120 ДЕ цветущи изрази и фрази на мулти-култи обществото

• 14 141
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
Jabata_dil ще й поговоря довечера да видим... нейните приятелчета в яслата и те сьщите истории ги правят от няколко дни.  #Crazy

ами зна;и такава е модата в моемнта в градината и така правят   Party да му мислят в-зпитателките. По някое време ще се орпавят и ще имат нов коронен номер ... ама на тоя хяма да отстъпва спокойно. Скука няма  Wink

# 76
Не zаЩото някой няма с кого да ходи  Crossing Arms

Заповядай с нас, с Мишков сме на линия. Берлин.

# 77
Не zаЩото някой няма с кого да ходи  Crossing Arms

Заповядай с нас, с Мишков сме на линия. Берлин.

МЕрси  Sunglasses . Какви места имате?

# 78
Здравейте !

Гледам,че пишете за кръщенетата. Нека да разкажа и за нашето.Кръстихме Мики в България през лятото на миналата година.Това беше един от най-незабравимите мигове в живота ни.И може би единственият повод,на който успя да се събере цялата българска и немска рода заедно - от пеленаче до едва тътреща краката прабаба.Цялата църква беше украсена със цветя и балони.Стъпвахме по бял килим,върху червени карамфили и здравец.Ритуалът траеше над час и половина,но отецът е наш много близък приятел и повечко се беше  постарал.Знаеше и малко немски,хвърляше по някой немски лаф,след който не можеше да  се сдържиш да не се разхилиш.
Кръстница стана най-добрата ми приятелка,с която няма и ден да се се чуем поне веднъж по телефона.Старае се да бъде с нас на всеки голям празник въпреки голямото разстояние.След ритуала тръгнахме към ресторанта,в който ни чакаха над 80 гости.Организацията на кръщенето ни отне повече от месец,но всичко беше точно-покани,подаръче за всеки гост,декори,музика,камера,обслужване.Ресторантът
беше украсен в моя любим пуффроза цвят. Mr. Green В началото се пускаше само немска музика,после се премина на поп, естрада, народна и накрая моята любима певица Тони Дачева се появи с целия си блясък, и пя за всички гости над три часа само на живо.Репертоарът съдържаше попфолк,народна музика,естрада,сръбско,гръцко и дори руска музика.
В късния следобед при посрещането  на голямата торта барби, всички гости се изправиха на крака, заобиколиха Микаела и запяха дружно немския шлагер на Бата Илич - Мikaela : "du bisт alles für mich denn ich liebe nur Dich Mikaelaaaaaaaaa aaaaaaaaaa " ! Wink

13 август ще остане един скъп ден в сърцата на всичките ни близки.Микаела всяка седмица ме кара да пускам ДВД то от кръщенето и`и се радва на всеки един гост,сочи го на екрана,казва му името.
С една дума-заслужава си да си кръстиш детето в България.

След малко ще ви пусна и няколко снимки.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 21:22 от *Веси*

# 79
  • Немция
Веси, кръщенето ви е било цяла сватба! Sunglasses (да не вземеш да се обидиш сега Wink)
Хубаво е, че сте превърнали това събитие в един голям празник.

Аз пък още не съм кръстена Blush- да видим кога ще ми дойде музата да го направя...

# 80
Татяна, ще погледна и довечера ще ти пиша на лични.

# 81
Ето няколко снимки от кръщенето на Микаелка.    Peace

http://www.album.bg/vessi.miki/images/12675948/

# 82
Леле при вас не грее ли слънцето, че сте изписали 7 страници  #Crazy от сутринта?

Говорите си за кръщенета. Ние мислим юни като сме в Бг да кръстим Яна. Та гледам всички за кръстница говорят. Задължително ли трябва да е жена? Защото аз си имам един чичо Кръстник.  newsm78

леле Мате, що то трябваше да пускаш този линк с торите? МИсля, че скоро ще го посетим  Mr. Green

Веси кръщенето е било супер

# 83
Здравейте,
Говорите си за кръщенета...

Веси, чудесно кръщене.

Откакто се помня сме били в много близки отношения със семейството на кръстника ми. Когато решихме да се женим, с мъжа ми много мислихме, кого точно да поканим да ни кумува, е.. поканихме кръстника ми и жена му. След тава решихме техният сън да кръсти Божидар и Калина. За мен кръстниците и кумувете трябва да бъдат хора, на които можеш да разчиташ, да са ти близки, да са ти приятели.
Преди години с мъжа ми кумувахме на най-добрата ми приятелка. После Божидар кръсти първата им дъщеричка, живот и здраве, като се приберам лятото, Калина ще кръсти и втората им дъщеричка.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 20:12 от ~Бубето~

# 84
Боже, Веси искам да видя някога и снимки от сватбата на Мики! Laughing

Край! Ще се развеждам с това дете! ако някой го иска - пращам му го! Само да предупредя, че изхвърли 12 чифта обувки - мои, на Гюнтер и нейни от балкона.
Дали я напердаших? - О, да и още как! И знаете ли кво - сега е нормална, играе си тихо и кротко в стаята и дори ми се извини Crossing Arms

Кръстникът на Симона е девер ми - от него по-близък човек и то на наша възраст нямаме.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 20:23 от surfline

# 85
Ехаа, Веска пак обра точките и иzтрепа рибата, Шест пет няма при нея, като Ще е да е Laughing
Тъкмо и аz си мислех одеве дано сме живи да видим и сватбата на Микито, сигурно Ще е сватбата на столетието Simple Smile

# 86
  • в сърцето на един мъж...
Мдаа и аз съм кандидат за клуба Crossing Arms
Моя син днес бе обладан от зъл дух Shocked

# 87
  • Варна
Сърф,дай да си ги трампим за малко и ти гарантирам,че после ще я имаш за ангелче,оле страшна е  Joy
А за пердаха,щом само за помисли трябвало да се ходи на психолог,то аз съм за психоклиника. Crazy
Те просто някой път си го просят,изяждат по едно шамарче по дупето(големият,вече не го усеща и започва да ми се смее,а мен ме боли ръката)и както казваш се кротват и подсмрък,подсмрък идват и се извиняват.Подчертавам,че не обичам да го правя и после ми е гадно,но наистина има такива моменти когато не мога да си сдържа нервите.
Моите комплименти и възхищение за мамите,които успяват!

И моите деца са кръстени,когато бяха на по 4м.И нашите бяха като мини сватби с по 30-40 човека.
На големия го направихме в Рилския манастир,а на малкия в Катедралата във Варна.
Минаваха перфектно,без ревове и тем подобни.По скоро мога да кажа,че се радваха на водата.
На Анджи кръстник е кума ни,който ни е най-близкия приятел,а на Макси брат ми.
Аз се радвам,че децата са ми кръстени!

# 88
Брей, много психопатки се събрахме Thinking притеснително ми се вижда... да вzемем цял етаж в приходиспансера, викам Wink
Жалко, че не сме си блиzо, иначе Щяхме поне едно Зелбстхилфегрупе да си zаформим Mr. Green Която я zасърбят ръцете да оШамари някой, грабва 2 бутилки червено вино, тръби "сбор" и всички отиват да й успокояват нервите Laughing Реzултатът_ детето/мъжът неоШамарени, а майката спокойна и нахилена, чудно Wink

# 89
Какво правите против пролетна умореа освен винце и вана  newsm78  имам нужда от по<ивка на море, но ... не се вижда скоро . Само се оглеждам са оферти.  някой бил ли е август на Карибите  newsm78 много ли е топло  newsm78 или става са ваканцийка 

Общи условия

Активация на акаунт