120 ДЕ цветущи изрази и фрази на мулти-култи обществото

• 14 122
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
Да бе то само това остана - да я оставя да спи на балкона в коша с прането Crazy . Хванах я под мишница и я хвърлих в кревата. Рева, дра се, накрая стана и сега реве, хврля всичко и се тръшка за всяка дреболия защото е преуморена. Честно в такива моменти се изкушавам да и напукам едни здрави шамари та поне да знае що реве.  Close

# 61
ива и моя в градината беше видял някакво така да прави и той ... попитай я кой прави така в градината и ще разбереш какво я е впе;атлило, после и обясни ... и готово.
сърфи нещо ги е хванала пролетно пищене дребните ... кой знае на какво реагират, но и моя е доста невроти;ен напоследък, а и аз се измарям и едвам издържам викове и блъскания , но какво да се прави. ще им мине . Мисля си да го закарам на моренце малко да поти;а по плажа и да се успокои. Може и да са се поизнервили от градината ... все пак това за тях си уморително ... може да имат нужда от по;ивка, от промяна  newsm78 Мисля, ;е една ваканцийка ще оправи нещата

# 62
Честно в такива моменти се изкушавам да и напукам едни здрави шамари та поне да знае що реве.  Close
Дай една лапа Wink И аз така се чувствам понякога...
И едно време, като беше тя бебе, четях едни родителски списания и там пишеше [внимание]: "дори когато родителят изпита само  желание да удари детето си е добре на всяка цена да посети психолог и да потърси професионална помощ, защото нещата не отиват на добре (избиват към насилие демек) Wink. Аз отдавна имам такива мераци и ме сърбят ръцете, но не съм ходила на психолог още, да ходим двете ако искаш Laughing

# 63
айде Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Клуб на насилничките ще взема да организирам Laughing.

# 64
А ако те сърбят ръцете на отплющиш един-два на бащата на детето, това брои ли се? Ако да, вземете ме с вас, ще си направим тройчица...

Добър ден, сиреч.

# 65
Пу оЩе един 4лен  Tired

# 66
Хахахахахаха. Клуб "Домашни насилници" Laughing

# 67
Ти поне си имаШ ве4е подходяШ аватар  Wink

Хаха, сеЩам се как Весито упорито каzваШе аваНтар  Laughing ПомниШ ли, Весе?

# 68
И аз съм от изтрещелите, пишете ме в отбора Sunglasses

# 69
Сърфо, пиши ме член.
Такава агресия напира понякога в мен, че не един, трима психодокита няма да се справят.
Ей днес - Ники от инат и кривотия се напъна и повърна обеда си на килима. Нарочно. Докато обядвах и кърмех бебето едновременно. Умряла за сън, със 100 задачки в списъка да свърша, след като приспя децата. Как да му се усмихна и да не го навикам. Уф.
Перфектните, спокойни и любящи майки, които се справят с всичко и са винаги усмихнати, за мен са някаква извънземна порода.

# 70
Ако има мераклии да четат Генади да метнат по един мейл на лично. Получих първия брой на емблематичното сисание "Голфа и градът" Mr. Green

# 71
Jabata_dil ще й поговоря довечера да видим... нейните приятелчета в яслата и те сьщите истории ги правят от няколко дни.  #Crazy

При нас таткото има мераци да шамари, даже още като се намрьщи и малката почва да го имитира с насмешка... "да внимаваш, ще има шамари"  hahaha

# 72
Аз съм спокойна и любяща майка, не съм удряла децата си. Изкарвам си го на Мишков, затова питах дали се брои. Ако не, организирам фракция с Мата.

Един страничен въпрос - някой получил ли си е вече билетите за концерта на U2?

# 73
Един страничен въпрос - някой получил ли си е вече билетите за концерта на U2?

Не zаЩото някой няма с кого да ходи  Crossing Arms

# 74
Аз да, ама моите са за Миланово Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт