120 ДЕ цветущи изрази и фрази на мулти-култи обществото

• 14 163
  • 308
  •   1
Отговори
# 90

Бибе, а след 20 години всички с цироза Laughing.

# 91
Веси, много хубав празник сте си направили миналата година.

Марина е кръстена в Бг, а Алекс най-вероятно ще го кръстим догодина като си ходим. Това лято брат ми ще се жени и няма да успеем да съвместим две вазни събития.  Laughing

# 92
Мале Веси, не се поШегувахте вие  Crazy

НаШето кръЩене беШе по скромно, май 28 4овека бяхме ако помня добре, но много весело иzкарахме на ресторанта  Party Кръстницата на Милена е кумата ми  Heart Eyes

Жабо, то си е все топло, проблемът преz август са ураганите и дъждовете. Аz съм ходила преz юни и септември и иzкарах късмет, ама гаранция Франция.

Абе то хубаво 4е сме се събрали нормални майки с нормални нерви, но толкова 4есто 4ета как било zабранено да се Шамаросва дете.....не ви ли е страх 4е някой ако раzбере, могат да ви докладват на юамта?  Thinking Днес приятелката ми ми каzа zа едни деца, които в у4илиЩе били раzкаzвали глупости, иzмиШльотини, но ги отнели от майката  Sad

# 93
толкова 4есто 4ета как било zабранено да се Шамаросва дете.....не ви ли е страх 4е някой ако раzбере, могат да ви докладват на юамта?  Thinking Днес приятелката ми ми каzа zа едни деца, които в у4илиЩе били раzкаzвали глупости, иzмиШльотини, но ги отнели от майката  Sad
Какво да раzбере? Че ни сърбят ръцете ли? Ние това само тук си го приzнаваме Simple Smile Аz пък като усетя, че е доШло време да повикам малко, zа страх Mr. Green гледам да zатворя проzорците, че да не ме раzбере някой погреШно Wink
Сърфата май я бяха посеЩавали newsm78 или бъркам...

# 94
татяна в айде сега щази мразим , няма в страх да живеем и да не смеем да мръднем или да пръднем я  ooooh!
кой знае за какво са ги отнели. то ако за всяка глупост отнемаха деца няма да има къде да ги складират, пък и ще са толкова много та на възпитателките няма да им стигат нервите и има да ги шамарят  Laughing
има си някаква друга при;ина ... не взимай вси;ко за ;иста монета.

Уф урагани ли имало? И сега къде да резервира? Из Африка ще се опържим ... в Канада не ми се ходеше и тази година  newsm78  newsm78  newsm78

# 95
Ъхъ Mr. Green . Тетката поогледа детето да не е синьо и недохранено, провери контактите и се огъзи пред шкафа с препаратите да провери, че са обезопасени и си бЕга Flutter

бтв. Предполагам, че ако живеех с 3 деца в двустаен апартамент, пушех като комин и имах нечистокръвно куче на фъндъци щеше да е по-настоятелна...

# 96
...
Какво да раzбере? Че ни сърбят ръцете ли? Ние това само тук си го приzнаваме Simple Smile Аz пък като усетя, че е доШло време да повикам малко, zа страх Mr. Green гледам да zатворя проzорците, че да не ме раzбере някой погреШно Wink
Сърфата май я бяха посеЩавали newsm78 или бъркам...

ти пък внимавай да не си донесеш от бг хлебарки или някоя мишка, ;е има да пискаш и ще те наро;ат ... няма да се оттървеш от посещения  Joy

# 97
  • Германия
Брей, много психопатки се събрахме Thinking притеснително ми се вижда... да вzемем цял етаж в приходиспансера, викам Wink
Жалко, че не сме си блиzо, иначе Щяхме поне едно Зелбстхилфегрупе да си zаформим Mr. Green Която я zасърбят ръцете да оШамари някой, грабва 2 бутилки червено вино, тръби "сбор" и всички отиват да й успокояват нервите Laughing Реzултатът_ детето/мъжът неоШамарени, а майката спокойна и нахилена, чудно Wink
yeah, baby, yeah  newsm10 newsm10 newsm10

