнателно превърнах една "колоритна личност" в "калорична личност". Диетата на Балу не ми действа добре.

# 76
Не е честно някак. Да има неограничено количество книги, които искам да имам, тук и сега, няма значение колко ще прочета, важното е, че ги искам, а парите да позволяват една - двечки максимум. Че и това с уговорки, че после ще съм пост и молитва до края на деня. А като вляза в пустата му книжарница се чувствам като гаврош в магазин за шоколадови бонбони без петак в джоба си. От една страна се обвинявам, че харча неразумно, че даже и в кризисни времена, а от друга се обвинявам, задето дори смея да си помисля, че харчовете за книги са неразумни такива... Rolling Eyes

Откога и аз искам да споделя точно това.Не бих се изразила така, но точно така се чувствам.
Е, не мога и не мога да чета онлайн. Не ми е приятно, не ми е удобно, искам да ми мирише на книга.
Искам, искам.. някой да има да ми даде назаем Джейн Еър на английски?

п.с.
Първият ми пост в Споделете.Ура! Ще черпя.

# 77
  • До хладилника, който обичам
Много забавно Grinning Казах на една журналистка 'срам' за статията, написана от нея въз основа тема във форума, която чете, защото е отразила фактите крайно едностранчиво, а тя се разпени и започна да ме напада лично. Още един интересен ден Grinning

# 78
Нямам работа???
ей така се почесвам в буквалния смисъл. newsm78
Необичайно ми е.

# 79
  • Пловдив
Вали, де. Не при вас. Някъде си Laughing
Как някъде си беееее! ТУК вали като из ведро, ужасен дъжд Mr. Green

# 80
Ета, ще напълниш света с красавици!
Наслаждавай се!
Поздравявам те!

П.П. Е, може и да е момченце, де.Живо и здраво.

# 81
  • Кацнала на едно дърво.
Много забавно Grinning Казах на една журналистка 'срам' за статията, написана от нея въз основа тема във форума, която чете, защото е отразила фактите крайно едностранчиво, а тя се разпени и започна да ме напада лично. Още един интересен ден Grinning
Уф, ама си стисната! Crossing Arms
И ние искаме сеир.  Laughing
П.П. Миналата година бях на пресконференция и много се сащисах. Срещу "даващите" бяха седнали "отразяващите" - тридесетина девойки около трийсетте, всичките до една ужасно, ужасно вкиснати и някак, хм, недооценени ли, с прекършени житейски надежди ли, с липсващи партньори ли (разбирате за какво намеквам  Joy - Лиске, върни се! Cry). Хем конференцията беше добър повод за добро настроение, усмивки, чудесна инициатива и пр.
Няма, братче. Като каменните великани от Великденските острови седят тез девойки и как една не се сети да зададе смислен въпрос.
Това ли е лицето на родната ни журналистика, питам аз.  Mr. Green Или някоя друга част (пак ме удари Турет, простете.  Blush)
П.П.П. Какво, какво за Ета?  Embarassed

# 82
  • Бу-у-урга-а-ас
Имам си дете "пубертетче". Винаги съм подценявала, книгите и статиите, които говорят за първия пубертет (петата година). Някак си несериозно ми звучеше, макар че признавам си, професионално съм се позовавала на тях. Ей ме на. В чудо съм се видяла с отрицанието му, с отговорите му, с вечното му недоволство и бушуващи емоции, които са крайно полярни. От "мразя те, защо си ме родила", до "мамо, ти си най-добрата майка на света, ако знаеш колко те обичам." Днес бях много благодарна на мъжа ми, който в една подобна ситуация, просто вместо да се заинати и вбеси и той от поредната проява на характер, го приласка и гушна. Моментално го неутрализира. Ей за това е добре да са двама. Когато единият е напълно неадекватен, другият поема щафетата.

bouquet  Това е за една много силна и много самоотвержна майка, която ще се справи, ако ще и "планина да трябва да помести" - Ели, за теб са.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 15:49 от Лого5ка

# 83

Откога и аз искам да споделя точно това.Не бих се изразила така, но точно така се чувствам.
Е, не мога и не мога да чета онлайн. Не ми е приятно, не ми е удобно, искам да ми мирише на книга.
Искам, искам.. някой да има да ми даде назаем Джейн Еър на английски?

п.с.
Първият ми пост в Споделете.Ура! Ще черпя.

прати ми лично съобщение и довечера като се прибера ще се подсетя да потърся книгата
имам я, само дано не съм я пратила на вилата
ще ти я подаря Simple Smile

# 84
Ета си има две чертички. Вържа тука един морков с едни конци да е Дизел.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 16:06 от Вълкът с дълъг ник

# 85
  • Кацнала на едно дърво.
Ета, честито! Heart Eyes
И моят, големият, вече е тийн.  Laughing Него го избива на мърморене ("Все аз ли всичко трябва да правя" - това за миенето на зъбите, примерно  Joy или "Животът е гаден" - защото няма триста гормита, а само сто, нагло създание). Оставям го да си мърмори на воля. Тайно обаче прокарвам семейна терепия, белким и другите се заразят от моя идиотски оптимизъм и добро настроение.  Laughing
(Един бивш мъж ми казваше, че не било хубаво това, че само съм се смеела. Един вид, като кретен съм била. Crossing Arms Глупак. Хубаво е! Crossing Arms)

# 86
Бу ми разказа страхотен виц.  Питайте я. Смешен е.Joy

# 87
  • До хладилника, който обичам
Недей, не разплаквай жално ми сърце. Флор, не наливай и ти масло в огъня!

Вече цял час се червя в ъгъла. Аз съм анонимна майка, която изопачава скрито и анонимно фактите, Василиса.

Нямай ми вяра. От мен всичко може да се очаква, дори да цитирам точни цифри в защита на тезата си! Пази се.

# 88
Скапах се от обикаляне и крачката ме болят! Обаче кумът ми днес има рожден ден и трябваше да му избера хубав подарък. Да ни е жив и здрав, той е велик човек!
Намазах и аз нещичко. Не е добре жена да излиза с пари...

Дуци, честит рожден ден и на мъжът ти!

Lyusil, да не мислиш, че на нея и се отразява добре диетата. Снощи ми беше донесено филе от щраус. Оказа се вкусно, но не може човек да яде само филе от щраус! Изпих и една цистерна вода вече... Трудно е!

# 89
Не може, Бижу, не може. Поне аз не мога. Продължаваш да трупаш в съкровищницата си моето възхищение.

Общи условия

Активация на акаунт