120 ДЕ цветущи изрази и фрази на мулти-култи обществото

• 14 175
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
Като казахте съседки детемразки, да се оплача пак от моята. Нали уж си продаваше апартамента, ама май не го е продала.  То и пазара не е за продаване в момента, разбирам я. Обаче откакто спря скандалите, почна да прави напук. Вдига шум винаги като децата спят, демонстративно. Засега не ми пречи, децата спят в най-отдалечената от нейния апартамент стая, но все пак. Вчера следобед Ники си играе в градината, нещо се беше разтропал - правя му забележка да не вдига шум че бебето спи на терасата. Дамата моментално вдигна джангър на терасата и бебана се събуди. Не е случайно, случва се за 3-ти път по идентичен начин. Явно седи на терасата и подслушва, разбира за какво си говорим, нали е от руските републики. Жена с много свободно време и злоба в излишък.
Интересното е че от другата страна на апартамента и е детската площадка, която от ранния следобед е пълна с деца и съответно нормално шумна. Би трябвало да е свикната на тази глъч. Просто ме учудва тази демонстративна злоба към нас.
А вие къде изхвърляте мръсните памперси?
Нашата съседка има претенции и към това. Държа памперсите в кофа за боклук с капак, всяка вечер изхвърляме плика с насъбраните пампи. Тая кофа е точно до вратата на бебешката стая, до нея съхне и прането. НЕ МИРИШЕ със сигурност, обонянието ми е добро. Съседката обаче днес пак е причакала мъжът ми с претенции че от нашия балкон мирише, че балкона не е склад за буклуци и че ще се оплаче. Предполагам че като изляза днес с децата на разходка, ще ме занимае със същия въпрос.

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 09:57 от Анонимен

# 106
hahaha Първо се оказа, че в тази тема има съседки детемразки, а сега се оказа и това, че тук не само има майки, който малтретират децата си, ами дажи си разменят съвети и клуб на побойничките си правят дори.  Joy Голяма веселба!  Mr. Green
Я чети Фнимателно Crossing Arms Или рано сутрин трудно четеш hahaha Не сме стигнали още до фаза малтретиране, затова ще си прави зелбстхилфегрупе... и ти ще се включиш след време, не бой се Laughing

Добро утро девойки, слънчев ден се задава, пей сърце Simple Smile Поздравче

# 107
Шехи, купи ли го този стол?
Аз навремето бях питала Чиколина какво ще препоръча, като отявлен кауфексперт Wink. Ето, направо копи-пейст правя на това, което ми е писала /едва ли би имала нещо против/:
"Щом е на 10 месеzа и може да седи САМО трип трап на стокке.Скбпи са,но го търси в местният ви вестник полzван.В ебай са от 70 до 120 плус доставка от 3 до 14 годи6ни,нов е 140 горе_долу.Полzван Ще намери6 около вас със сигурност zа 60.Не купувай веднага,следи и чакай да дойде иzгодна обява.След няколко години Ще му вzеме6 парите,че може и повече да вzеме6,ако го паzи6.Пи6и ми кой ти е ПЛz да проверя неЩо.Те се полzват и в училиЩна въzраст,растът с деzата и се слагат като стол на бÜрото."
край на цитата.
Купихме го навремето за Мишо, сега търсим и за Маги. Наистина, като сега гледам обявите, цените са си пак точно такива, и на ползваните, и на новите...

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 10:09 от Приятелка

# 108
Знаете ли какво правя  - ям пресни вафли и си топля копитцата на слънце Mr. Green.

# 109
Яж, яж, на твоето дупе ще се лепнат Mr. Green smile3534

Сбъдваща, тая и тя плаче за бой, амаааа .... (пак стана време за посещение при психаря Wink)
Отговори й със същото, прави се и ти на луда, кажи, че като минеш покрай вратата й смърди ужасно и е крайно време да хигиенизира жилището си, защото иначе ще се обадиш на ... на... абе някъде ще се обадиш... тя кво си мисли, че само тя може да се обажда....
Усещам, че ще ти идваме на гости... на грил-парти Mr. Green в градинката Twisted Evil до ранни зори Laughing ще я излекуваме комшийката, обаче ще пратим децата ти за една нощ някъде другаде, че да не ги стресираме нещо Laughing

Друго се сетих- сложи да си правиш в едно бидонче кисело зеле и го остави на терасата Twisted Evil при предстоящите температури много бързо ще втаса Mr. Green да види тя какво значи да ти мирише Laughing Laughing

# 110
  • UK
Не ми се ходи на училище. обикновено като не ми се ходи, имам някаква особено основателна причина, но днес причината е просто че не ми се ходи. А имам немски. До пет минути трябва да реша, иначе няма да ми остане време да се приготвя, но май клоня към неходенето. Рядко правя нещо против съвсем категоричното си нежелание да го направя (когато зависи само от мен и засяга само мен, разбира се), та... Убедена съм, че пак има особено основателна причина да не ходя, само дето още не знам каква...

Оплаквам се, че не знам какво да направя с косата си. По скоро с кожата на главата. Продължава упорития пърхот, сърби, отвратително е. Никога не съм имала пърхот и просто не знам как да се справя с него... Sad

# 111
Биба, градината си е градина, не градинка, към 100 квадрата има. Дебела трева, цветенца и голям чадър. Перфектно за грил. Добре сте ми дошли.
За зелето - брех че умна идея. Имам една зелка в голяма пластмасова кутия. Тая вечер да я изнеса на балкона и да махна капака викаш. Утре сутринта пред вратата си ще намеря представители на местния еквивалент на ХЕИ сигурно. Готови за бой.

# 112
Сбъдваща или просто подари на децата един от онези булдозери, с които ние израснахме...със сигурност някъде из България се пазят 1-2 екземпляра Mr. Green
Уха какво място за грилване! Laughing

МГМ, Eucerin за чувствителен скалп пробвала ли си?

# 113
Мисля да инсталирам пясъчника в най-близкия до нея ъгъл на градината. Ако получим разрешение от наемодателите де, още нямаме такова.

Не съм предполагала, че някой може да злобяса толкова към нас. Симпатично семейство сме, ведри, усмихнати, толерантни и внимаваме много да не притесняваме околните. Това чудо съседско продължава да ме хвърля в недоумение. Останалите съседи са супер усмихнати и приветливи, радват се на децата, винаги са мили с нас.

# 114
и аз идвам на гоститу Mr. Greenказвайте само кога.
зиме, немаш кака дертове, ела и ти с нас в групичката. все пак обекта на дразнение е същия. то нема значение твое или съседско. Mr. Green
ама ние я правим за да си помагаме, да говорим за проблемите си и да медитираме.
ехххххх, на времето нас как ни биеха.........и имаше ред и дисциплина. амаха.

сбъдваща, ще донеса на децата подарък. има едни много хубави картечници, дето правят татататататататта....
може и по едно кречеталце. тая не знае с кого се е хванала да си го мери.

фрау бау, в мюнцхен е етап хотел на прилична цена, а вчера видях някъде из перлах нещо евтино, ще го издиря.
пиеш ли. ако пиеш, ае с мен да се напием. ако не, пак ае с мен, да се напия аз Mr. Green
инак има много за гледане, зависи какво би искала да видиш............и колко време имаш.

# 115
  • UK
Не съм, ама сигурно ще пробвам. Вече съм готова всичко да пробвам. Неудобно ми е да излизам даже, голям удар по самочувствието ми е, свикнала съм косата ми да е едно от малкото хубави неща у мен, и това направо ме убива.

# 116
Перфектно, тъкмо ще има място за повече хора Mr. Green и следващият път като отвори пак уста ще й викаш "млъкни, щото ще поканя пак гости- зли българки" Laughing

Мърморано, я се стегни, къв е тоя мързел, млада жена си, слънце пече, теб те мързи newsm78 Хем в Германия искаш да ходиш, хет те мързи немски да учиш Wink Ти всъщност само немски ли следваш? Не си споменавала да ходиш на нещо друго... или само немският е толкова рано и ти идва нагорнище? Simple Smile

# 117
мъж ми ме врънка за зяу. мини зяу. почти съм кандисала. ама алекс ще иска да го взима в леглото като заспива...........
кой е имал зяу, моля да сподели плюсове и минуси.

# 118
  • UK
Мърморано, я се стегни, къв е тоя мързел, млада жена си, слънце пече, теб те мързи newsm78 Хем в Германия искаш да ходиш, хет те мързи немски да учиш Wink Ти всъщност само немски ли следваш? Не си споменавала да ходиш на нещо друго... или само немският е толкова рано и ти идва нагорнище? Simple Smile
Не е от мързел, мързела е друго, той е константа която бива преодолявана почти ежедневно, особено що се отнася до даскало като цяло, това е нещо, което не засяга само мен, предвид факта, че майка ми и баща ми плащат университета. Просто днес в частност, можех да имам каквото и да е друго като предмет... Иначе уча и други неща, малко маркетинг, рекламен дизайн, някакви глупости като Артмениджмънт, нещо си около рекламните агенции... И още. Немския обикновено не ми е проблем, просто само него съм споменавала досега. А часа, в който се провежда далеч не е най ранния, та да имам проблем с това. Просто днес определено не ми се ходи.

# 119
мъж ми ме врънка за зяу. мини зяу. почти съм кандисала. ама алекс ще иска да го взима в леглото като заспива...........
кой е имал зяу, моля да сподели плюсове и минуси.

Моеш го ядеш. Па моеш и да не го ядеш.

Общи условия

Активация на акаунт