# 98
Мен не само ме сърбят ръцете, ами си ги и използвам от време на време.
Пишете ме председател на партията и първа жичка за водичка.
Днес е направо цяло чудо, че дори не съм повишавала тон  hahaha
Може и да стана укротител на природни бедствия.
Сърфи, твоята пак изтрепа рибата. Номерът с обувките е запаметяващ се.
А Хамлет ще бъде вкаран в православното лоно лятоска като се приберем. Планирах да е сега по време на ваканцията, обаче пусти Велики пости - не кръщават. Whistling

# 99
Уф урагани ли имало? И сега къде да резервира? Из Африка ще се опържим ... в Канада не ми се ходеше и тази година  newsm78  newsm78  newsm78

В Italiaаа  Peace Ние резервирахме на Гардазее една седмица през май (напролет често сме там), a лятото и на Майорка.  newsm68

Момичета, аз отпадам за неделя. Трьснаха ми генералпробе тогава заради един концерт другата седмица и нЕма как да се измькна... е ще чакаме да се похвалите сьс снимки, gel beer

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 13:13 от Iva_T

# 100
Момичета,здравейте!
На сайта на   Lufthansa има билети Мюнхен-София за 99Е !!!
 Party

# 101
Сменихме гумите   bigdance2 
В неделя сме на линия в Зоо-то.  Peace

# 102
ууууууууууууу, писали, писали.

ха, бой. мен ми идва понякога да и хвана тънкото вратле.........
но не я бия. после се чувствам отвратително........плясках я по ръчичката, като ни беше набедила за боксови круши..........и после като ме погледне......абе, не бия. ама ми иде понякога да я хвана и бой по дупарата.......ама един як.
и матов ми идва да го праа да умирга, ама тва е друга тема.
не за психо съм, а оттатък. ша ми земат детето, ама таратанци. е, ако е ненужно де. ако превъртя, да го вземат, ама аз преди това ще съм се гръмнала, а и няма подобни индикации. Mr. Green

днеска беше кеф голям. бяхме да папаме торти, ама намерихме някакъв бауернхоф. кози и козлета, крави и телета и конче. голяма радост. алекс е селянка по душа. на мен се е метнала. веднага награби козите да ги гали и целува. майка ми каза, че не била селянка, а принцеса. аз само съм била селянка, щото съм се била метнала на баща ми hahaha

обаче, после настана голямата трагедия. не иска да си тръгне, едни истерии. ужуст...........бях я облякла е един бял ластичен панталон, стана естествено сив......................инак беше голяма гъзарка, ще кача някоя снимка утре.
викам си, тва само нашето дете го прави, обаче както виждам, не съм сама.

и нашето кръщене беше помпозно, макар че хич не си падам по подобни простотии. сега някой да не вземе да се обиди. гости, ресторанти, салтанати...........попът обаче беше много читав. аз църквата хич не я тача, вярвам, но не си падам по църкви.
този обаче беше определено свестен. бях наложила обаче вето върху родзовото.
едно време докато тръгнах на даскало обикалях с леля ми и чичо ми по манастирите, защото те бяха реставратори, та съм се нагледала на купони и какво ли не. и не уважавам много това съсловие, попското.
после се появи оная гадина хубавия берлински братчед и него влачеха с тях.........а мен ме отсвириха да си седя при нашите, където беше пълна скука. нямаше нито комар, нито запои Mr. Green

нямам никаква идея къде ще сме през отпуската.............ще ви завиждам отдалеч Crazy

# 103
Здравейте на всички!  Simple Smile
Дайте идея моля за добро място за убиване на време в Мюнхен, за сам човек...ще чакам сестра си която ще бъде на мача с Барса. Какво може да се посети, къде да се отиде...Ако някой знае и по-евтини места за нощуване, също ще бъда благодарна да ми даде инфо. Благодаря ви предварително!

# 104
 hahaha Първо се оказа, че в тази тема има съседки детемразки, а сега се оказа и това, че тук не само има майки, който малтретират децата си, ами дажи си разменят съвети и клуб на побойничките си правят дори.  Joy Голяма веселба!  Mr. Green

За среща съм пас за сега. Имам много за учене и уикендите ми са пълни до идването на свекитата  Wink .

Общи условия

Активация на акаунт