Лекарите в Пазарджик - 4

• 60 471
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • Пазарджик
Мир на праха му Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 08:40 от vancho1963

# 166
  • Пазарджик
Как да не съм бе Нели,я виж сраница 2-писала съм дори и в предишната тема Naughty

# 167
Как да не съм бе Нели,я виж сраница 2-писала съм дори и в предишната тема Naughty

newsm53

Момичета, имам въпрос към всички: Peace
   Когато посещавате лабораториите за изследвания, лаборантите ползват ли ръкавици за еднократна употреба?
   Ако не ползват такива ръкавици, мият ли си поне ръцете след всеки пациент (преди следваща манипулация)?

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 09:03 от Nellina

# 168
Категорично не,нито ръкавици са слагали,нито пък съм видяла да си мият ръцете  Tired

# 169
Същия отговор и аз давам - не съм виждала до сега някой с ръкавици да работи.

# 170
като си сложи ръкавици тя пази себе си а не пациента,защото не ги сменя при всеки следващ

# 171
  • Насред хаоса
Не си слагат. Веднъж в Ескулап направих забележка по тоя повод. Първо ме изгледаха, сякаш съм ненормална, попаднала при тях незнайно как, и после ми се изсмяха. Остана ми само да треперя и да гледам с шест очи поне иглите дали сменят. Навсякъде пипат така мърляшката, не само там. Но ще вдигам скандал някой път, не знам кои ще са късметлиите.

# 172
  • Пазарджик
Нели обиколила съм всички лаборатории но до сега никъде не съм видяла да слагат ръкавици но 100 % иглите се сменят.

# 173
Какво ви е мнението за д-р Мария Шопова.
В събота бяхме на зор и тя прегледа малкия като каза че -гърдите са му чисти а гърлото алено челвено с мехури/но не гнойни/ и ни изтиса АБ-Сусамед/дава се на 24 часа, 4 дни/

bouquet Много е добра и можеш да разчиташ  спокойно за диагноза и правилно лечение.

# 174
като си сложи ръкавици тя пази себе си а не пациента,защото не ги сменя при всеки следващ

Аз имах предвид ръкавици за еднократна, а не еднодневна употреба. Wink
 Hug

# 175
enas брагодаря   bouquet, Нели а що се отнася до слагането на ръкавици  в нито една лаборатория не са слагали ръкавици, а някой може и да се излъже да си измие ръцете

# 176
# 177
За най-голямо съжаление ни напусна завинаги д-р Константин Бухов. На 5 юли той почина, след като ден преди това бе получил тежък инфаркт. Мир на праха му и Бог да го прости!!! От съучениците и приятелите му от Велинград

# 178
Когато съм водила сина ми в Пловдив в една частна лаборатория/ впрочем предимно си ходим там/ слагат еднократни ръкавици винаги преди да вземат кръв.

# 179
Светла Комсийска вече не е в "Света Екатерина", затова я изгубих. Май вече трябва по телефона да се свързваме с нея и да си уговаряме час. Не знам и дали вече работи със здравната каса или приема само на частно.
Не става въпрос за психиатърката Иванка Христева, а за лекарка със същото име и фамилия, но със специалност в инфекциите, която е изкарала преди години обучение по хомеопатия.
За психиатърката нищо лошо не мога да кажа, поне засега.
не си губете времето с тази лекарка Naughty
Добър инфекционист, но...

Общи условия

Активация на акаунт