Лекарите в Пазарджик - 4

• 60 474
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
         Здравейте Hug
Бихте ли ми препоръчали добър мамолог в Пазарджик?

Може би някой ще помогне? Thinking

# 136
къде се намира тази докторка? В "Света Екатерина"ли и при нея със записване ли  е или как?
Вече не е в "Света Екатерина" и доколкото знам не работи със здравната каса.
Записването на час става по телефона, обаждам й се и тя ми казва кога мога да отида.
Работи в сградата срещу полицията, тази която има аптека точно на ъгъла.До аптеката е входа, сива врата, на 2 ет., има табела.От другата страна на входа има магазин за бельо, а до него преди беше магазина за детски дрехи Maxi - Max ( ако не се лъжа за името, сами си ги шиеха ).Не знам дали обясних добре. Crazy

# 137
Здравейте момичета!
Дали някой може да ми препоръча детски стоматолог в Пазарджик?Аз съм от гр.Панагюрище и тук нямаме специалист,а имаме нужда от спешна консултация.
Благодаря ви предварително

# 138
къде се намира тази докторка? В "Света Екатерина"ли и при нея със записване ли  е или как?
Вече не е в "Света Екатерина" и доколкото знам не работи със здравната каса.
Записването на час става по телефона, обаждам й се и тя ми казва кога мога да отида.
Работи в сградата срещу полицията, тази която има аптека точно на ъгъла.До аптеката е входа, сива врата, на 2 ет., има табела.От другата страна на входа има магазин за бельо, а до него преди беше магазина за детски дрехи Maxi - Max ( ако не се лъжа за името, сами си ги шиеха ).Не знам дали обясних добре. Crazy
благодаря ти Ембер, разрах къде е, ще го имам предвид.
Здравейте момичета!
Дали някой може да ми препоръча детски стоматолог в Пазарджик?Аз съм от гр.Панагюрище и тук нямаме специалист,а имаме нужда от спешна консултация.
Благодаря ви предварително
За детски стоматолог говорих в "Дентисимо" постройка точно м/у ОДЗ "Слънчо" и у-ще "Иван Вазов". От ул." Ст.Караджа" се вижда.
Дано си ме разбрала Peace

# 139
  • Между два свята...
д-рРодева - Дентисимо - 034 4407 27

# 140
До колкото знам в Панагюрище д-р. Узунова приема деца и също така слагаше и брикети или други разновидности за изправяне на зъби.

# 141
  • Между два свята...
Днес си извадих мъдреца. При д-р Иванов Heart Eyes. Не усетих нищо. Благодаря на всички за съветите и куража Hug  Hug Hug
Сега съм на работа без болки / слава Богу/.

# 142
Браво на д-р Иванов!  bouquet
Браво и на теб, че най-накрая се престраши! Hug Simple Smile

# 143
  • Пазарджик
Браво на д-р Иванов!  bouquet
Браво и на теб, че най-накрая се престраши! Hug Simple Smile

Аз съм на ред за ваденето на зъби  Mr. Green

# 144
Здравейте.момичета!Аз съм гост.но следя форумите ви от 2006г Нямам възможност да се включвам.но ви поздравявам за упоритостта и най-вече за отзивчивостта да си помагате една на друга!Успех!

# 145
Препоръчайте ми очен лекар Simple Smile

# 146
д-р Ципоркова - кабинета и е в Бялата къща, до на д-р Павлова кабинета  Peace

# 147
И аз съм ЗА д-р Ципоркова - 0899999530 или 0889501087

# 148
Aз пък да се оплача от доктор  #2gunfire Не знам тук ли е мястото  Rolling Eyes

Ужасно много съм втрещена от алчността, безхаберието и непрофесионализма на Пещерлиев  Crossing Arms
Водя малкия с направление на ортопед за луксацията. Прие ни много добре. Сам беше, без сестра. Съблякох малкия по памперс. Раздвижи му крачетата, напред, назад, свива ги - дотук всичко о.к.
Праща ни на рентген. Отиваме - правим снимка. След 10мин. взимаме снимката и на бележката с която сме изпратени от Пещерлиев , има становище на рентгенолога , че всичко е наред.
Показвам я на Пещерлиев и се започва цирка: поставя я на светещото табло, с друг лист си помага да закрие част от снимката...и :  
"ммда, той колегата е писал че е наред, обаааааачеее ...виж сега..това тук трябва да са като успоредни линии, а те са като трапец. Мои колеги щяха направо каиши щяха да ти предпишат   #Crazy , аз обаче  Naughty  ...ортопедични гащи . Отиваш в "еди-кой си" санитарен магазин. Купуваш трети номер. Имат и светлосини и тъмносини. Купуваш ги и два месеца НЕПРЕКЪСНАТО носене.  #Crazy След това пак ще дойдеш да направим рентгенова снимка  Sad  "

ЛЛ на малкия видя становището на Пещерлиев и изписаните гащи, точно до написаното противоположно мнение на рентгенолога и вика: "щом трябва ще носите гащи"
Това всичко става вчера.
Днес на Пловдив за второ мнение.
НЕ за друго..а ако детето наистина е за каиши Cry , ще си направя лоша услуга, ако му сложа ортопедични гащи.
Лекаря там ни прие веднага след като пристигнахме към 19ч. и със личния си ехограф прегледа Дани..но първо..вика ми "дай да погледна снимката, не искам становището  Naughty " след това прегледа малкия и ми показа на ехографа, обясни ми кое , къде да гледам..и т.н. и накрая каза. НИЩО ВИ НЯМА. Камък ми падна от сърцето. Даже с отворена уста останах - не вярвах...че има толкоз нагли и алчни хора..
До този момент дори не му бях казала, че са ни предписани гащи...и че дори сме за каиши  #Crazy
Не се стърпях и му казах. Без имена. Думите му бяха: "като се взимат комисионни, така ще е"

Та докторе...Пещерлиев..язък ви и за годините и за името...защо бе докторе...със сърцето на една майка се гаврите..да бяхте ми казали че за 20лв. става въпрос, да ви ги дам, а не със здравето на детето ми да си играете...Как съм прекарала вчерашния ден, нощта как е минала и днешния до де лекаря от Пловдив каже , че всичко е наред, само една майка може да ме разбере..
И ангажираността покрай изборите, не са ви оправдание докторе, за немарливостта..защото вий си изиграхте сценката...само и само да ме пратите за ортопедични гащи..ми да..както разбрах не съм нито първата, нито сигурно ще съм последната, дето сте искали за най-горещите месеци от годината да "обуете" детето и в тези гащи...

Та ако има черен списък на Лекарите в Пз - в него слагам Пещерлиев  Peace

п.с. лекаря от Пловдив ми даде написано от него становище, на което има и името и номера му, че НИТО рентгеновата снимка, НИТО ехографският преглед дават основание за предписание на какъвто и вид лечение ...

Смятам да си сканирам всичко и да си го пазя...ей тъй..за да ми напомня за пореден път - в Пазарджик на лекар ТЦЪ  Naughty

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 01:54 от mother-of-pearlS

# 149
Aз пък да се оплача от доктор  #2gunfire Не знам тук ли е мястото  Rolling Eyes

Да, точно тук е мястото! Peace Hug

Не знам къде другаде се препоръчва носене профилактично на ортопедични гащи, освен в България... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт